Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – My Winter is all Booked

Celebrate Books - My Winter is all Booked

Joehoe, ik heb weer een Celebrate Books box binnen! Ben je nog niet bekend met deze en/of andere subscription boxen, dan verwijs ik je voor een uitgebreide introductie naar mijn artikel 5x Leuke subscription boxen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor het eerst heb getwijfeld of ik deze box wel zou bestellen. De Jenna Blum-box heb ik zonder twijfel overgeslagen omdat het niet echt een boek voor mij lijkt. Deze My Winter is all Booked box heeft mij dus echter wel doen twijfelen. Ik verwachte namelijk, dat gezien het een YA-box is, dat er leuke goodies in zitten. Maar ik had een vermoeden over welk boek erin zou zitten, en dat boek trok mij nog niet echt. Uiteindelijk ben ik zoals je kunt zien toch maar overstag gegaan, haha. Dit komt vooral door mijn nieuwsgierigheid naar de goodies.

Wonderland

Wonderland - Kerstverhalen

Celebrate Books – Wat was het tof om deze box met een winter thema te maken! Het boek van deze maand is van Nederlandse bodem en dat is extra speciaal! Het was heel gaaf om met Nederlandse auteurs samen te werken. Samen met Jen Minkman stelden wij de ‘My Winter is all Booked’ Celebrate Books Box samen. In Wonderland vind je verhalen van tien Nederlandse YA-auteurs. Speciaal voor Celebrate Books schreven zij kort iets over het verhaal dat zij hebben geschreven. Een heerlijk boek voor de komende wintermaanden! In deze box tref je ook de bijbehorende gesigneerde quote card.

Mijn mening – Dit boek had ik dus inderdaad al verwacht. Het boek trekt mij op de één of andere manier niet, geen idee waarom precies eigenlijk. Ik ben namelijk wel benieuwd naar het verhaal van bijvoorbeeld Vanessa Gerrits. Maar goed, ik heb dus wel even getwijfeld om deze box te kopen. Dit boek was werkelijk het enige boek dat ik kon koppelen aan dit thema, vandaar dat ik er al vanuit ben gegaan dat dit boek in de box zou zitten.

Exclusieve kaars

Winter Wonderland - Letters and Lights

Celebrate Books – Emmy van Lettersandlights.nl maakte de exclusieve kaars. Deze kaars kun je heerlijk deze winter opsteken terwijl je jezelf opkrult op de bank.

Mijn mening – Ooh deze kleur van de kaars met glitters vind ik érg mooi! Hij ruikt trouwens ook niet verkeerd hoor, haha. Ik ben in de winter absoluut van het gezellig branden van kaarsjes, dus deze zal ongetwijfeld gebruikt worden deze winter.

Mok

Frozen mok

Celebrate Books – TJ Lubrano ontwierp de Frozen illustratie op de mok. Wij hebben even gegild van blijdschap toen we deze mok voor het eerst vasthielden. Wat is hij mooi!

Mijn mening – Nu maar even hopen dat mijn vriend deze unboxing niet ziet, want die vind dat ik inmiddels wel genoeg mokken heb, haha. Maar ik vind deze Frozen-mok echt ontzettend vrolijk en lekker winters. Hij past dus zeker goed bij het thema.

Onderzetters

Knusse onderzetters

Celebrate Books – Anouk van Another View maakte exclusief voor deze box de knusse onderzetters. Daar kun je straks je Frozen mok op zetten!

Mijn mening – Zo fijn dat er dit keer items in zitten die je in kunt combineren (dat je de mok op de onderzetters kunt zetten bedoel ik hiermee). Ik heb laatst zelf gezegd dat ik het leuk zou vinden dat er meer onderzetters gemaakt zouden worden. Ik bedoelde hiermee, nieuwe personages om de serie mee aan te vullen, maar ik vind deze quotes eigenlijk ook wel érg leuk. Maar hé, alles dat Anouk van Another View maakt valt tot nu toe bij mij in de smaak, dus heel verrassend is het niet dat ik ook dit ontwerp weer erg leuk vind.

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Celebrate Books – We voegden voor het echte winterse gevoel ook nog een sleutelhanger toe met een winters thema.

Mijn mening – Vooral op de foto vind ik het blauw er prachtig uitzien, maar heel eerlijk is het niet een sleutelhanger die ik in gebruik zal nemen. Het is simpelweg niet echt mijn stijl; vooral door het zwarte met de sterren eromheen. Als het gewoon dat blauwe in een soort van halve knikker was geweest, dan had ik hem sneller aan mijn bos gehangen. Dan vond ik het appeltje toch net wat leuker; deze hangt dan ook al maanden aan mijn sleutels.

The Court of-sticker

The Court of-sticker

Celebrate Books – Fourseasonsfox uit Luxemburg tekende de illustratie van de The Court of-sticker van de serie Hof van Doorns en Rozen. Er zijn drie verschillende versies verstuurd. Welke heb jij ontvangen?

Mijn mening – Stiekem ben ik nu heel benieuwd welke twee andere versies eruit zijn gestuurd. Nu kan ik namelijk niet bepalen of ik de mijne de leukste vind of dat ik liever één van de andere twee had gehad, haha. Maar ik vind deze er in elk geval erg mooi uitzien. Geen idee echter waar ik hem op kan plakken. Ik gebruik stickers meestal niet echt, behalve op cadeautjes.

Boekenlegger van Winter en Jacin

Boekenlegger Winter en Jacin

Celebrate Books – Het woord ‘Winter’ laat ons meteen aan The Lunar Chronicles denken, namelijk aan het personage Winter! Daarom lieten we de boekenlegger van Winter en Jacin ontwerpen. De illustratie is gemaakt door Taratjah.

Mijn mening – Ik heb Winter zelf nog niet gelezen, maar hé, boekenleggers zijn altijd goed. 😉

Fan art van Harry Potter

Fan art Harry Potter

Celebrate Books – We gingen ook opzoek naar leuke fan art in kerststijl! Eithne Greensleeves maakte de fan art van Harry Potter.

Mijn mening – Leuk ontwerp, maar ik word er toch niet helemaal warm of koud van. Misschien dat ik het leuker had gevonden als één van mijn favo bookish-stelletjes erop had gestaan.

Extra

Extra

Mijn mening – Als extraatje zaten er nog diverse boekenleggers in. Altijd goed!

Conclusie

Celebrate Books - My Winter is all Booked

Er zitten zeker enkele geweldige items in deze box. Zo vind ik de mok erg leuk, en ook ben ik héél blij met de onderzetters. De kaars is ook fijn, en de sticker en boekenleggers zijn mooi en leuk. De sleutelhanger vind ik halfleuk, haha. De fan art is mooi vormgegeven, maar pakt mij op de één of andere manier niet zo. En dan natuurlijk het boek. Ik wist van te voren eigenlijk al wel welk boek erin zou zitten, en dat deze mij op de één of andere manier niet zo trekt. Gezien ikzelf toch heb besloten de box te kopen, kan ik dat niet als tegenvaller beschouwen. Al met al dus wel een leuke box, en vooral véél items! 🙂

Heb jij deze box ook gekocht (of had je deze willen kopen)?

Deze post is al 1689 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | Celebrate Books – My Winter is all Booked

  1. sabrina wannet

    omdat ik dit boek ook verwachte kocht ik de box niet want het is totaal niet mijn stijl maar die sticker van court is zooo leuk ik wil ook graag weten wat de andere 2 zijn en misschien bij bestellen

  2. Do

    Ik heb deze box (helaas) niet gekocht, maar ik vind hem wel erg leuk. Ik ben juist heel erg benieuwd naar dit boek, aangezien ik nog niet veel boeken van Nederlandse/Vlaamse YA-auteurs heb gelezen 🙂 Ik vind de mok echt heel schattig en de fan-art is ook echt prachtig <3