Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Royals #1

Celebrate Books - Royals 1

Whoop whoop, afgelopen woensdag werd ik verblijd met de op één na laatste Celebrate Books box. Het thema van de laatste twee boxen zijn gelijkstemmend en zijn toepasselijk Royals #1 en Royals #2 genoemd. Vandaag unbox ik voor jullie Royals #1. Benieuwd wat erin zit? Lees snel verder.

Royals – Rachel Hawkins

Royals - Rachel Hawkins

Celebrate Books – Voor je ligt de Royals #1 Celebrate Books Box. Het boek in deze box wordt uitgegeven door Best of YA. Alles draait dit keer om Royals, geschreven door Rachel Hawkins. Een heerlijk boek om deze zomer te lezen.

Mijn mening – Gezien het thema en de maand waarin deze box zou verschijnen wist ik 99% zeker dat Royals erin zou zitten. Ik wilde het boek sowieso aanvragen als recensie-exemplaar, maar toen ik zag dat deze box aangekondigd werd, heb ik gewoon alleen deze box besteld (wel jammer, want ik zag dat bloggers het boek echt op een superleuke manier hebben ontvangen!). Needless to say: ik ben dus zeker blij met het boek in deze box. Het lijkt mij een heerlijk makkelijk boek dat, inderdaad, fijn is voor de zomer.

Linnen tas

Linnen tas quote De Selectie

Celebrate Books – Speciaal voor deze box hebben we een oud Selectie-ontwerp nieuw leven ingeblazen. Deze linnen tas is exclusief voor deze box gedrukt.

Mijn mening – Jaaaaaaaaa! Toen ze aankondigden dat ze een oud Selectie-ontwerp nieuw leven gingen inblazen, hoopte ik al dat het één van de vier ontwerpen in deze zou zijn. Ik vind dit ontwerp echt helemaal geweldig. Het enige jammere vind ik dat mijn tasje niet helemaal mooi is. De tekst laat los en er lijkt op meerdere plekken een rode draad doorheen geweven te zijn, waardoor het lijkt alsof er bloedvlekken op zitten. De kwaliteit laat dus helaas ietwat te wensen over, maar de opdruk zelf / het ontwerp vind ik helemaal het einde! 🙂

Throne of Glass boekenlegger

Throne of Glass boekenlegger

Celebrate Books – De Throne of Glass boekenlegger is ontworpen door het Vlaamse bedrijf Toujoux.

Mijn mening – Ik ben zelf meer van de papierenboekenleggers, maar ik vind hem wel leuk. Hij zal vooral leuk staan in de boekenkast denk ik.

Dorian Fanart

Dorian uit Throne of Glass fanart

Celebrate Books – De Dorian uit Throne of Glass fanart is gemaakt door Taratjah.

Mijn mening – De art van Taratjah is over het algemeen altijd vet mooi, zo ook dit ontwerp. Zodra ik door mijn recensie-exemplaren heen ben moet ik echt eens beginnen aan deze boekenserie.

Kwartet kaarten

Kwartet kaarten Harry Potter

Celebrate Books – Zoals beloofd, hebben we een Harry Potter kwartet aan de box toegevoegd.

Mijn mening – Nog een maandje en dan is de kwartetset compleet en kan ik echt gaan spelen. Leuk! De ontwerpen op deze kwartetkaarten vind ik ook mooi.

Selectie-boekenleggers en cadeauboekje

Selectie-boekenleggers en cadeauboekje

Celebrate Books – In deze box vind je 2 parelmoer Selectie-boekenleggers. In de box van augustus vind je een derde uit deze serie. Ook voegen we een cadeauboekje toe dat gemaakt is door een ontwerper die haar kantoor in hetzelfde pand heeft als waar onze opslag zit.

Mijn mening – De Selectie-boekenleggers vind ik helemaal geweldig. Ik baalde eerst een beetje dat er maar twee boekenleggers waren (dubbelzijdig bedrukt met de covers van De Selectie, De Elite, De One en De Prinses), waardoor je natuurlijk één cover mist (als je de novelles niet meetelt). Echter las ik later dat je die in de augustus box ontvangt! En die heb ik gelukkig ook besteld, dus in mijn serie straks compleet. De parelmoer finish vind ik ook altijd mega mooi.

Het cadeauboekje… is niet mijn cup of tea. Het zal wel kunst zijn ofzo, maar ik heb er niks mee, haha. Eigenlijk bestaat het hele boekje uit aan de ene kant een foto van een knuffel in originele staat, en op de pagina ernaast een foto van de knuffel compleet verscheurd. Ook past het niet bij het thema. Voor mij is dit cadeauboekje dus een beetje een misser.

Tweedehands Vleugels

Vanessa Gerrits - Tweedehands Vleugels

Celebrate Books – En ben jij een van de winnaars van het boek Tweedehands Vleugels, geschreven door Vanessa Gerrits? Dutch Venture Publishing geeft deze serie uit.

Mijn mening – YES! Ik geloof dat in ongeveer de helft van de boxen dit boek was gestopt en ik was al héél hard aan het duimen dat ik er ook één in die van mij zou vinden. Dus ik ben héél blij. Vanessa Gerrits heeft ook een blog en haar stukken zijn altijd fantastisch. Altijd was ik dus al nieuwsgierig naar haar boek, en nu heb ik Tweedehands Vleugels binnen. Yay!

Extra

Quotekaart Royals Rachel Hawkins

Mijn mening – Ook vond ik uiteraard nog de quotekaart in de box. Die kon natuurlijk niet ontbreken en is echt kenmerken voor Celebrate Books geworden. Het ontwerp vind ik ook superleuk en vrolijk.

Conclusie

Celebrate Books - Royals 1

Ik vind deze Royals #1 box ontzettend leuk, zeker vergeleken met de box van de maand ervoor. Het boek stond al op mijn wensenlijst; Het ontwerp op de linnen tas is één van mijn meest favoriete ontwerpen van De Selectie en doet mij altijd weer met veel plezier terugdenken aan de Best of YA Sleepover; En ook de boekenleggers zijn erg leuk en passend bij het thema. Helaas was het cadeauboekje echt niks voor mij. Maar ik werd wel helemaal blij van het feit dat ik een exemplaar van Tweedehands Vleugels in mijn box vond. Ik ben zéér nieuwsgierig naar de allerlaatste box van Celebrate Books.

Heb jij de Royals #1 box ook besteld?

Deze post is al 1246 keer gelezen


Geef een reactie