Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | The Bookish Shop – ToG Part Three

Het is al meer dan een half jaar geleden dat de ToG Part Two box binnen kwam. Door verschillende vertragingen hebben we even op de ToG Part Three box van The Bookish Shop moeten wachten, maar ein-de-lijk kunnen we zien waarmee de serie wordt afgesloten. Ik was niet altijd even enthousiast over de box, en twijfelde destijds ook of ik de derde box wel zou kopen. Zoals je kunt zien heb ik de box dus wel gekocht. Laten we snel eens kijken of ik wel of niet enthousiast word van de inhoud.

p.s. mocht je Kingdom of Ash nog niet hebben gelezen, dan zouden enkele items in de ToG Part Three box als spoilers ervaren kunnen worden.

Stemless Wine Glass

Featuring the book titels from the series designed by The Bookish Shop.

Stemless Wine Glass

Mijn mening | Nooo, waarom hebben ze gekozen voor titels?! Je had zoveel kunnen doen met zo’n glas. Een mooie afbeelding. Een prachtige quote. En dan gaan ze voor simpel de titels… Erg jammer. Daarnaast is het ook niet een heel groot wijnglas.

Wall Tapestry

Wolf of the North and Gavriel

Wall Tapestry

Mijn mening | Deze quote. <3 Huilen was het in Kingdom of Ash. Het is geen mega groot wandkleed zoals we bij Fairyloot hebben gehad. Ook het materiaal is een stuk lichter. Als ik eerlijk ben vind ik dit fijner. Ik heb namelijk toch geen plek voor grote wandkleden. Zo’n kleine, lichtere versie vind ik dan veel prettiger.

Candle

Created by Say Anything Candle Company

Candle

Mijn mening | Hmmm… deze kaars ruikt echt heel erg lekker. Het ruikt fris, als een zomerse dag aan zee. Ik ben ook erg benieuwd wat voor treasure we in deze kaars zullen vinden. Van de vorige twee kaarsen heb ik inmiddels één opgebrand, en daar zat een vogeltje van metaal in. Dit vind ik een erg leuk concept, en gelukkig ruikt deze kaars heerlijk.

Enamel Pin

Created by Lazor Brain Patch Co.

Enamel Pin

Mijn mening | Dit is de derde pin in een set van drie. Helaas zijn de pins echt niet mijn stijl en heb ik de vorige twee verkocht. Dat zal ik ook doen met deze.

Poster

This poster features the 13, who were featured and honored so well in Kingdom of Ash illustrated by Diana Dworak.

The Thirteen

Mijn mening | Eerst dacht ik even dat de afbeelding uitgerekt was. Totdat ik besefte dat dit het de bedoeling van de artiest was om ze van die langwerpige gezichten te geven. Ik vind het iets too much. De afbeelding vind ik verder wel erg leuk. Extra leuk is dat we zo eens alle dertien zien, in plaats van alleen Manon.

Lysandra Necklace

Ghost Leopard Necklace, matches a ring we have previously sent.

Lysandra Necklace

Mijn mening | Ze verwijzen op het kaartje naar een ring die ze eerder hebben verstuurd. Hiermee neem ik aan dat ze bedoelen: in één van de eerdere boxen. Ik heb mijn unboxings er echter even op nagekeken en er heeft niet eerder een ring in gezeten. Geen idee dus wat ze ermee bedoelen. Zelf vind ik deze ketting ook niet heel bijzonder. Ik had ook niet mega veel met Lysandra als personage, maar het item voelt ook een beetje simpel.

Shirt

Created by guest design Alchemy & Ink

The Thirteen t-shirt

Mijn mening | Natuurlijk had ik liever een leuke quote of iets omtrent één van mijn favo personages op een t-shirt gehad, maar ik ga dit shirt zeker wel dragen! Het shirt had van mij wel een tikkeltje langer mogen zijn, maar verder zit hij goed.

Dust Jackets

Each box includes both Empire of Storms and Kingdom of Ash. Illustrated by Diana Dworak.

Dust Jackets

Mijn mening | Het eerste dat mij opvalt is dat het artwork anders is dan de vorige vier dust jackets. Persoonlijk vind ik dat een beetje raar. Bij de vorige vier had je personages op zowel de voor en achterkant. Nu is de achterkant opeens met een symbool. Wel mooi, maar ik vind het jammer dat het afwijkt. Gezien ik de vorige delen heb verkocht zal ik dat ook doen met deze twee zodat de koper de set compleet heeft.

Conclusie

The Bookish Shop – ToG Part Three

Als ik voorafgaand had geweten wat in de ToG boxen zou zitten dan zou ik de boxen denk ik niet gekocht hebben. Teveel items liggen mij helaas gewoon niet. Gelukkig zijn er genoeg mensen wiens stijl of smaak het wel is, want bijna alles dat ik te koop heb gezet van de vorige boxen is ook verkocht. Misschien dat ik een volgende keer toch eerder iets los uit The Bookish Box Shop koop in plaats van een box waarvan nog onbekend is wat erin zit.

Wat vind jij van de ToG Part Three box?

Deze post is al 2837 keer gelezen


Geef een reactie