Categorieën: Boeken, Winnen! / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #1 | Jenny Han-pakket {Afgelopen}

Winactie #1

Confetti! Jaaaa, kun je het geloven?! Vandaag is de dag dat Reviews & Roses exact twee jaar bestaat en hiermee wordt ook de start aangekondigd van tien dagen lang de meest fantastische winacties! En ja, ik zeg fantastisch, maar die omschrijving is eerlijk gezegd nog niet eens goed genoeg, want de cadeautjes die ik mag uitdelen dankzij al die lieve sponsors zijn meer dan fantastisch. Ik trap deze feest 10-daagse af samen met Uitgeverij Moon. Wat je kunt winnen?

 • 1x Aan alle jongens van wie ik hield én P.s. Ik hou nog steeds van je door Jenny Han

Uitgeverij Moon

Ze brengen jeugdboeken uit, maar ik ben vooral gek op de Young Adults die ze uitbrengen. Zo vind je op Reviews & Roses recensies van Niet te filmen! (Sophie Kinsella), Eenzaam en extreem ver weg (Kate Ling) en natuurlijk het fantastische (sorry dit woord ga ik waarschijnlijk heel vaak gebruiken deze week) Aan alle jongens van wie ik hield (Jenny Han).

En er liggen nog genoeg boeken op mijn TBR van deze leuke uitgeverij, dus je kunt nog veel meer recensies gaan verwachten. Naar welk boek ik momenteel het meest uitkijk? P.s. Ik hou nog steeds van je. Het vervolg op Aan alle jongens van wie ik hield. Ik heb daar zo ontzettend van genoten dat ik het vervolg niet snel genoeg in handen kan hebben.

Extra leuk? Jenny Han komt deze maand naar Nederland! Van 23 tot en met 26 september is zij in Nederland en komt onder andere bij boekhandel Donner langs in Rotterdam om te signeren.

Over Aan alle jongens van wie ik hield

Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny HanAan alle jongens van wie ik hield door Jenny Han
Serie: To All the Boys I’ve Loved Before #1
Verschenen: 4 april 2016
Aantal pagina’s: 318
Uitgeverij: Uitgeverij Moon
Format: Paperback
Genre: Contemporary, Young Adult

Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos is verdwenen. Alle brieven blijken te zijn gepost, inclusief de laatste brief aan Josh, het vriendje van haar oudere zus. Lara Jeans liefdesbrieven verandert in één klap van denkbeeldig naar totaal uit de hand gelopen. Of zou er toch nog iets moois uit de verstuurde brieven kunnen voortkomen..?

Over P.s. Ik hou nog steeds van je

PS Ik hou nog steeds van je - Jenny HanP.s. Ik hou nog steeds van je door Jenny Han
Serie: To All the Boys I’ve Loved Before #2
Verschijnt: 15 september 2016
Aantal pagina’s: 288
Uitgeverij: Uitgeverij Moon
Format: Paperback
Genre: Contemporary, Young Adult

Het spreekt waarschijnlijk wel voor zich, maar lees deze omschrijving alleen als je Aan alle jongens van wie ik hield al hebt gelezen! Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

PS Ik hou nog steeds van je is het vervolg op het feel good-liefdesverhaal Aan alle jongens van wie ik hield, en toont eerste liefde door de ogen van de onvergetelijke Lara Jean.

[wd_contact_form id=”18″]

Deze post is al 2911 keer gelezen


Geef een reactie

44 responses to “Winactie #1 | Jenny Han-pakket {Afgelopen}

 1. Jildou Kroes

  Als ik een doos met liefdesbrieven zou hebben dan zou het waarschijnlijk een onopvallende ‘rommeldoos’ zijn. Stel je voor er komt een keer een vervelend broertje of zusje je kamer infiltreren, dan wil je natuurlijk niet dat zij die doos vinden en uitgebreid alle brieven gaan zitten lezen. Dus ik zou een oude schoenendoos nemen en die net ver genoeg onder het bed neerzetten zodat niemand hem op het eerste oog zou zien. Oh en sorry dat ik nog zo laat reageer maar ik zag het bericht nu pas 😅

 2. Sylvia

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Super een hele feestweek! Wat worden we verwend met al deze kansen! Graag waag ik een kansje voor dit duo! Gedeeld via FB (eigen naam) en twitter en Bloglovin’ onder (@)TurtleBookwurm.
  Maar nu de vraag! Wat een leuke! Ik zou gaan voor;
  Een prachtige nostalgische koffer, in een zachte waarschijnlijke groen/turquoise kleur, met van die heerlijke verstevigde hoekjes en een uiterlijk dat goede vervlogen tijden oproept (nostalgie ;)), licht verweerd maar in uitstekende conditie. Met een slotje zou natuurlijk extra handig zijn!
  Heb een foto op twitter geplaatst, maar zijn niet mijn eigen foto’s, dus weet niet of dat mag.
  Ga nu hard duimen en wie weet 😉

 3. Richelle

  Ik zou mijn liefdesbrieven in een oud boek doen, of een een doos in de vom van een boek. Deze zet ik dan in mijn boekenkast tussen mijn andere boeken.

 4. Astrid

  Gefeliciteerd en wat een startprijs! Count me in!
  Ik zou mijn liefdesbrieven in een houtenkistje bewaren, op dat kistje zou een prachtige vlinder zijn ingelegd met mozaïek (wow, wil hem nu al 😉 ). De vlinder staat voor prachtige, waardevolle dingen die vervliegen, maar tegelijk altijd bij je blijven, prachtig passend bij de inhoud <3
  En omdat niet iedereen (lees niemand) deze schatten mag lezen zit er natuurlijk een mooi hangslotje aan eveneens in de vorm van een vlinder (want als het een hartje zou zijn zou iemand misschien kunnen raden wat erin zit en het dan nog sneller open willen maken, behalve alleen vanwege de nieuwsgierigheid naar de inhoud van die schoonheid).

 5. Thea

  Mijn doos zou vermomd zijn als boek, en gewoon lekker tussen de echte boeken in mijn boekenkast staan. Ik zou niet willen dat iemand hem vindt en opent dus ik zou hem wel dichtmaken en verstoppen waar iedereen het kan zien staan, dat is vaak de beste verstopplek

 6. Liesbeth

  Ik heb zo’n doos! Het is een zilveren, onopvallende doos! Want natuurlijk niet voor iedereen zomaar geschikt om te lezen. Er zitten brieven en kaartjes in. Niet alleen van mijn man, maar ook van vriendinnen. En ik heb een aantal jaar geleden heel wat mailtjes uitgeprint die ik altijd bewaarde. Heerlijk om even in terug te kijken!

 7. Amber Kools

  Als ik een doos had waar ik al mijn liefdesbrieven in zo bewaren, wat me trouwens super leuk lijkt om er in terug te kijken later, zou die er wit uitzien met natuurlijk rode en roze hartjes erop. Ik zou het ook met mooie lintjes versieren met een mooie grote strik erop. Het is trouwens een hoge vierkante doos met een normale deksel. Op de deksel zijn geen hartjes maar is het gewoon wit waar ik dan zelf leuke quotes op schrijf of als het liefdesbrieven van mijn vriendje is dan schrijf ik er dingen op wat bij ons twee past!
  Ik hoop dat ik het een beetje goed heb uitgelegd want nu ik dit zo schrijf ga ik er waarschijnlijk zelf later eentje maken als ik een vriendje heb! Want dit lijkt me echt heel leuk om te hebben!!☺️

 8. Marcella

  Hihi ik kan wel zeggen dat het een mini doosje is, ik ben al jaren bij dezelfde jongen en hij doet niet aan liefdesbrieven haha!
  Maar oké, ik laat even mijn fantasie zijn werk doen… Het zou een heel zoetsappig doosje zijn. Roze, vintage, met een donkerroze roos erop die een beetje begint af te bladderen. En er komt een heerlijk rozes geurtje uit de doos, want alle liefdesbrieven ruiken natuurlijk naar een roos ‘een spraytje van een parfum’.

  Ik volg je op social media en heb het even gedeeld op twitter, en gesaved op bloglovin 🙂

 9. Eva Maes

  Als ik een doos met liefdesbrieven had zou ik een doos nemen, deze versieren en vol steken met de brieven en allemaal andere dingen die me aan hem doen denken (bv zijn parfum spuiten op de brieven, kleine cadeautjes die je aan hem doen denken er bij steken,…). Ik zou aan bijna niemand vertellen dat ik de doos had (alleen de mensen die ik echt vertrouw) en ik zou de doos heeeeel goed verstoppen. Elke keer als ik hem mis zou ik de doos nemen en de brieven lezen terwijl ik zijn geur ruik, zo is het gemis meteen minder 🙂

 10. Rani De Vadder

  Ik zou gaan voor een soort picknickmand waarin ik alle brieven kan opbergen. De brieven zou ik allemaal oprollen en ombinden met een strikje zodat ik ze kan openen wanneer ik wil, maar ze toch niet meteen open en bloot voor me liggen. De mand of doos zou ik trouwens vullen met crêpepapier en daar de brieven opleggen, zodat ze mooi in contrast staan met elkaar. Misschien wat rozenblaadjes of bloemen bijleggen en hier en daar wat confetti. Voor mij hoofd er ook weer niet teveel in te liggen, want het draait nog steeds om de brieven en de woorden die erin staan, dus voor mij zou dat de perfecte doods/mand zijn.

 11. Elise Lankester

  Jaaaaa!! Dit boek wil ik winnen! Na deel 2 ben ik heel benieuwd hoe het verder gaat Lara Jean en de buurjongen en de mensen op school! Ik heb een doos vol met liefdesbrieven van mijn man (we waren 15 dat we wat kregen) en heel veel briefjes van vriendinnen welke we naar elkaar schreven tijdens de lessen op school. Zo leuk om terug te lezen op wie we verliefd waren en wat stom was. Net zo leuk als liefdesbrieven! Maar die doos is dus eigenlijk maar een gewone schoenendoos. Wel van een van mijn eerste zelf uitgekozen speakers dus wel met een bepaalde waarde. Ik heb er wel mooie kaarten opgeplakt die ik gedurende de jaren heb gekregen.

  Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! Op naar nog vele jaren waarin ik je zal volgen!

 12. Jamie Lee Zonneveld

  Gefeliciteerd met je 2jarig bestaan. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee.
  Als ik een doos had voor liefdesbrieven zou ik een schoenendoos nemen en dan een beer erop schilderen/tekenen. Ik ben gek op beren, dus zou heel mooi bij mijn kamer passen. En niemand zou daar waarschijnlijk zoeken, omdat ze hopelijk zouden denken dat het er gewoon voor de sier stond. Heb namelijk genoeg dingetjes staan met beren wat je zou kunnen gebruiken en het staat er gewoon voor de sier😄😅.

 13. elisa

  Als ik een liefdesbrieven doos had, dan zou ik het omtoveren tot een soort boekendoos. dat het lijkt alsof het een boek is , maar is het niet. want niemand komt zo maar aan mijn prachtige boeken.

 14. Mijn doos zou echt een kameleon doos worden. Zodat als ik hem ergens neerzet niemand hem ziet! Dan moet je trouwens wel heel goed kunnen knutselen, maar ik zou niet willen dat iemand mijn liefdesbrieven vind! 😮

 15. Janita

  Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Ik zou mijn liefdesbrieven bewaren in een tabaksdoos. Je hebt namelijk van die hele mooie versierde tabaksdozen met ingelegde tekeningen van dieren, bloemen en andere versierselen. Maar ik zou een tabaksdoos willen hebben met een Keltische knoop en daar mijn brieven in bewaren.

 16. Marjolein

  Als eerste natuurlijk gefeliciteerd!!!! Hopelijk volgen er nog vele jaren.
  Liefdesbrieven daar moet natuurlijk een mooi lint omheen en dan heb ik een mooie roze doos waar ik ze dan in zou bewaren. Helaas heb ik geen liefdesbrieven. Jammer genoeg zijn er nog maar weinig mensen die brieven schrijven.

 17. maris

  ik heb een doos vol met liefdes brieven… maar deze heb ik gewoon in een mandje in mijn nachtkastje staan. Niks bijzonders eigenlijk. Wel leuk om te weten dat deze dicht bij me zijn. Al lees ik ze zelden tot nooit

 18. Romy

  Als fervent scrapbooker maak ik er graag een waar kunstwerk van,
  Mijn liefdesbrieven krijgen een heel speciaal plekje dan.
  Ik zou gebruik maken van roze papier met een hartje of tien,
  Want ik heb nog nooit een liefdesdoos zonder harten gezien.
  Ook zou ik de doos versieren met glitters hier en daar,
  Zodat ik blij word – elke keer dat ik ernaar staar.
  Verder zou ik op de deksel een foto plakken van mijn lief,
  Om altijd herinnerd te worden aan de liefste hartendief.
  Ook de binnenkant moet natuurlijk chic en mooi zijn.
  Daarom lijkt een egaal rood papiertje me daarvoor wel fijn.
  Zo zou mijn doos er dus uit komen te zien,
  Hij zou een speciaal plekje in mijn hart krijgen bovendien.

 19. Gefeliciteerd met je blog. Wat een onwijs leuke winactie, ik doe mee! Ik zou kiezen voor een zwarte doos zodat mijn brieven niet gestolen zouden worden 🙂 Wel met een paar glitterhartjes natuurlijk, want glitter is fantastisch. De binnenkant zou ik van donkerblauw fluweel maken om de brieven goed te bewaren.

 20. Tamara D

  Ik heb een hele mooie doos ooit is bij de Xenos gekocht en dan praat ik over 15 jaar geleden. Het is een rode geharde kartonnen doos met een deksel die vast Zit met 2 van die metalen klemmetjes. Op de doos staan allemaal kleine witte hartjes, en op de rand van het deksel staat in het goud met glitters, V.I.P. (very important papers) ik was gelijk verliefd op de doos en kocht het. Nooit wetende dat er 2 jaar later echte liefdesbrieven inkwamen! Het eerste jaar schreven mijn vriend en ik echt handgeschreven brieven naar elkaar die ik allemaal stuk voor stuk in een plastic hoesje heb gedaan en vervolgens op het hoesje het luchtje Amor Amor van cacharel spoot en daarna in het doosje gedaan.Toen we een tijdje uit elkaar waren begonnen we weer brieven te schrijven..Ik heb de doos altijd bewaart en mijn vriend natuurlijk ook! We zijn nog steeds samen! Vorig jaar heb ik het doosje geopend en de geur hing er nog in. En de geur gaat altijd gepaard met herinneren… Ik volg je al op Bloglovin

 21. Tamara TS

  Wat een mooie winactie! Ik sla hem over, omdat ik het eerste boek al heb en ik het daarom iemand anders gun. Heel veel succes allemaal!

 22. nakita

  ehmmm. Ik zou een houten kistje pakken. ik zou hem vol kladden met mijn favoriete qoutes en zorgen dat er een klein slotje op dit want stel je voor dat een van je ouders ineens in je kamer aan het snuffelen is en een zwijmel brief van die leuke hunk vind! Ik zou hem versieren, maar niet te opvallend want dan willen andere het ook weten!!

 23. Bertha

  Ik heb zo.n doos, een beetje vergeeld met een mooi deksel met een frans terrasje erop.Daar zitten mijn liefdes brieven in van 30 jaar terug. Die werden toen gestuurd toen mijn lieve schat in dienst zat. Ja ja het is even geleden , maar blijven heel dierbaar. Lijkt me erg leuk om te lezen. En ik volg je natuurlijk ook op facebook en instagram.

 24. Annette Overvoorde

  Allereerst van harte! Alweer 2 jaar.

  Ja hoor, ik heb ook z’n mooie blikken doos op zolder, met bijzondere tekeningen erop. Best een grote doos eigenlijk, met mooi rood vilt bekleed aan de binnenkant. Met al mn mooie liefdesbrieven er nog in. Kleur is licht geel/ goud-achtige achtergrond, met roze,ed. superleuk, en mag echt niet weg…zoveel herinneringen..pff.. Wat leuk om dat zo es te vertellen.

  Een foto wordt helaas erg moeilijk, want ik kan er niet echt makkelijk bij. Ik volg je op fb..
  en wens je nog vele jaren, met Reviews & Roses!

 25. Ik heb zo’n doos!!! Of eigenlijk is het een rietenkoffertje… Geen idee hoe ik ooit aan ben gekomen, maar heb dan ding zeker al vanaf mn pubertijd! Inmiddels aangevuld met leuke, lieve kaartjes van vrienden en vrienden… ik heb zelf alle briefjes van mij en mn jeugdvriendin erin zitten. Heerlijke koffer vol jeugdsentiment ♡
  Veilig verborgen op zolder achter het schot….

 26. Jet

  Wooooh ik doe mee! Ik wil natuurlijk niet dat iemand de liefdesbrieven vindt, maar waarschijnlijk kan ik het niet laten hem toch mooi te maken. Want ja, dat ben ik. Een houten kistje met een lichte kleur, dat ik met een houtbrander heeeelemaal vol ga branden met patroontjes. Ik zie het al helemaal voor me! Dan doe ik hem in de manden onder mijn bed, onder een kleedje, en schuif ik hem helemaal naar achter! 🙂

 27. O pfoeeee wat een leuke winactie! Als ik liefdesbrieven had, dan zou ik ze in een houten doos bewaren. Het hout is wat ongelijk en hier en daar verdikt door vocht van de opbergplaats (achter in de kast, niemand mag het vinden). Het hout heeft een wat vergane kleur, hoewel de doos in goede staat is. Het is een rechthoekige doos met een oude sluiting, zoals kastelen uit de Middeleeuwen hadden, een donkere ijzeren sluiting. De bovenkant van de doos heeft een afbeelding van zonnebloemen (mijn lievelingsbloemen) en de afbeelding is omrand door een dun lijntje bladgoud. Langs de rand van de klep lopen sierbloemen, gegraveerd in het hout. Er zit geen slotje op, enkel een sluiting. Er zit geen dubbele bodem of andere misleidende hocus pocus in, het is gewoon een geromantiseerd idee van een opbergdoos 🙂 Simpel, maar onweerstaanbaar mooi! En perfect voor liefdesbrieven 😉

  Beetje lange beschrijving, oeps? Gedetailleerd wel, haha. Xx liefs

 28. Mariska

  Oeh, meteen een klapper! Die ik mega graag zou winnen!! Ik zou niet zo snel liefdesbrieven bewaren die ik zelf heb geschreven.. Maar ik heb wel een doos met allemaal briefjes en kaarten en lieve kleine dingetjes die ik van mijn vriend heb gekregen.. We zijn ondertussen al 10 jaar bij elkaar.. Dus het is best een wat grotere doos, hij is blauw, soort van aquarel in elkaar overlopend, van licht naar donker. Ik heb hem zelf met allemaal doodles en quotes vol geschreven! Van die lekker zwijmel-zwijmel love spreuken enz. En natuurlijk heel veel hartjes, bloemen en bijzondere dingen voor ons.. Hoop dat dit uitgebreid genoeg beschreven is.. De “doos” heeft in elk geval heel veel waarde voor mij!!