Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie | Win 2×2 vrijkaarten voor A Monster Calls {Afgelopen}

A Monster Calls still

Jaaaa, ik kreeg begin deze week een hele leuke e-mail van Independent Films; of ik ook interesse had in vrijkaarten voor een winactie op Reviews & Roses! Dit leek mij uiteraard een heel goed plan, zeker als je ziet om welke film het gaat: A Monster Calls. Een film waar ik zelf erg benieuwd naar ben. De film gaat donderdag 2 februari in première.

Over A Monster Calls

A Monster CallsReleasedatum: 2 februari 2017
Regisseur: J.A. Bayona
Cast: Lewis MacDougall (Pan), Liam Neeson (Taken, A Walk Among the Tombstones), Felicity Jones (The Theory of Everything), Sigourney Weaver (Chappie, Avatar), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes)
Genre: Drama | Fantasy
Kijkwijzer: 12+ (Geweld)

In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougall) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Omdat zijn moeder (Felicity Jones) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell)woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Trailer

Deze winactie is afgelopen

Deze post is al 2735 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Winactie | Win 2×2 vrijkaarten voor A Monster Calls {Afgelopen}