Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Opvallende zoektermen #1

Opvallende zoektermen #1

Ik zie het ook wel eens bij andere blogs; artikelen waarbij ze een aantal zoektermen noemen waarmee bezoekers op hun blog zijn gekomen. En dat vind ik zo ontzettend leuk om te lezen, dat het mij ook wel eens leuk leek om te kijken naar de zoektermen waarmee bezoekers op Reviews & Roses terecht komen. Ik heb tien leuke en opvallende zoektermen geselecteerd, lees je mee?

1. Welke kleur ogen heeft Aspen Leger in de selectie

Ik ben groot fan van de boeken van Kiera Cass dus het is niet gek dat je met vragen over The Selection Series bij Reviews & Roses uitkomt. Maar het antwoord op deze vraag weet ik niet zeker, dus heb ik deze zoekterm ook ingevuld bij Google. De eerste twee linkjes die je dan krijgt gaan naar Werken bij de Defensie, haha. Ja, Aspen werd uitgeloot voor het leger en heet Leger van zijn achternaam, maar ik denk niet dat het antwoord daar te vinden is. Maar even goed zoeken op de wikia van The Selection en ik kan je het antwoord geven; de ogen van Aspen Leger zijn groen.

2. Who is the murded body in How to Get Away with Murder/How to Get Away with Murder recensie

Wat grappig dat je hiermee op Reviews & Roses bent gekomen. Ik schreef toen ik de blog echt net was gestart over series waar ik naar uitkeek afgelopen herfst en daarin noemde ik How to Get Away with Murder al. Ook schreef ik een recensie over de eerste aflevering van de serie. Maar je zal het antwoord op de eerste vraag niet vinden op mijn blog. Ik weet het antwoord natuurlijk wel – dat weet je zelfs al vrij snel zodra de serie begint – en ik weet ook al wie de moordenaar is, maar gezien de serie nog moet beginnen in Nederland (binnenkort tip ik jullie erover via een Deze week op tv artikel!) ga ik het antwoord hier niet openbaar neerzetten. Wil je echt weten wie vermoord is? Klik dan hier.

How to Get Away with Murder banner

3. Gesigneerd Jan Terlouw

Ik had geen idee hoe iemand met deze zoekterm op mijn blog kon komen, dus heb ik de zoekterm zelf ook even ingevuld bij Google. Blijkbaar kom je dan terecht in mijn archieven, waarmee je bij mijn Top Ten Thursday artikel Top 10 Klassieke Boeken terecht komt. Ik heb inderdaad één boek van Jan Terlouw, maar ik kan je helaas niet aan een gesigneerde versie helpen.

4. Wanneer komt de eerste Gotham op tv in 2015?

Als je zoekt op Gotham kun je bij verschillende artikelen op mijn blog uitkomen. Ik noemde Gotham voor het eerst toen ik vooruit keek naar nieuwe herfstseries, ik noemde de serie in de Tv series tag, schreef een recensie over de eerste aflevering en raadde hem laatst aan omdat de serie in Nederland zou beginnen. Om dus antwoord te geven op je vraag: Gotham is sinds 17 januari te zien op de Nederlandse televisie, maar zal naar verluid ook op Netflix gaan verschijnen. Maar dat laatste kan nog even duren.

Gotham banner

5. Hoe kan je het liedje van Jennifer Lawrence spelen op piano

The Hanging Tree is een prachtig nummer uit The Hunger Games: Mockingjay – Part 1! Ik ga er in elk geval vanuit dat dat liedje werd bedoeld. Ik noemde het liedje dan ook in mijn recensie en voegde het nummer via Spotify toe aan de recensie. Maar hoe je het kunt spelen op de piano kan ik je helaas niet vertellen; ik speel geen piano.

6. Tips Wie is de Mol app

Ah, jullie spelen ook gezellig mee in de Wie is de Mol? app! Superleuk! Ik vertel over de app op de speciale Wie is de Mol? pagina, en wekelijks vertel ik jullie hoe ik mijn punten heb ingezet, maar echt tips heb ik niet. Ikzelf heb niet de hoogste, maar ook niet de laagste punten. Ik denk dat het spel op vele manieren gespeeld kan worden, maar wat daadwerkelijk de beste tactiek is? Geen idee.

StyleTone

7. Styletone/Styletonebox januari/Vipbox januari 2015

Sinds januari heet de vroegere Vipbox nu StyleTone. Voor mijn gevoel een compleet nieuwe box in plaats van de Vipbox in een nieuw jasje. Wel krijgen we nog elke maand vijf full size producten en daar ben ik heel blij mee. Zoals ik ook bij de Vipbox deed zal ik nu ook de StyleTone box elke maand bespreken op Reviews & Roses. Wat zit erin? Wat vind ik ervan? Je leest het hier.

8. Ajouad El Miloudi Lunchroom Amsterdam

Helaas moest Ajouad deze week het spel Wie is de Mol? verlaten, maar blijkbaar zijn jullie wel nieuwsgierig naar hem geworden. Toen de kandidaten bekend werden gemaakt vertelde ik jullie dat hij een Lunchroom heeft in Amsterdam. Helaas weet ik verder niks over de Lunchroom, maar ik hoop dat je mijn andere artikelen ook leuk vond!

Wie is de Mol boekje

9. Wie is er uit gegaan bij Wie is de Mol/Spoiler Wie is de Mol 2015

Volgende week moet ik helaas zelf de aflevering missen op donderdagavond, maar ik zou nooit gaan googelen naar spoilers of wie eruit is gegaan. Het is veel te leuk om die spanning tijdens de aflevering te voelen en te kunnen juichen of balen zodra iemand een rood scherm krijgt. Maar als je het antwoord wel wilt weten, dan kun je dit uiteraard elke vrijdag vinden op Reviews & Roses.

10. Jillz glazen te koop

Als het goed is ben je dan uitgekomen bij mijn artikel met de cadeau/inpak tip waarbij ik Jillz en Jillz glazen heb gebruikt. Hierin noemde ik ook dat je ze kunt bestellen via de Jillz website. Helaas heb ik er zelf één kapot gegooit – zonde! – maar het zijn superleuke glazen.

 

Vinden jullie artikelen met opvallende zoektermen ook zo leuk?

 

Deze post is al 1521 keer gelezen


Geef een reactie

15 responses to “Opvallende zoektermen #1

 1. Ik moet eigenlijk nog steeds eens opzoeken waar ik die zoektermen kan terugvinden. Lijkt me leuk om te ontdekken hoe nieuwe bezoekers mijn site en/of blog ontdekken. Onlangs kreeg ik bijvoorbeeld een mailtje van iemand die op zoek was naar een specifieke pons die ik bij mijn zelfgemaakte kaarten had gebruikt. 🙂

  • Ik gebruik de plugin Jetpack voor mijn (WordPress)site statistieken en daarin is ook een kopje zoekwoorden opgenomen. Daar heb ik ze gevonden :).
   Wat leuk dat ze je ook mailen met vragen! 🙂

 2. Wat een ontzettend gaaf artikel zeg. Bij mij komen ook veel mensen trouwens via Gotham, heel bizar om te zien omdat ik maar 1 artikel erover schreef. Misschien dat ik later ook nog zo’n artikeltje gaat maken: zo leuk namelijk! X

  • Dankjewel! ^^

   Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk ook om te lezen bij andere bloggers, dus ik ik zou jouw artikel zeker lezen als je het besluit te schrijven! 🙂 Inderdaad geinig dat jij ook zoveel krijgt via de term Gotham, maar de serie is dan ook behoorlijk populair en goede SEO doet wonderen haha.

 3. Soms zien mensen een blog echt als een alleswetende Wikipedia. Dat probleem heb ik zelf: dat ik daar nou één keer wat woorden aan vuil heb gemaakt, zegt nog niet dat ik expert ben op dat gebied!