Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Februari

Februari ging echt razendsnel voorbij! Het was een hele drukke maand, maar ik heb ook vele leuke dingen gedaan, dus er is weer veel te zien in mijn maandoverzicht. Niet alleen was ikzelf jarig, ook mijn vriend, een aantal vrienden en familieleden waren ook jarig. Al een week of zes zijn we elke week minimaal op één keer op verjaardagsvisite geweest. Hoogtepunt? Vier keer een verjaardag vieren in één week tijd. Pfoeh, en in maart gaat het gewoon weer door. Zijn er in jullie omgeving ook zoveel jarigen deze periode? En kijk je mee naar Mijn Maand Februari?

Sneeuw in Drachten

4 februari was ik vrij en zat ik thuis lekker aan mijn blogje te werken. Het ging sneeuwen, heel hard sneeuwen. Uiteindelijk stuurde ik bovenstaande foto naar mijn vriend die in Groningen aan het werk was.

Geen sneeuw in Groningen

… En ik kreeg deze foto terug. Hij zat ongeveer een half uur bij mij vandaan en toch was er zo’n verschil!

Stroomstoring Pantoffels

De vrijdag erna was ik ook vrij en vond ik het gek dat het licht in de slaapkamer het niet meer deed. Vervolgens deed hij het ook al niet in de badkamer en toen ik de kachel aan wilde zetten bleek dat ook al niet te werken. Jup, stroomstoring! Ik trok een lekkere warme trui aan en deze heerlijk warme pantoffels en ben gaan lezen (het internet deed het namelijk ook niet). Ik vond het overigens wel heel toevallig dat dit gebeurde op de nationale warme truiendag…

Ik werd door Melisa van Booknuts getagd voor de Colored Book Tag. Dit vond ik ontzettend leuk en dus ging ik direct op zoek naar turkooise boeken en dat was niet makkelijk, maar ik heb een aantal gevonden!

Kersenbloesem takken Weer kreeg ik te horen hoe leuk iemand de takken op mijn foto’s vond en gezien ik daar zo vaak vragen over krijg besloot ik ze op de foto te zetten en te delen waar ik ze heb gekocht: Intratuin! Het zijn kunststof kersenbloesemtakken en ik vind ze helemaal te gek! Ik ben dan ook gek op kersenbloesembomen en zou willen dat ik één in de voor- of achtertuin had.

Feestje 7 februari Op de 7e hadden we de verjaardag van een vriendin. We gaven haar het boek De Test. Ik heb het boek zelf ook in de kast staan, maar heb het helaas nog niet gelezen. Ik vergat er alleen een foto van de te maken, maar ik maakte wel een foto van onze vrienden die Twister speelden. Hilarisch om te zien, haha. En ja, ik heb ook één ronde meegedaan, ik bleek uiteindelijk leniger dan ik had verwacht.

En dan de liefde - Susan Smit In januari ontving ik En dan de liefde, en in februari las en recenseerde ik dit mooie boek!

Val en Verlossing Leigh Bardugo Ik was jarig en won op mijn verjaardag Val en Verlossing! Wat een mooi extra cadeau! En ik had hem al in een paar dagen binnen!

Mezelf even goed verwend! Willen jullie hier en shoplog van zien? #VanDerVeldeGroningen Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

… en ik kocht héél véél, want ik ging met mijn moeder shoppen op mijn verjaardag. Onder andere deze tas van de Van der Velde in Groningen ging mee naar huis. Nee ik kocht de tas niet, maar wel de prachtige inhoud. In mijn shoplog kun je zien wat ik allemaal heb gekocht tijdens die shoptrip.

Gillette Venus Snap 4

Ik ontving van Cosmolitan dit compacte scheermesje om te testen. Ik vind het zo leuk om uitgekozen te worden voor testpanels! Wat ik ervan vond lees je hier.

The Escape Hunt Experience kleine foto

Mijn vriend en ik deden op Valentijnsdag The Escape Hunt Experience, en dat is serieus ge-wel-dig! Er zit één in Groningen en één in Amsterdam en ik heel misschien wordt er ook één opgezet in Eindhoven. Je leest hier wat wij ervan vonden.

KFC Groningen

En naderhand aten we lekker bij de KFC!

Johan Brakema

En een tijdje later kreeg ik deze prachtige reactie van de franchisenemer van deze Escape Hunt locatie.

Weerwolven van Wakkerdam

De 14e hadden we ‘s avonds ook nog een verjaardag van vrienden en we speelden de hele avond Weerwolven. Kennen jullie dat spel?

Feestje 21 februari

Niet alleen ik, maar ook mijn vriend was deze maand jarig en dat vierden we de 15e samen met familie en de 21e met vrienden. Al dat feestvieren levert wel behoorlijk wat afwas op. Gelukkig hebben we een vaatwasser.

Cadeautjes zondagCadeautjes vrienden

In beide gevallen zijn we enorm verwend met hele leuke cadeautjes!

Reviews & Roses logoAchtergrond Reviews & Roses logo

Ik wil graag een nieuwe header en peilde jullie mening op de social media van Reviews & Roses, maar voor beide opties (de oude header of de nieuwe met rozen) hebben jullie goede argumenten gegeven, dus ik ben nu alleen nog maar meer gaan twijfelen welke ik moet kiezen, of dat ik juist iets anders dan bovengenoemde opties moet doen… I denk nog even na. (Mocht je een voorkeur hebben, laat het mij zeker even weten!)

Cola test

Afgelopen week ging ik nog even het centrum in voor wat boodschapjes en werd toen van de straat geplukt voor een cola-onderzoek. Natuurlijk wilde ik wel meedoen! Ik moest Coca-Cola Light en Zero, en Pepsi Max en Light beoordelen. Helaas de mindere colasoorten haha. Het was een mega kort onderzoekje en naderhand kreeg ik een rolletje Fruitella.

Boekenbuit februari (een deel)

O ja, diezelfde dag kocht ik nog even deze boeken van alle boekenbonnen die ik had verzameld voor mijn verjaardag. Yay, voor verjaardagen en boekenbonnen! Mijn boekenbuit van februari heeft mijn TBR-stapel dus wel behoorlijk laten groeien, haha. ^^

Wat hebben jullie meegemaakt deze maand?

Deze post is al 2856 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Mijn Maand | Februari

  1. De laatste liefdesbrief heb ik gisteren ook gekocht, ik ben enorm benieuwd. Eerst nog een paar andere boeken lezen voordat ik hierin ga beginnen. 🙂
    Zes maanden zonder is trouwens wel een heel leuk boek!
    En hé, waarom heb jij twee exemplaren van zestig dagen? 😀

    • Haha, ik heb twee exemplaren omdat ik ze beide heb gekregen. ^^ In 2013 deed ik mee met een recensiewedstrijd voor 60 Dagen van chicklit.nl. 10 personen kregen toen het epub bestand (ik heb geen e-reader dus las het op mijn mobieltje) en alle 10 moesten dan een recensie schrijven. Alle deelnemers kregen sowieso het fysieke boek (algemeen gesigneerd) als dank. Maar ik won ook nog! Dus ik kreeg het boek toegestuurd en had daarnaast een lunch schrijfworkshop met Gillian King. En zij gaf mij die dag ook een exemplaar van 60 Dagen (2e druk) en daar staat een hele mooie persoonlijke boodschap in :D. Zodoende heb ik twee exemplaren haha.

  2. Ziet er een super leuke maand uit op basis van deze foto’s. Soms is het echt wel grappig dat vreemde weer. Ons huis is ongeveer 17m diep en ik heb al meegemaakt dat het aan de voorkant op straat aan het regenen is terwijl er achter in de tuin niets te zien is.

  3. Wat een fijne maand meis. En weerwolven is inderdaad een geweldig spel: zou het nu wel willen doen 😉 Je headers zijn trouwens allebei prachtig, dus zou je daar niet in kunnen helpen. Het is meer wat je zelf uit zou willen stralen. X