Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Verjaardagscadeautjes + Shoplog

Van der Velde boekentas

Vorige week dinsdag was ik jarig. En bij een verjaardag horen cadeautjes! Op mijn verjaardag ben ik heerlijk wezen shoppen en toen ik op Instagram een grote Van der Velde tas liet zien en vroeg of jullie een shoplog wilden zien kreeg ik daarop bevestigend antwoord. Dus hierbij deel ik met jullie de cadeautjes die ik heb gekregen inclusief de shoplog!

Tulpen

De avond voor mijn verjaardag ontving ik deze prachtige prachtige tulpen van mijn vriend. Had ik al eens gezegd dat ik gek ben op bloemen? Bij deze dan: ik ben GEK op bloemen!

Omdat ik vrij had genomen voor mijn verjaardag heb ik eerst een beetje uitgeslapen en werd ik later in de ochtend opgehaald door mijn moeder om samen te gaan shoppen in Groningen waar ik later ook mijn broertje – die daar woont – zou ontmoeten.

Ondanks dat ik geen boeken van mijzelf mag kopen omdat ik wel vijf jaar vooruit kan met de ongelezen boeken in mijn kast, besloot ik dat ik op mijn verjaardag een uitzondering mocht maken. Daarnaast had ik ook nog een boekenbon… Mijn moeder – degene die mij een boekverslaving met de paplepel heeft ingegoten – en ik gingen “even” sneupen in de Van der Velde. Al snel raakten we elkaar kwijt; toen we elkaar weer tegenkwamen had ik vijf boeken en twee mokken in mijn armen en zat mijn moeder te twijfelen tussen welke boeken ze moest kiezen voor de drie halen twee betalen actie. Bij de kassa werd ik nog gefeliciteerd met mijn verjaardag en kreeg ik die mooie Van der Velde tas om mijn net aangeschafte mooiigheden. Wat er uiteindelijk in zat?

Blossom Books Mug

Deze prachtige mokken van Blossom Books! Ze stonden al een tijdje op mijn lijstje en ik ben er dolgelukkig mee!

Blossom Books Mug

Hebben jullie de beschrijving bij de mokken ook gelezen? Zo leuk!

Schim en Schaduw + Dreiging en Duisternis - Leigh Bardugo

Maar! Op mijn verjaardag ontving ik ook bericht van Goodreads dat ik Val en Verlossing van Leigh Bardugo had gewonnen! Ik had het telkens uitgesteld om de serie te kopen – ik had immers een book-buying-ban -, maar nu ik deel drie had gewonnen konden deel één en twee natuurlijk niet uitblijven.

Kerstin Gier - Edelsteen trilogie

Maar ik zag ook de Edelsteen trilogie liggen, in hardcover! Keurig verpakt als pakketje. Ik wil altijd paperback, maar de Blossom Books wil ik wel allemaal hardcover. Op het internet kon ik ze niet in hardcover vinden en hier lagen zo zomaar, hardcover, op mijn verjaardag. Dat was natuurlijk het lot, zo overtuigde ik mijzelf, en nam ik de boeken mee naar huis. Wat een gelukzalig gevoel!

Flying Tiger

O! Nu vergeet ik helemaal te vertellen dat we hiervoor nog naar Flying Tiger waren gegaan. Een voor mij nog onbekend winkeltje met superveel leuke spulletjes. Mocht je een keer naar Groningen gaan dan moet je zeker ook daar even binnen wandelen.

Douglas - Lady Million Paco Rabanne

Die ochtend had ik al een Douglas bon gekregen van mijn ouders en toen mijn broertje zich bij ons voegde kreeg ik er ook één van hem. (Tussendoor hebben we ook lekker geluncht, maar dat zien jullie wel terugkomen in Mijn Maand Februari. Omdat we direct lekker heel Douglas door zijn geweest heb ik hierbij geen foto van de Douglas bonnen – wel van de verpakking -, maar van wat ik er die dag direct van heb gekocht. (Hoezo ongeduldig? Haha) We hebben vele verschillende geuren geroken en mijn broertje ontpopte zich als geurexpert, maar uiteindelijk is Lady Million de gelukkige geworden die met mij mee naar huis mocht. Een heerlijke geur, die met die bonnen natuurlijk helemaal niet duur was ^^.

Blossom Books Bag - Reading is for awesome people

Doordat ik mijn handen zo vol had gehad was ik helemaal vergeten te kijken bij de tasjes van Blossom Books bij de Van der Velde, maar er zijn twee in Groningen dus gingen we ook nog even bij de andere binnen en kocht ik alsnog een tasje. Ik had eerst een andere versie van deze tekst – ook van Blossom Books – maar daar is op de één of andere manier een vlek in gekomen. Balen! Dus ik wilde graag een tweede, zonder vlek. Ik moet wel zeggen dat de versie waar de vlek in zit eigenlijk wel ietsje mooier was qua vormgeving.

Søstrene Grene Groningen

Daarna gingen we nog even langs Søstrene Grene. Kennen jullie deze winkel al? Een heerlijke winkel met zoveel leuke spulletjes. Ik kan uitgebreid vertellen over wat voor soort dingen je er kunt kopen, maar Marlous van Last Days of Spring en Aranka van By Aranka schreven als eens over de winkel, inclusief foto’s (klik op de link voor hun artikels)! Als je in Groningen bent moet je ook zeker hier eens naar binnen lopen. Uiteindelijk heb ik het netjes gehouden en kwam ik alleen met deze prachtige, grote doos thuis en wat mooie vellen papier die ik ben vergeten op de foto te zetten. Maar als ik geen limiet op mijn bankrekening had dan had ik zo de hele winkel leeg geshopt!

Wacht op Mij - J.Lynn

Later gingen we ook nog even de V&D binnen. En waar kwamen we uiteindelijk uit? Juist, de boekenafdeling… Wie had dat kunnen raden?! Daar zag ik dit boek liggen van J.Lynn en toen ik zag dat er een quote van de dames van Book Babbles op stond moest ik hem wel meenemen.

Rozen van de Markt in Groningen

Op de markt kocht ik nog deze prachtige rozen, en ze zien er na een week nog minstens zo mooi uit! Ik ben gek op bloemen!

Cadeautjes zondag

Afgelopen zondag vierden mijn vriend – die afgelopen maandag jarig was – en ik onze verjaardagen samen voor familieleden en toen kreeg ik al deze leuke cadeaus nog. Ze kennen mij goed; prachtige Coca-Cola glazen, een bloemetje, een boekenbon, bioscoopbon en geld. Genieten!

Dat ik verwend ben mag duidelijk zijn! Maar we zijn nog niet uitgefeest; aankomende zaterdag zit ons huis vol met vrienden die gezellig onze verjaardagen komen vieren. Maar daarna wordt het wel tijd om even een weekendje te luieren, haha.

Deze post is al 2417 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Verjaardagscadeautjes + Shoplog

  1. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Super dat je zoveel boeken met knappe covers in je boekenkast kan plaatsen. En dat van die bloemen snap ik hoor. Ik hou er zelf ook ontzettend van. Vorige keer had ik net als jij paarse tulpen staan, maar nu staan er paarse callas op tafel. Alweer mijn favoriete kleurtje dus. 🙂

  2. Oe, die mokken! Ik heb die met het lezen ook! Ik wil dolgraag die ene met het schrijven erop, maar ik denk dat er dan een paar mensen hier in huis niet zo blij worden. Mijn mokken domineren de servieskast. :/

  3. Wauw wat een hoop leuke spulletjes heb je gekregen zeg. Echt heel fijn om je zien hoe je verwend bent 🙂 Die mokken zijn echt da bomb haha! En dat tekstje is ook echt ontzettend leuk! X

  4. Emmy

    Wat een toffe cadeaus! Je hebt jezelf flink verwend! 😀 De Flying Tiger zit tegenwoordig trouwens in de meeste grote steden wel.. Sowieso in Arnhem, Utrecht en Eindhoven. Heerlijke winkel.