Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Boeken Advents Kalender pakje

Boeken Advents pakje

Net als vorig jaar en het jaar daarvoor organiseerde Emmy van Zonenmaan.net de Boeken Advents Kalender. Een onderdeel daarvan is het met een hele grote groep boekliefhebbers trekken van lootjes. Het standaard bedrag dat we aanhouden is €15,- en het is de bedoeling dat je een boek voor elkaar koopt, al zijn leuke goodies erbij ook erg leuk natuurlijk. Dit jaar waren er in totaal 43 deelnemers, wat een gezelligheid! Ikzelf bleek Eline van All the Feels te hebben getrokken. Een enthousiaste meid die ik nog niet zo goed kende, maar al wel een keer voorbij had zien lopen tijdens het event met Leigh Bardugo. Gezien ik door de operatie zelf niet de deur uit kan heb ik lekker online geshopt, alles leuk verpakt en het vervolgens doormijn moeder op de bus laten doen (thanks!). Twee dagen later had ze het binnen en wat was ik blij dat het in de smaak viel (ja, ik ben zo iemand die daaraan twijfelt totdat ik bevestiging krijg). Ze riep mij zelfs uit tot haar nieuwe favoriete persoon ter wereld. Oké, dat maakte mijn dag echt wel fantastisch, haha. En toen was het nog wachten totdat ik mijn pakketje zou ontvangen.

Boeken Advents pakje

Yes yes yes! Ikzelf lag uit te slapen op het moment dat de pakjesman voor de deur stond, maar gelukkig was mijn vriend daar om de deur open te doen. Direct hoorde ik hoe hij door de badkamer liep (die zit tussen onze hal en de slaapkamer) en wist daardoor direct dat er een pakje voor mij aangekomen was! Ik zag het doosje en het kon niet anders dan dat dit mijn presentje zou zijn. Ik was zo enthousiast als een kind tijdens Sinterklaas.

Winter sokken

Ik opende het doosje en zag direct een kaartje en drie paar fantastische sokken. Het kaartje – van Desiree, mijn Secret Santa! ^^ – was echt superlief en ik kon niet wachten om te zien wat voor boek ze voor mij had uitgezocht. Ik had het haar namelijk niet makkelijk gemaakt. Ik had namelijk geen enkel boek op mijn wishlist gezet. Het leek mij juist leuk om verrast te worden. Dit deed ik vorig jaar ook. Op die manier is het echt een cadeautje omdat je niet weet welk boek het misschien kan zijn, en wie weet krijg je een boek dat je nog niet kende maar misschien wel je nieuwe lievelingsboek wordt.

Boeken Advents cadeautjes

De cadeautjes onder de sokken bleken ingepakt te zijn, dus nog voordat ik mijn tanden had gepoetst en terwijl ik eigenlijk eerst nog even mijn wond moest verzorgen sprong ik uit bed en dwong ik praktisch mijn vriendje mij te helpen (immers, ik wilde de cadeautjes uitpakken, maar ze moesten wel even op de foto #bloggersprobleem). Mijn vaste fotohoekje is bezet door de kerstboom, maar had ik sowieso niet kunnen gebruiken omdat ik daarvoor moet bukken en dat kan momenteel niet. Dus ik vroeg mijn vriend de cadeautjes op de grond te leggen en dan zou ik er wel boven hangen met mijn camera. Zo gezegd zo gedaan. Ik moest er alleen nog voor zorgen dat mijn tenen er niet bij op kwamen.

Milka Confetti

Het eerste dat ik uitpakte was een Milka Confetti reep. Ik was zó enthousiast, en dat door een reep chocola. Dat komt omdat ik nog niet heel lang geleden voor het eerst een Milka Confetti reep heb geprobeerd en die bleek ik gewoon echt superlekker te vinden. Hoe mooi is het dan dat je echt precies die ontvangt als lekker extraatje?!

Magnetische boekenlegger vogeltjes

Maar dat was niet alles. Ik ben namelijk ook gek op boekige items en spaar heel graag leuke boekenleggers. En ook die wens werd vervuld met deze leuke magnetische boekenlegger.

Oopia ketting rose

Ook was er nog wat sparkly sparkly te vinden in het pakketje. Mooi voor de feestdagen: een ketting.

Vrees me - Tahereh Mafi

En last but not least, natuurlijk het boek! Welke zou het zijn? Ik pakte het uit en zag daar: Vrees me van Tahereh Mafi! Jaaaaaaa! Ik stond een week eerder letterlijk nog in dubio de serie te bestellen, maar kon de knoop maar niet doorhakken over of ik de boeken in het Nederlands, Engels, hardcover of paperback wilde. Daarnaast heb ik mijzelf eigenlijk ook een koopverbod opgelegd, want deze maand is een maand van cadeautjes en stel je voor dat ik iets zou kopen dat ik vervolgens zou krijgen. Yay for me! Dit is dus echt het perfecte cadeautje. Deze serie lijkt mij zo leuk en ik wil ze nog erg graag lezen voordat ik in april naar Yalfest ga. Daarnaast zijn die covers to die for, zo mooi! Dit zou serieus ook nog wel eens het boek kunnen zijn dat ik momenteel nog het liefste aan mijn collectie toe wilde voegen. Dus ik ben happy de peppie! Ohjah, en nou heb ik toch het koopverbod doorbroken, want ik heb de vervolgdelen diezelfde dag nog besteld…

Boeken Advents alle cadeautjes

Desiree je hebt letterlijk precies uitgekozen waar ik echt naar verlangde en je hebt mij mega ontzettend super duper blij gemaakt, duizend maal dank! <3

Heb jij dit jaar ook meegedaan? Of wil je volgend jaar meedoen?

Deze post is al 2239 keer gelezen


Geef een reactie

26 responses to “Unboxing | Boeken Advents Kalender pakje

  1. Thea

    Wat een leuk pakket! Vooral de sokken zijn fantastisch! (maar ik heb dan ook een zwak voor leuke sokken) Ik was dit jaar te laat maar ik wil volgend jaar graag meedoen.

  2. Desiree

    Super leuk om te lezen!! Ben blij dat jij er blij mee bent :p het is een hele opluchting te lezen dat je dit boek al wilde hebben, haha! Hele fijne feestdagen!

  3. Het is zo’n onwijs leuk initiatief. De paletten die ik op verscheidene blogs voorbij zie komen zijn allemaal geweldig. Ik zit er zeker aan te denken om volgend jaar mee te doen.
    Fijne feestdagen.

  4. Ik ben ieder jaar aan het twijfelen of ik mee zou doen. Dit jaar was ik het wel van plan maar vergat ik het uiteindelijk doordat het hier eventjes erg druk was én daar heb ik nu wel spijt van. Het lijkt me erg leuk om zo’n pakket samen te stellen en zo iemand blij te kunnen maken. Zelf een verrassingspakket krijgen is uiteraard ook erg leuk.