Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | September 2015

Wauw, en dan is het alweer oktober. Ik kijk met veel plezier terug op september, wat een maand was met een heel feestelijke sfeer omdat Reviews & Roses op 1 september alweer een jaar bestond! De tijd is echt voorbij gevlogen en ik kan niet geloven dat Reviews & Roses aan haar tweede jaar is begonnen. Toen ik begon met bloggen wist ik niet dat Reviews & Roses mij zoveel plezier en zoveel leuke dingen zou brengen. Maar ik koester ze en hoop dat ik hier nog jaren van mag blijven genieten, en hoop dat jullie nog lang met mij mee willen genieten. Naast vele winacties, die inmiddels allemaal geëindigd zijn – winnaars gefeliciteerd! -, heb ik ook andere dingen gedaan deze maand. Kijken jullie mee?

Kaart 1e blog verjaardag

Op 1 september vierde ik de verjaardag van mijn blog en had ik ook nog vakantie. Ik ontving een superlief kaartje van mijn ouders die mij feliciteerden met de verjaardag van mijn blog en ik ging ook nog even bij hun langs om souvenirtjes langs te brengen.

Souvenirs van heit en mem

Ik kreeg zelf ook nog een aantal leuke souvenirtjes. Yum!

Uit eten bij Spaans restaurant in Groningen

De volgende dag sprak ik in Groningen af met mijn broertje om een film te kijken (The Man from U.N.C.L.E.) en samen te lunchen en bij te kletsen over onze vakanties. We aten trouwens bij een heel leuk Spaans restaurantje met een open dak (dat dicht kon hoor, haha). Mijn broertje eet er wel vaker en gezien hij student is ging de eigenaar bij het afrekenen er vanuit dat ik ook student was en kregen we beide studentenkorting. YOLO! Haha.

Jouw Marktkraam Drachten - Mijn marktkraam

Die vrijdag ging ik langs bij Jouw Marktkraam Drachten waar ik een kraampje zou gaan inrichten.

Manuscripta 2015

Op 5 september vond Manuscripta plaats in Zwolle, en ik had nog nooit een Manuscripta bezocht dus vond ik het tijd worden dat ik dat wel eens deed. Samen met mijn vriend stapte ik in de auto om een uur later met veel moeite een parkeerplek te vinden. Manuscripta zelf was ook even zoeken, maar we kwamen er! Ik moet zeggen dat ik het wel erg kleinschalig vond en dat ik ook veel uitgeverijen en daarmee genres miste, en we waren binnen no time bij alle kraampjes langs geweest. Wat ik wel extra leuk vond is dat ik even kort kon bijkletsen met twee vrolijke dames, Lisa – die achter de kraam van Xander Uitgevers stond – en Freya – die achter de kraam van L.S. Amsterdam stond! Als je die twee dames vrolijk naar je ziet zwaaien word je gewoon instant blij.

Gratis boeken Manuscripta

Wat overigens ook leuk was zijn de gratis boeken. Ik kreeg Ik kom terug van Adriaan van Dis, en won een gesigneerd exemplaar van Blauwe maandag van Nicci French! Ook kreeg ik een vooruitexemplaar mee van Ik ben er van Clélie Avit.

Wandbord met foto's

Daarnaast kocht ik nog A27 van Stefan Popa en leuke kaartjes van Storm Publishers. Kijk ze eens mooi wezen op mijn wandbord!

Carcassonne

Vrienden van ons kwamen langs en namen het spel Carcassonne mee. Ik had het nog nooit gespeeld, maar speel het nu graag nog een keer!

Onverminderd - Rebecca Yarros - pakketje van Zomer & Keuning Onverminderd - Rebecca Yarros Quote

Op 15 september kwam Onverminderd door Rebecca Yarros uit bij uitgeverij Zomer & Keuning en ik ontving één van de eerste exemplaren samen met een aantal lieve collega bloggers. Wij mochten Onverminderd namelijk al voor publicatie lezen en een quote aanleveren. Wauw, ik vond het echt zo’n eer, fantastisch! Het boek was trouwens ook zo leuk verpakt en we kregen er ook nog hele leuke sticky notes en een lief kaartje bij.
(Voor de oplettende lezer, er is inderdaad een ‘s’ weggevallen bij mijn blognaam. Ze vinden het echt ontzettend vervelend dat dit gebeurd is en hebben mij hier vooraf bericht over gegeven. Het blijft hoe dan ook een eer dat ik erin sta, en bij de volgende druk staat de ‘s’ er gewoon weer hoor!)

Uit eten met collega's

Deze maand ging ik ook uit eten met een grote groep van mijn collega’s. We aten bij Il Lago in Groningen en het is echt ongelooflijk hoeveel eten je daar krijgt. Vooral het Grand Buffet toetje was echt overweldigend haha. Maar het was wel erg lekker!

Milka Confetti

Op een vrijdag ging ik gezellig thee drinken bij Kor van Jouw Marktkraam en toen gaf hij mij naderhand een reep chocola mee die hij daar verkoopt. Man o man… dit is echt (verslavend) lekker zeg!

Nieuwe boeken - Bruna Drachten - Wild Vertrouwen en Rode Koningin

Ik bezocht ook nog even de Bruna en besloot deze twee mooierds mee te nemen.

Crea-Bertha's accessoires - Armband

In mijn kraam bij Jouw Marktkraam heb ik ook wat sieraden liggen die mijn moeder gemaakt heeft. Ik vond het tijd voor wat mooiere foto’s op haar Facebook pagina dus kwam ik even een middagje langs om de sieraden op de foto te zetten.

Waxmelts - Parfum & Thuis

Op een andere dag ging ik weer gezellig langs bij Jouw Marktkraam en leerde daar een andere kraamhouder kennen die zelf waxmelts maakt. En meer trouwens, want ze maakt ook haar eigen zakjes en doosjes. Heel bijzonder! Ze gaf me een paar waxmelts met de geur Lady Million mee. Meer hierover lees je binnenkort. Ook ontmoette ik onverwachts eindelijk het gezicht achter Northflix, mijn collega blogger uit Drachten!

Vuur en As - Sabaa Tahir

En dankzij een actie van bol.com en L.S. Amsterdam ontving ik een vooruitexemplaar van Vuur en As. Ik ben hier echt heel benieuwd naar gezien er zoveel positieve recensies zijn over de Engelstalige versie.

Onvoorwaardelijk versturen per post

De feestweek winacties kwamen tot een einde en er was één pakketje dat ik zelf zou verzenden. Ik schreef er nog een leuk kaartje bij en deed er ook nog een leuke boekenlegger van M.I.L.K. bij en verzond het pakketje. De gelukkige winnares heeft het pakketje inmiddels ontvangen en ik ontving een leuke Tweet van haar. Die leuke en vrolijke enveloppen kocht ik trouwens bij de Action!

Telefoonhoesjesstore - hoesje

Ik kreeg nieuwe telefoonhoesjes binnen! Ook hierover lees je binnenkort meer, maar in elk geval met één van de hoesjes ben ik heel erg blij.

Oktober wordt megadruk, maar ik kijk er ontzettend naar uit. Ik ga volgende week bijvoorbeeld naar de boekpresentatie van mijn favoriete chicklit auteur, Gillian King. Maar ook de Best of YA Sleepover vindt in oktober plaats, net als de Magic & Mahem Tour van Leigh Bardugo en de Grisha Readalong en #Boektober. Mijn vriend ga ik aanmoedigen bij de 4 mijl van Groningen en er staan ook nog een aantal verjaardagsfeestjes op de planning.

Heb jij deze maand ook boeken gekocht?

Deze post is al 2000 keer gelezen


Geef een reactie

15 responses to “Mijn Maand | September 2015

  1. Vuur en As is me goed bevallen én WIld vertrouwen heb ik met veel plezier gelezen. Carcassone vind ik trouwens heel leuk om te spelen. Ondertussen hebben we het zelf ook in een huis maar dan een compactere versie waarbij de starttegel een rad is.

    • Ik moet eerste even ruimte in de spelletjeskast maken (sommige spellen liggen er inmiddels onder, zoveel hebben we, haha) en dan wil ik Carcassonne ook aanschaffen ^^

  2. Leuke recap van je maand! Ik lees niet meer zoveel boeken als vroeger, maar toevallig heb ik afgelopen maand een boek gekocht, namelijk Wild van Cheryl Strayed. Ik ben nu op de helft.

    • Cheryl Strayed ken ik nog niet. Doe je ook mee met #Boektober? Een initiatief om jezelf te motiveren meer te lezen dan je normaal gesproken doet. Ik heb er een artikel aan gewijd 😀 In elk geval veel leesplezier! 😀

      • Thanks! Ik zou wel meer willen lezen, maar ik merk dat mijn blog ook veel tijd “kost”. Ik zoek nog balans tussen alle dingen die ik wil doen.