Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – December box

Celebrate Books

Zo vlak voor kerst is het tijd voor de december box van Celebrate Books. Op Facebook had ik al gezien dat het dit keer geen doos zou zijn, maar leuk ingepakte pakketjes in een aparte vorm. Welk boek erin zou zitten was geen verrassing meer, want je kon kiezen uit drie boxen. Elke box met een ander boek, maar wel dezelfde goodies. Je kon kiezen uit: List & LeugensLeigh Bardugo, Het Boekendagboek en Kids of Appetite – David Arnold (Engelstalig). Ikzelf koos voor deze laatste omdat deze schrijver ook aanwezig zal zijn bij Yalfest 2017. Daarnaast heb ik List & Leugens al en had ik ook recent al de Reading Journal van Young & Awesome ontvangen en hoefde ik niet zo nodig een soortgelijk boekje. Kom, laten we kijken welke goodies in deze december box zaten!

Dekentje

Celebrate Books - December box - Dekentje

Mijn mening – Wauw! Ik scheurde het papier van het pakketje (sorry daar heb ik dus geen foto van, ik was te nieuwsgierig) en zag dat alle items ingepakt waren in een zacht dingetje. Op dat moment wist ik nog niet zeker wat het was, maar ik vermoedde al wel dat het een dekentje kon zijn. En dat is het dus ook! Qua kleur past hij werkelijk perfect bij kerst, en de opdruk is supermooi en de quote perfect (zeker tijdens de kerstvakantie!). Echt een geweldig product, en hij is ook nog eens supergroot dus je kunt je er heerlijk mee op de bank, stoel of in bed nestelen.

Hot Chocolate

Celebrate Books - December box - Hot Chocolate

Mijn mening – Belgisiche chocolade waarmee je chocolademelk kunt maken, daar zeg ik geen nee tegen. Ideaal om tijdens of rondom de feestdagen te drinken, bijvoorbeeld terwijl je het boek uit je Celebrate Books box leest.

Boekige kerstbal

Celebrate Books - December box - Boekige Kerstbal

Mijn mening – Deze had ik al verwacht gezien we een tijd geleden op Facebook de vraag kregen welke kerstbal we mooier vonden, haha. Ik ben er superblij mee en hij hangt sinds de december box binnen is gekomen mooi bij ons in de kerstboom. Ik ben nog wel erg nieuwsgierig naar welk boek is gebruikt voor de tekst in de bal.

Flyer

Celebrate Books - December box - Flyer

Mijn mening – Ook kregen we een flyer van Emmy’s boekige kaarsen. Ze kosten €7,50 en er bestaan inmiddels drie varianten: Magic, Tamlin (Hof van Doorns en Rozen) en Rhysand (Hof van Mist en Woede). Toevallig kreeg ik deze week ook mijn pakketje van de Boeken Advents Kalender en daar zat de Magic kaars in. Emmy had mij namelijk getrokken en ik kreeg een superleuk pakketje, met daarin onder andere dus één van de drie kaarsen! ^^

Leuke kaarten

Celebrate Books - December box - Kaarten

Mijn mening – Wat een leuke kaartjes! Ik vind het ontwerp superleuk en ben blij dat we hier meerdere van hebben ontvangen. De linker liet ik ook direct aan mijn vriend zien met de mededeling: “Dan weet je het even weet…” Hij probeert mij namelijk altijd ervan te overtuigen mijn boeken te verkopen. Nogmaals: Not gonna happen! Ik koop er alleen maar meer, haha.

Boek + Boekenlegger

Celebrate Books - December boxCelebrate Books - December box - Kids of Appetite

Mijn mening – Natuurlijk wist ik al wel boek erin zat, dus dat is geen verrassing, maar ik vind het wel leuk hoe ze het toch speciaal heeft gemaakt door het in te pakken met een sticker erop met de tekst “do not open before Christmas”. Zo kun je het ook nog onder de kerstboom leggen. In het pakketje vond ik ook nog een prachtige boekenlegger! Het papier waarop het geprint is ziet – en voelt – er ook luxe uit. Daarnaast vind ik dit denk ik de mooiste boekenlegger van Celebrate books tot nu toe (en de quote is so true!).

Conclusie

Wat een prachtige box! Ik ben echt superblij met het prachtige dekentje. Het boek heb ik zelf uitgekozen, dus daar kon het niet mis mee gaan. Ook ben ik erg blij met de mooie kerstbal; die ga ik zeker ook bewaren en volgend jaar weer in de boom hangen. Lekkere chocolademelk gaat er altijd in en de kaarten worden toegevoegd aan mijn wandbord voor foto’s (ik mag inmiddels nog wel één maken, haha). De boekenlegger is ook geweldig. Wel miste ik een kaartje met een verhaaltje waarop staat welke items in de box zitten, die vind ik altijd wel fijn.

Ook de Celebrate Books box bestellen?

P.s. er is nu ook een Celebrate Books Junior!

Deze post is al 2795 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Unboxing | Celebrate Books – December box

    • Dankjewel! 😀

      Ik vind ook dat deze box echt kerstig is in alle opzichten. Ik kwam er trouwens ook achter dat het dekentje in verschillende kleuren is verzonden, ik zag hem ook in het wit voorbij komen.