Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Face Your Fears

Celebrate Books Face Your Fears

Yes! Tegelijk met de Sarah J. Maas Special (Engels) kwam ook de Face Your Fears box binnen! Deze unboxing komt wat later omdat ik nog wat items miste, die mij nagezonden zouden worden. Celebrate Books had namelijk twee boeken te weinig binnen gekregen. Ik werd ruim van te voren van dit feit op de hoogte gesteld en ik had toch niet de tijd direct in het boek te beginnen, dus het was geen probleem dat die wat later kwam (en ik kreeg een extraatje voor het ongemak, lief!). Ik wilde echter geen incomplete unboxing online zetten, dus heb ik ervoor gekozen de unboxing pas online te zetten nadat ik de missende onderdelen had ontvangen. Samen met de Sarah J. Maas Special (Nederlands) en de Bad Boys box kreeg ik de missende onderdelen binnen en kon ik de items op de foto zetten en deze unboxing schrijven. Gezien ik geen overkill wil aan unboxings op Reviews & Roses heb ik besloten wel maar maximaal één per week online te zetten. De unboxing van de Nederlandse Sarah J. Maas special komt dus nog.

Nemesis by Brendan Reichs

Nemesis by Brendan Reichs

Celebrate Books – You have just opened the April ‘Face your fears’ box! We really hope that you like it. The book of this month is Nemesis, written by New York Times bestselling author Brendan Reichs. We are really blown away by this book. It’s definitely one of our favourite reads of this year. The story is action-packed and the ending will leave you breathless. It is so, so good! The book goes with an awesome quotecard. Min has to overcome her fears in Nemesis and we have selected some exclusive goodies themed on that.

Mijn mening – Ik had eerlijk gezegd nog niet van dit boek gehoord, dus geen idee of het een populair boek is. Ik ben echter wel nieuwsgierig, dus ik ga hem zeker lezen.

Tote bag

Totebag My Favourite Character died again

Celebrate Books – The line on the tote bag is definitely the story of our live: ‘My favourite character died. Again.’ How many times have you cried over a series? We can’t wait to see you carrying this tote bag!

Mijn mening – Dit tasje vind ik zó leuk! Ik vind het geweldig dat het hengsel een felle rode kleur heeft. Ik heb wel het idee dat het tasje erg dun is en makkelijk kapot gaat. De quote is very relatable en de gebruikte font vind ik leuk. We hebben allemaal wel eens favoriete personages verloren denk ik.

The notebook

Notebook - Let your dreams be bigger than your fears

Celebrate Books – The notebook also suits the theme perfectly. We hope that the quote will inspire you!

Mijn mening – Ik hou van de felle kleur van dit boekje. Vooral vind ik het ook leuk hoe alles in kleur is afgestemd in deze box. De quote vind ik prachtig en kunnen we allemaal nog veel van leren. Ik heb het boekje direct in mijn tas gestopt voor die momenten dat ik iets wil opschrijven, bijvoorbeeld een blogidee of een notitie over een boek.

Giftcards and stickers

Giftcards and stickers

Celebrate Books – We are celebrating our first birthday this month. The little envelope includes some little giftcards and stickers. From now on you can wrap your gifts with a bookish finishing touch.

Mijn mening – Ik heb zelf letterlijk dozen vol met dingen waarmee ik cadeautjes kan opfleuren en mooier maken, dus deze items zijn zeker welkom. Wel heb ik het gevoel dat bij het blauwe kaartje het woord ‘read’ mist; althans zo kom ik de quote vaker tegen.

Notepad

Notepad

Celebrate Books – The little notepad is from Studio Stationery. We are a big fan of their designs. 

Mijn mening – Dit soort notitieblokjes kon je ook krijgen als Yalfest goodie, dus op het eerste gezicht vond ik het jammer dat er iets in de box zat dat ik al een keer had ontvangen. Ik heb er twee omdat zowel in de Nederlandse als de Engelse box een bon voor een Yalfest goodie zat. Gelukkig heb ik nu ‘By the way’, naast de twee andere die ik al had. Dus ik heb geen dubbele! Het is fijn dat ze veel verschillende hebben zodat de kans dat je een dubbele zou hebben minder groot is. Zelf vind ik de ‘Pssst…’ versie het leukst.

Extra

Extra

En dan zitten er ook nog een paar extraatjes in. Met de kleurplaat kon je prijzen winnen (is inmiddels al afgelopen). Natuurlijk is er ook de quotekaart, wel zonder handtekening. Twee boekenleggers; altijd fijn wat mij betreft. En tot slot nog Eerste leven sticky notes. Deze zat ook in de Yalfest goodiebag, en dankzij HarperCollins Holland en diverse boxen heb ik nu meerdere. Altijd leuk, dan kan ik er wat langer van genieten.

Conclusie

Celebrate Books Face Your Fears

En dan zijn we alweer aangekomen bij het einde van de unboxing! Mijn absolute favorieten in deze box zijn de totebag en het felrode notitieboekje. Ik zie overigens dat ik op de overzichtsfoto ben vergeten de giftcards en stickers toe te voegen. Wat je wel ziet is het extraatje dat ik heb ontvangen omdat het boek en de stickers nagezonden werden: een six of crows kaars van Zon en Maan. Ik ben erg nieuwsgierig wat ik van het boek ga vinden.

Wat vinden jullie van de Face Your Fears box?

Deze post is al 1515 keer gelezen


Geef een reactie