Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books #3 – Midnight Mystery

Celebrate Books - rand

Toen de Midnight Mystery box bezorgd werd zat ik heerlijk te genieten van mijn vakantie in Tenerife. Ik ging er vanuit dat het mij wel zou lukken niet gespoild te worden, maar helaas is dat niet gelukt. Op mijn Facebook feed zag ik bij twee bloggers items uit de box voorbij komen en vervolgens zag ik de gehele inhoud op Instagram bij een andere blogger. Toen ik het doorhad ben ik wel snel verder gescrold, maar het kwaad was al geschied. Ik wist al minstens vier items uit de box, waaronder het boek. Maar ik werd ook direct vrolijk, want dat boek wilde ik echt héél graag aan mijn boekenkast toevoegen! Kijk je mee naar de inhoud?

Normaal gesproken staat op het bijgaande kaartje welke items in de box zitten en zet ik die omschrijving bij elke foto, maar dat was ditmaal niet het geval, dus begin ik gewoon met de tekst op het kaartje:

Celebrate Books – Blossom Books is de uitgever van het boek in deze box. Wink Poppy en Midnight is geschreven door April Genevieve Tucholke. Speciaal voor Celebrate Books signeerde zij de kaart met een quote uit het boek. Ennuh… het boek ligt pas volgende week in de winkel, you lucky bastard!

En de andere items in de box? Ja, die houden we nog even geheim. Het thema is deze maand niet voor niets ‘Midnight Mystery’.

Krijtjes

Krijtjes

Mijn mening – Eerst snapte ik niet helemaal wat krijtjes met het thema te maken hadden, maar het had alles te maken met het volgende item in de box. Erg handig dus!

Krijtbord Uil van Sass & Belle

Uil Krijtbord - Sass & Belle

Mijn mening – Dit krijtbord is een leuk item, maar ik heb geen idee waar ik hem moet ophangen. Maar ik weet dat er heel veel uiltjesliefhebbers zijn die dolblij zijn met deze box, haha. Ik zal nog even kijken waar ik hem heen kan hangen. Misschien later in de keuken wanneer we ooit verhuizen en een grotere keuken krijgen.

Soy Candle Villainous van Novelly Yours

Soy Candle Villainous

Mijn mening – Deze kaars blijkt, ondanks de zwarte kleur erin, ontzettend lekker te ruiken. Ik durf niet helemaal te zeggen of het ruikt naar storms, forest en fire, maar het is in elk geval wel lekker! Deze kaars ga ik zeker branden zodra het weer herfstig weer wordt.

Harry Potter ketting

I must not tell lies ketting

Mijn mening – De echt grote Harry Potter fans zullen hem ongetwijfeld gaan dragen, maar ik zal hem denk ik bewaren bij al mijn film/boeken merchandise. Ik vind hem heel leuk, maar ik ben ook weer niet zo’n grote fan dat ik hem elke dag ga dragen, haha. Maar het is zeker wel een leuk item.

Telefoonhoesje van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Telefoonhoesje

Mijn mening – Het jammere vind ik dat dit soort hoesjes altijd alleen voor de iPhone worden gemaakt. Of deze ook voor de iPhone is weet ik niet zeker, maar ik vermoed van wel. Als iemand die een Samsung smartphone heeft, heb ik hier dus niks aan.

Boekenleggers

Boekenleggers

Mijn mening – Ik hou van boekenleggers! Deze mogen altijd wel in de box zitten. Die rechter hoort ook bij het boek in de box van deze maand. Ik ben wel direct ook nieuwsgierig geworden naar het boek dat hoort bij de linker boekenlegger (Het Zwarte Hart).

Leuke kaarten

Kaart met quote

Mijn mening – Tot nu toe hebben alle boxen een gesigneerde quotekaart gehad en dat vind ik zó gaaf! Wat anderen nu doen met Pokémons, doe ik met deze kaarten; Collect them all, jaaaaaaaa!

Tasje van Clavis

Tote bag Clavis

Mijn mening – Tote bags zijn altijd goed. Je kunt er nooit teveel hebben, en deze is ook nog eens hartstikke leuk!

Extra’s

IMG_4136 - Extra's

Mijn mening – Yes, ik heb eindelijk het Best of YA Magazine van september in handen. Deze is extra speciaal omdat er een interview met Helen Vreeswijk in staat dat ik samen met Melissa (Promoteam) heb afgenomen! Ook zie ik een kaart van het nieuwste boek van Lis Lucassen. Hij is gesigneerd, maar helaas is de handtekening helemaal vervaagd. Dit komt waarschijnlijk door het materiaal van de kaart. Je ziet op de achterkant ook allemaal zwarte vlekken van de kaart waar deze bovenop heeft gelegen. Jammer, maar wel een leuk idee. Verder zit er nog een boekenlegger van Phobos in, snoepjes (die ik niet lekker vind, maar mijn vriend heeft ervan genoten) en een leuke pen van De Viruscode (ik spaar ook pennen by the way).

Wink, Poppy en Midnight – April Genevieve Tucholke

IMG_4134 - Wink Poppy en Midnight

Omschrijving – Elk verhaal heeft een held.
Elk verhaal heeft een schurk.
Elk verhaal heeft een geheim.

Wink is het mysterieuze buurmeisje met het wilde, rode haar en een gezicht vol sproeten. Poppy is de beeldschone, manipulatieve blonde pestkop. Midnight is de lieve, onzekere jongen die tussen hen gevangen zit. Twee meisjes. Eén jongen. Eén zomer. Eén vreselijke avond.

Wat is er echt gebeurd?

Iemand weet het.
Iemand liegt.

Mijn mening – Ik ben zó benieuwd naar dit boek! Ik wilde hem zo graag hebben, en nu heb ik hem. Ik ben heel blij hiermee.

Conclusie

IMG_4143 - Celebrate Books box Midnight Mystery

Mijn mening – Hoewel er dit keer ook wat items inzitten waar ik niks mee doe (telefoonhoesje, snoepjes), of nog niet direct iets mee kan (krijtbord en krijtjes), toch zijn er wederom vele leuke items te vinden in de Celebrate Books box en is hij wederom het geld waard. Zo ben ik enorm blij met Wink, Poppy en Midnight. Ook het tasje is awesome en ben ik wederom blij met het terugkerende item: de quotekaart met handtekening. O! En nou besef ik dat ik een item uit de doos heb gehaald en vergeten ben te fotograferen: een filmposter van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Al met al zat er dus best veel in deze box.

De box van volgende maand heeft als thema All the Feels en ik ben zo blij, want ik heb hem afgelopen maand gewonnen bij Celebrate Books doordat ik mijn unboxing had gedeeld met #CelebrateBooks! Mocht jij de All the Feels box nou ook graag willen winnen dan kun je op dit moment nog meedoen met de feest 10-daagse winactie!

Wat vind jij het leukste item uit deze box?

Deze post is al 2542 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Unboxing | Celebrate Books #3 – Midnight Mystery

  1. Mariska

    Dit was mijn eerste box van Celebrate Books.. Boek vind ik geweldig, ben ik erg blij mee. De rest viel me wat tegen, baal er wel een beetje van, want de vorige boxen vond ik eigenlijk top en die had ik niet besteld en daar baalde ik toe achteraf van. Dus oktober wel/niet/wel/niet.. Twijfel echt nog!!