Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Secret Heroes

Celebrate Books - Secret Heroes

De Secret Heroes box van Celebrate Books leek nog maar net in de webshop te staan, en nu is hij al binnen. Ik klaag niet hoor, hoe eerder hoe beter, haha! Van te voren wist ik nog niet wat ik precies voor boek en items bij dit thema kon verwachten. Maar inmiddels weet ik het, en deel ik het met jullie.

Muggenland – David Arnold

Muggenland - David Arnold

Celebrate Books – Whoehoe, je hebt nu al de box van juli voor je liggen! Nog nooit eerder verscheen een box zo vroeg in de maand. Stiekem best fijn, want nu is het op tijd voor de zomervakantie. In deze Secret Heroes box zit een perfect boek voor je vrije dagen. Muggenland is geschreven door David Arnold en uitgegeven bij Blossom Books. Myrthe en Lotte hebben exclusief voor ons een bijbehorende boekenlegger ontworpen. Deze vind je dus niet in de (online) boekhandel! Natuurlijk hebben we ook een gesigneerde quotecard geregeld.

Mijn mening – Ik ben heel benieuwd naar Muggenland – welke was verpakt in een mooi blauw papiertje -, en David Arnold bleek een hele toffe vent tijdens Yalfest 2017, dus ik ben heel blij met dit boek in de box. Ook ben ik blij met de Coco boekenlegger die erbij zat, en in het boek zelf bleek ook nog een Baz boekenlegger te zitten. De Baz boekenlegger heb ik toevallig ook al in het Engels, want die kreeg ik van hem tijdens de persconferentie van Yalfest. Als ik mij echter niet vergis horen deze boekenleggers bij zijn andere boek, De Kids of Appetite. De quote op de kaart vind ik heel sterk, en het is weer fantastisch dat hij gesigneerd is! Hij ziet er ook mooi uit trouwens.

Hawaiiaanse Mango Bathbomb

Hawaiiaanse Mango Bathbomb

Celebrate Books – Willemijn struinde speciaal voor deze box het internet af naar een heerlijke bruisbal voor in bad. Verwen jezelf tijdens een druilerige avond met de Hawaiiaanse Mango Bathbomb. Hij is super groot en ruikt heerlijk!

Mijn mening – Wat leuk! Ik heb helaas zelf geen bad, maar ik heb in het verleden ook een keer badschuim cadeau gekregen en ook dat uiteindelijk kunnen gebruiken toen we in een hotel verbleven waar we een bad hadden. Geen idee wanneer de kans zich voordoet, maar wanneer ik weer eens naar een hotel ga, stop ik deze voor de zekerheid in mijn tas. Hij ruikt trouwens echt goed sterk naar mango. Want ik ben snipverkouden, en toch rook ik de bekende mangogeur. Heerlijk!

Gouden boekenlegger

Gouden boekenlegger

Celebrate Books – In de Secret Heroes box mag natuurlijk Harry Potter niet ontbreken. Emmy van Ruijven ontwierp de prachtige gouden boekenlegger.

Mijn mening – Oeh, ik hou van goud en van shiny, en dat is deze boekenlegger absoluut. Ik vind die rooie vlek op de voorkant onder ‘swear’ een beetje jammer. Ik ben nou eenmaal een perfectionist, waardoor dit soort dingen mij sneller opvallen. Maar de kleur van de achtergrond is prachtig en ik vind het lettertype ook erg mooi.

Bella Swan zeep

Bella Swan zeep Bella Swan zeep

Celebrate Books – Emily en Ivie Carter van StoryScentations uit Amerika hebben voor ons de Bella Swan zeep gemaakt. Deze meiden maken de gaafste boek gerelateerde zeepjes. Wij willen ze allemaal hebben!

Mijn mening – Hoewel je het door de kleur niet zou raden, ruikt deze zeep echt heerlijk bloemig. De vorm is ook super smooth, dus dit doet het bedrijf wel mega professioneel overkomen. Die spikkeltjes die je ziet dat zijn glitters, waardoor de zeep ook nog een beetje sparkly is. Zodra het zeepje uit de Cinder-box op is, zal ik deze er voor in de plaats leggen.

Boekenlegger met cassettebandje

Boekenlegger met cassettebandje

Celebrate Books – In Muggenland maakt het hoofdpersonage een lange reis. Als je onderweg bent is het heerlijk om te luisteren naar je favoriete muziek. Daarom hebben we de boekenlegger met het cassettebandje aan de box toegevoegd.

Mijn mening – Dit is echt jeugdsentiment. Het feit dat ze het lint ook de kleur hebben gegeven waardoor het echt lijkt op het lint uit een cassetteband, vind ik een sterk gegeven waaruit blijkt dat de maker oog voor detail heeft. Het is trouwens een magnetische boekenlegger met aan beide kanten dezelfde opdruk. Het enige detail dat mist is dat deze cassette twee A-kanten heeft, haha. Maar ik vind dit een erg leuke boekenlegger, maar waarschijnlijk mede ook omdat ik vroeger zelf nog cassettes heb gebruikt.

Onderzetters

Onderzetters

Celebrate Books – Anouk van Another View heeft exclusief voor ons de onderzetters gemaakt! Peeta en Simon zijn twee echte secret Heroes en daarom mochten ze niet in deze box ontbreken. Speciaal op jullie verzoek zijn de onderzetters niet van karton, maar van plastic.

Mijn mening – Superfijn om weer te merken dat er goed geluisterd wordt naar de ontvangers van de Celebrate Books box. Ik ben heel blij met deze plastic onderzetters, want deze durf ik ook echt te gebruiken zonder bang te zijn dat ze kapot kunnen gaan door een nat drinkglas. In het echt zijn de onderzetters wat doorzichtig van aard, maar door de witte ondergrond komt de opdruk duidelijker naar voren. Het artwork van Another View is tot nu toe altijd mooi gebleken, ook nu. Hier zou ik wel een ‘collect them all’ serie van willen hebben, bijvoorbeeld met Gale, Rhysand, Warner, etc.

Promotiemateriaal van Sarah J. Maas en Harry Potter

ACOWAR posterRavenclaw poster

Celebrate Books – Van Uitgeverij Bloomsbury ontvingen we promotiemateriaal van Sarah J. Maas en Harry Potter om te verdelen over de boxen. We hebben het willekeurig verdeeld. Welk item heb jij ontvangen?

Mijn mening – Ik heb geen idee wat voor promotiemateriaal er nog meer verdeeld is over de boxen, maar ik heb een poster die je ook kon ontvangen in de Engelse Sarah J. Maas box (nu heb ik de poster dus dubbel), en een Ravenclaw poster. Ik hoopte heel even dat op de achterkant misschien Hufflepuff – mijn huis – zou staan, maar dat was niet het geval. Maar toevallig is mijn broertje een Ravenclaw – ik gaf hem iets meer dan een week geleden nog deze speciale editie cadeau voor zijn verjaardag – dus ik maak hem vast ook erg blij met deze poster.

Conclusie

Celebrate Books - Secret Heroes

Weer een leuke box, deze Secret Heroes editie. Ik was natuurlijk nog blijer geweest als er geen Raveclaw maar een Hufflepuff poster in had gezeten, maar gezien ik nog geen eigen blogkamer of iets dergelijks heb, heb ik toch geen ruimte waar ik dit soort posters op zou kunnen hangen. Het zeepje is superfijn, en ook met de onderzetters ben ik erg blij. Hoewel ik geen magnetische boekenleggers gebruik, toch ben ik blij dat ik deze aan mijn collectie toe heb kunnen voegen, want ook al gebruik ik hem niet, deze vind ik wel érg leuk. De HP boekenlegger is supermooi, alleen jammer van het vlekje. De KOA-boekenleggers ben ik ook erg blij mee, want die kunnen ook weer bij mijn verzameling boekenleggers. Ik kan niet wachten tot ik de bathbomb in gebruik kan nemen en misschien tegelijkertijd Muggenland te lezen.

Wat vind jij van de Secret Heroes box?

Deze post is al 3451 keer gelezen


Geef een reactie

16 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Secret Heroes

  1. Do

    Wat een leuke box. Zelf vond ik het boek ietsje minder, maar ik heb hem dan ook al meer dan 1 jaar geleden gelezen, dus wie weet is mijn mening veranderd. Ik vind de goodies verder erg leuk! 🙂

    • Haha ja, mijn broertje is echt megablij met die poster haha. Zijn vriend is een Gryffindor, maar hun huis wordt langzaam maar zeker steeds meer Ravenclaw haha.

      Ik zag in je vlog dat jij een boekenlegger had, dat is ook erg leuk!

  2. Ahhh prachtig, deze box. Ik ben me nog steeds aan het voornemen om ook eens een box te bestellen, maar… er zijn eerst nog andere dingen die voorrang hebben helaas… Liefste bestelde ik elke maand iets, haha.

  3. Het was niet helemaal mijn box, haha. Maar ik ben helemaal weg van die bruisbal!!! Hij ruikt ook zo lekker <3 daar ga ik echt een keer een avond van genieten.