Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Swords & Games

Celebrate Books Swords and Games

Dat ik fan ben van de Celebrate Books boxen mag inmiddels als vanzelfsprekend beschouwd worden. Waar ik bij andere boxen het juist vervelend zou vinden een abonnement af te sluiten – omdat ik niet elke box wil ontvangen. Mis ik die optie juist bij Celebrate Books. Al bijna een jaar bestel ik elke box, dus ik zou het erg handig vinden als ik hem gewoon automatisch bezorgd krijg. In februari ontvang ik weer twee boxen: de Nederlandse en de Engelstalige. De Nederlandstalige box, getiteld Swords & Games, is inmiddels binnen. Kijk je mee?

Onverschrokken door Lesley Livingston + Handtekeningenkaart

Onverschrokken - Lesley LinvingstonHandtekeningenkaart Lesley Livingston

Celebrate Books – Woehoe! De Nederlandstalige box van februari heeft de strijd gewonnen. Of heb je stiekem beide boxen besteld? Het thema van deze maand is ‘Swords & Games’. In deze box vind het boek Onverschrokken door Lesley Livingston. Het is een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes en het speelt zich af in het oude Rome. Onverschrokken wordt uitgegeven door Best of YA. Wist je dat Lesley eind april in Nederland is voor Yalfest NL 2017? Het is ons al gelukt om een handtekening te scoren, maar het is natuurlijk nog toffer om Lesley dan in real life te spreken.

Mijn mening – Woehoe! Dit boek wil ik nog erg graag lezen voordat Lesley Livingston naar Nederland komt voor Yalfest 2017, dus dit is een mooi boek voor in deze box. Met een thema als Swords & Games is het eigenlijk ook een best logische keuze, maar op de één of andere manier was het niet in mij opgekomen. Alsnog een verrassing dus! Het boek was ook weer supermooi ingepakt, maar ik ben af en toe miss ongeduldig, dus dat staat niet op de foto, haha.

Lipbalsem van Elias + boekenlegger Celaena Sardothien

Boekenlegger Celaena Sardothien

Celebrate Books – De Lipbalsem van Elias uit Vuur en As is gemaakt door Gina van Behind the Pages en komt helemaal uit Australie. Ik kon de postbezorger wel knuffelen toen ze werden bezorgd. Wat een reis heeft deze goodie afgelegd! De boekenlegger van Celaena Sardothien is gemaakt door Sandra & Ana van Bookbuddies. Deze boekenlegger is handgemaakt en komt uit Luxenburg!

Mijn mening – Beide leuke items. De boekenlegger is gebaseerd op de Throne of Glass serie. Een serie waar ik nog erg graag aan wil beginnen gezien ik zo verliefd ben geworden op Hof van Doorns en Rozen en Hof van Mist en Woede. Vuur en As moet ik ook nog steeds lezen en kijk ik ook nog enorm naar uit. Daarnaast is een lipbalsem nooit verkeerd, en hou ik van boekenleggers.

Rowan’s Hawk form-kaars

Rowan's Hawk form-kaars

Celebrate Books – Romy van Romemade Candles maakte speciaal voor ons de exclusieve Rowan’s Hawk form-kaars van de Throne of Glass-serie. Deze kaars ruikt zó lekker!

Mijn mening – Zoals ik al aangaf moet ik dus nog beginnen met de Throne of Glass serie, maar zodra ik erin begin zal ik deze heerlijke kaars branden om extra in de mood van het boek te komen. Gezien vele boxen tegenwoordig kaarsen van Meraki Candles bevatten vind ik het extra leuk dat er een kaars van een ander merk in deze Celebrate Books box zit.

Retroprint deluxe

Retroprint deluxe

Celebrate Books – Ook deze maand mochten we van De Fotofabriek iedereen een retroprint deluxe cadeau doen. Bij ons op kantoor staan er al twee foto’s te shinen.

Mijn mening – De vorige keer werd het gezien als extra, maar nu wordt het als officieel item op de kaart benoemd. Ikzelf schaar zoiets toch meer onder de extraatjes. De vorige keer zag ik het als reclame en heb ik het per ongeluk al weggegooid voordat ik door had wat het was. Deze keer zal ik hem denk ik wel gebruiken. Ik ga even bedenken welke foto ik ga bestellen.

Exclusief notitieboekje

Exclusief notitieboekje Pyjamadagen

Celebrate Books – Uitgeverij Lannoo brengt deze maand het boek Pyjamadagen van Sarah Andersen uit. Een boek boordevol grappige comics over uitstellen, aanmodderen, daten en dromen. Om alvast in de stemming te komen voor dit geniale boek ontvang je een exclusief notitieboekje.

Mijn mening – Oké, ik lees het kaartje nóóit voordat ik de box unbox, waardoor ik van te voren niet altijd weet wat een item is. Ik was daarom mega enthousiast toen ik dit boekje uit de box haalde. Ik dacht namelijk dat het dus die strips zou bevatten, en ik vind ze altijd hilarisch. Het bevat echter geen strips, dus ik was even teleurgesteld. Het blijkt een notitieboekje te zijn met op elke pagina “Wat ik zou kunnen doen”, “Dingen die ik heb gedaan” en “Waar ik van droom” met hokjes ervoor zoals bij een to do lijstje. Wel leuk, maar ik maak eerder echt een to do lijstje dan lijstjes met dingen die ik heb gedaan of waar ik van droom. Ik vind het idee wel leuk. En daarnaast weet ik hierdoor nu wel dat er daadwerkelijk een boek uitgebracht is met deze geweldige strips.

Recept + satéprikkers

Recept + sateprikkers

Celebrate Books – Bij het lezen van een ontzettend spannend boek zoals Onverschrokken, hoort natuurlijk een heerlijke snack! In deze box vind je een heerlijk recept bedacht door Bianca Daschek en 40 satéprikkers in de vorm van zwaardjes. Eet smakelijk!

Mijn mening – Het eerste waar ik aan moest denken bij dit recept was BookVault. Gezien dat de handtekeningenkaart van Celebrate Books een kenmerkend item is voor deze box, en een recept die van BookVault. Maar je mag af en toe best iets doen dat overeenkomt! Het recept klikt goed, dus wie weet zal ik mij hier binnenkort aan wagen. De zwaard-satéprikkers vind ik erg leuk hierbij! Ook de satéprikkers zaten trouwens in een superleuk zakje met washitape, maar die staat niet op de foto.

Extra

Extra Clavis totebag Movies are good Books are better

Mijn mening – Oké, ik gilde even toen ik die boekenlegger zag. Ik wilde hem zo graag hebben en zag al helemaal voor mij dat ik het onmogelijk zou kunnen bemachtigen. De enige boekhandel die dit soort dingen vaak wel heeft zit namelijk niet direct om de hoek. Je stapt dan wat minder snel in de auto speciaal voor een boekenlegger. Deze boekenlegger hoort bij het boek Lang & Gelukkig door Kiera Cass (tot en met 7 maart kun je dit boek nog hier winnen!).

Het informatieboekje van Zomer & Keuning had ik ook op het internet voorbij zien komen en wilde ik graag inkijken, dus ook dat is een mooie extra. En die kaart is uiteraard beautiful! En er bleek ook nog een totebag in de box te zitten als extraatje, want hij staat helemaal niet op de kaart vermeld. Ik had eigenlijk verwacht dat dit een item zou zijn en de code van de Fotofabriek een extraatje, maar het is blijkbaar andersom. Niet dat ik het erg vind, want deze totebag is total awesomeness!

Conclusie

Celebrate Books Swords and Games

Jup, dit is weer een mooie box. Celebrate Books heeft af en toe uitschieters die echt boven de term awesome uitkomen en soms wat boxen die gewoon awesome zijn. Maar ze zijn dus altijd leuk en dat vind ik zo knap. Bij andere boxen heb ik namelijk echt dat de ene box geweldig is en dat ik bij een andere maand denk “die had ik beter niet kunnen bestellen”, en dat heb ik bij Celebrate Books nog nooit gehad. Het boek is goed gekozen, de handtekeningenkaart is áltijd goed, ik vind de totebag geweldig, ik ben mega blij met de boekenlegger en alle andere items zijn ook leuk. Ik kijk uit naar de Engelse box: Love is Poisoness. En de volgende Nederlandse box is alweer te bestellen: First Impressions.

Benieuwd naar de vorige boxen van Celebrate Books?

Deze post is al 2111 keer gelezen


Geef een reactie