Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Feestweek winactie #3 {Afgelopen}

StyleTone Box Giftcard

Wauw, we zijn alweer aangekomen bij de derde dag van deze feestweek. Maandag ging al een winactie met het boek Genade door Lisa Ballantyne online en gisteren een winactie met bioscoopkaartjes voor American Ulta. Twee van de thema’s op mijn blog, maar zoals jullie weten heb ik verschillende bedrijven benaderd die passen bij de verschillende thema’s op mijn blog, waaronder ook Beauty. En in de categorie Beauty mag ik jullie namens StyleTone vandaag een hele leuke prijs aanbieden, namelijk:

  • 1x StyleTone Box Giftcard

StyleTone heeft een giftcard ter waarde van één StyleTone Box beschikbaar gesteld.

StyleTone Box GiftcardWat is de StyleTone Box?

Als jullie Reviews & Roses al wat langer volgen dan hebben jullie ongetwijfeld al één van mijn unboxings langs zien komen, want ik ben al heel lang lid van StyleTone (en diens voorganger Vipbox). StyleTone is een maandelijkse beauty box die je kennis laat maken met vaak minder bekende, en dierproefvrije, merken.

Elke maand heeft over het algemeen een thema en de box bevat standaard vijf fullsize producten (en soms een leuk extraatje). In een leuk vormgegeven boekje/magazine vind je meer informatie over de verschillende producten.

Had ik al gezegd dat dit alles maar €12,50 per maand kost? Je kunt een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is, of kiezen voor een abonnement per drie, zes of twaalf maanden. Daarnaast past de box bijna altijd door je brievenbus (een enkele keer pakken ze namelijk enorm uit door je een grotere box te sturen, woehoe!).

Recente boxen

Weten wat er in de boxen van de afgelopen zes maanden zat? Lees dan zeker ook even mijn unboxings van maart, april, mei, juni, juli en augustus. Wil je de box nu ook heel graag en heb je geen zin om te wachten of je die fantastische giftcard wint? Neem dan snel een kijkje op de StyleTone website en sluit één van de abonnementen af!

Hoe te winnen?!

Oké, genoeg gekletst, hoe kun je deze giftcard nou winnen zodat je eindelijk zelf eens zo’n box kunt testen? Het enige dat je hoeft te doen is:

  • de Facebook pagina van StyleTone te liken en even een mailtje met je volledige naam en adres te sturen naar jessica@reviewsandroses.nl o.v.v. StyleTone Giftcard.

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

De winactie loopt tot en met 13 september 23.59 uur. Op 14 september zullen de opgegeven naam en adresgegevens van de winnaar doorgestuurd worden naar StyleTone zodat zij de giftcard kunnen versturen. De winnaar wordt hier ook per mail van op de hoogte gesteld door mijzelf.

Ik wil StyleTone enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1446 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Feestweek winactie #3 {Afgelopen}

  1. Ik ben overweldigd door het aantal mailtjes dat door jullie is gestuurd en ik zou willen dat ik jullie allemaal een StyleTone Box zou kunnen sturen, maar helaas kan er maar één winnaar zijn bij deze winactie. De winnares heeft inmiddels bericht gehad.