Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Escape Room The Game 2 Players {Afgelopen}

Als jullie mij al wat langer volgen dan weten jullie dat ik gek ben op Escape Rooms in alle vormen en soorten. Zo speelde ik in 2015 voor het eerste een Escape Room kamer, maar speelde ik het ook in een gevangenis en een villa. En natuurlijk kon de spelvariant niet missen. Zo schreef ik een tijd geleden nog over Escape Room The Game Jumanji Family Edition en heb ik ook de de basisvariant en diverse uitbreidingen in huis. Ik heb Indentity Games benaderd, en ze wilden het jubileum van Reviews & Roses graag meevieren en bieden één gelukkige winnaar het spel Escape Room The Game 2 Players aan.

Escape Room The Game 2 PlayersOver Escape Room The Game 2 Players

Aantal spelers: 2
Speeltijd: 60 minuten
Leeftijd: 16 tot 99 jaar
Prijs: €14,95 bij bol.com (op 28 augustus 2019)
Lees meer

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring!

Deze editie bevat 1 introductie avontuur en 2 complete avonturen. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel.

Zo maak je kans

Deel deze winactie op een social media platform naar keuze en geef hierbij aan met wie jij Escape Room The Game 2 Players wil gaan spelen (vergeet niet ook Reviews & Roses te taggen!).

Je vindt Reviews & Roses op Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 7 september 2019 23.59 uur. Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens postadres door te geven voor het versturen van het spel. Indien de winnaar niet reageert vóór 14 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Ik wil Identity Games hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1512 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Win Escape Room The Game 2 Players {Afgelopen}

  1. Anneliese de Waal

    Lijk me een erg leuk spel om met vrienden te spellen en met de kinderen 😀😀🤗🤗, doe erg graag mee 💚💛🧡❤ Groetjes Anneliese De Waal

  2. Merel Kuitert

    Ik weet niet of het hier moet (ik zal het ook even op twitter doen) maar ik zou dit graag spelen met mijn vriend, we zijn erorme spelletjes en Escape-room liefhebbers!

  3. Met mijn zus! Zij houdt echt van bordspelletjes en hiermee kan ik haar wel verrassen. En wie weet overtuigt het mij wel om ook echt eens deel te nemen aan een escape room (en niet alleen smachtend naar The Big Escape te kijken)