Categorieën: Activiteiten, Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Yalfest winactie | Sta vooraan bij één van de illustratoren!

Anouk Heitink - Caroline Cracco - Yalfest

Nog maar anderhalve week en dan barst het feest der feesten voor YA-fanaten weer los: Yalfest! Ik ben een trouwe fan en heb nog geen editie gemist. Er is altijd enorm veel te doen, te bekijken, en you are amongst friends (zelfs als je er (nog) niemand kent). Boekenfans zijn misschien wel de meest sociale wezens op aarde. Je hoeft maar in de rij te gaan staan om jouw boek te laten signeren, en je hebt er alweer een paar vrienden bij. Onderaan vind je een superleuke winactie voor één van de populairste activiteiten tijdens Yalfest. Maar mocht je nog niet precies weten wat je van deze editie kan verwachten, geef ik je eerst nog wat extra informatie.

Let op: de winactie bevat géén toegangsbewijs voor Yalfest. Je toegangsticket – mocht je die nog niet hebben – dien je zelf nog te kopen.

Koop je kaartje nu met korting!

Yalfest 2017

Heb je de aankondiging gemist? Je koopt de een dagkaart nu al voor slechts €25,-! Ikzelf ben aanwezig tijdens zowel het dag- als avondprogramma. Het avondprogramma is een fantastische aanvulling op een al enorm gezellige dag. Koop hier je toegangsbewijs voor Yalfest 2019. Ik raad je natuurlijk aan om ook naar het avondprogramma te gaan, want dan mogen we skypen met Laini Taylor!!!

Waar: EXPO Hoevelaken
Wanneer: Zondag 21 april 2019
Hoe laat: 10.30 tot 17.15 uur (tenzij je het avondprogramma ook bezoekt natuurlijk!)

En je krijgt natuurlijk ook nog eens een supergave goodiebag met 2(!) boeken erin!

Auteurs

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar zo wel, hierbij nog even een overzicht van de auteurs die naar Yalfest 2019 komen:

p.s. achter de namen van de auteurs staan linkjes naar boekrecensies die ik over hun boeken heb geschreven.

Buitenlands

Nederlands

Activiteiten

Markthal Yalfest 2018

Allereerst kun je natuurlijk jouw boeken laten signeren! Hoe cool is dat?! Maar daarnaast zijn er ook tal van andere activiteiten te doen. Volg bijvoorbeeld één van de masterclasses (schrijf je hier in). Koop boeken. Bezoek het Hebban-Café. Volg een workshop Dungeons & Dragons. Laat je beglitteren met Storydust. Maak een zeefdruk. Ga aan de slag met het maken van bookish armbandjes. Of doe mee met het Grisha Spel. Uiteraard staan er ook weer allerlei standjes waar je leuke bookish items kunt kopen (ik sta er niet met mijn shop, maar eventueel zou ik enkele bestellingen mee kunnen nemen (stuur dan even een mailtje)).

En tot slot: Laat je portret tekenen door Caroline Cracco en/of Anouk Heitink!

Win Win Win!

Anouk Heitink - Caroline Cracco - Yalfest

Je eigen portret laten tekenen is altijd een mateloos populaire activiteit tijdens Yalfest. Hoe mooi zou het zijn als je vooraan in de rij mocht gaan staan? Héél mooi! Des te leuker is het voor mij om aan te kondigen, dat ik 1 iemand gelukkig mag maken met een plekje vooraan in de rij bij Caroline Cracco óf Anouk Heitink. Je mag de gehele wachtrij in één keer overslaan. Woohoo!

Hoe doe je mee?

Mail jouw voor- en achternaam plus de naam van de illustrator (Anouk Heitink óf Caroline Cracco) waarbij je graag vooraan in de rij zou willen staan naar winacties@reviewsandroses.nl. Je kunt meedoen tot en met 16 april 2019. Op 17 april trek ik een willekeurige winnaar, en die krijgt per e-mail bericht. De naam van de winnaar wordt doorgegeven aan de organisatie van Yalfest.

Let op: de winactie bevat géén toegangsbewijs voor Yalfest. Je toegangsticket – mocht je die nog niet hebben – dien je zelf nog te kopen.

Ben jij erbij?

Deze post is al 3125 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Yalfest winactie | Sta vooraan bij één van de illustratoren!