Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Opvallende zoektermen #2

Opvallende zoektermen 2

Omdat mijn vorige artikel met opvallende zoektermen al redelijk uitgebreid was en er nog veel meer opvallende zoektermen zijn waarmee jullie op Reviews & Roses terechtkomen heb ik besloten nog een tweede deel te maken. Benieuwd welke zoektermen ik dit keer uitlicht? Lees snel verder!

1. In mijn jeugd was ik gek op paarden

Een aparte zoekactie haha, maar zelfs daarmee kom je op Reviews & Roses. Waarom dan? Zal je misschien wel denken. Tijdens de Top Ten Thursday waarbij ik mijn favoriete boeken uit mijn jeugd moest noemen, vertelde ik dat ik vroeger gek was op paarden en daarom ook gek was op de Heartland boeken. En dat ene zinnetje zorgt ervoor dat mensen die tijdens hun jeugd gek waren op paarden ook bij Reviews & Roses terechtkomen haha.

Heartland

2. Wat is een lintensplitter?

Wat leuk dat jullie daarnaar nieuwsgierig zijn! Ikzelf ben gek op het leuk inpakken van cadeautjes en maak daarbij ook gebruik van een lintensplitter. Het is een heel handig ding waarmee je het lint in feite kunt splitten waardoor het van die kleine strookjes worden. Het ziet er erg leuk uit. Ik gebruikte het bij mijn allereerste cadeautip. Ik gaf er ook twee weg, maar die winactie is inmiddels afgelopen.

3. Met wie is Neal Caffrey getrouwd/White Collar goede serie

White Collar is zeker een goede serie! Wat heb ik genoten van Neal Caffrey en de andere leuke personages. Toen het laatste seizoen in première ging schonk ik aandacht aan de serie die ook te zien is via Netflix. Neal Caffrey wordt gespeeld door de sexy Matt Bomer die gelukkig getrouwd is met zijn man. Maar met wie Neal Caffrey is getrouwd en of hij überhaupt is getrouwd… (Ik wil sowieso niks verklappen over het einde van de serie, dus ik ga er geen eenduidig antwoord op geven ;-))

Gesigneerde exemplaren Kiera Cass

4. Boekenserie Kiera Cass Nederlands kopen/Kiera Cass The Prince Nederlands

Dit zijn slechts twee van de zoektermen waarin auteur Kiera Cass genoemd wordt. Jullie zijn allemaal nieuwsgierig naar alles omtrent The Selection Series. Terecht, want het zijn geweldige boeken. Ikzelf heb de boeken in het Engels gelezen en gerecenseerd, maar natuurlijk kun je de boeken ook in het Nederlands kopen en lezen. Ja, ook de eerste twee novella’s zijn al vertaald! Klik op de naam om naar bol.com te gaan; De Selectie (€15,-, recensie), De Elite (€15,-, recensie), De One (€15,-, recensie), De prins & de lijfwacht (€12,99, recensie). Velen zijn ook nieuwsgierig naar The Heir. Deze zal in mei uitkomen, I can’t wait!

5. Jane the Virgin dinsdags op tv? elke week?/Jane the Virgin wanneer op tv/Netflix Nederland Jane the Virgin/Jane the Virgin serie bolcom

Jane the Virgin is zó geweldig! Ik kijk elke week weer uit naar de nieuwe aflevering. Nog niet zo heel lang geleden is de serie ook in Nederland gestart. De serie is elke dinsdag – ja elke week – te zien op Net5. Wil je er meer over weten? Klik hier door naar de recensie. Voor zover ik weet is de serie nog niet verkrijgbaar via bol.com. De serie is in Amerika dan ook nog niet door haar eerste seizoen heen, dus ik denk dat je nog even moet wachten. Ook is de serie (nog) niet te zien op Netflix.

Coca-Cola Life

6. Coca-Cola Life kopen/Coca-Cola Life bestellen/Waar smaakt de nieuwe Coca-Cola Life naar/vergelijking Coca-Cola Life

En hier zijn nog vele andere varianten van opgedoken in de zoektermen, zoals ‘Groene cola in blik’, etc. Ik ben gek op Coca-Cola zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten. Toen ik in oktober erachter kwam dat er een groene versie naar Nederland zou komen wilde ik direct weten hoe het zou proeven. Shop America bleek de groene cola al te koop te hebben en hoewel de voorraad er razendsnel doorheen ging wist ik een doosje te bemachtigen. Ik testte de nieuwe Coca-Cola variant, die overigens Coca-Cola Life heet, en heb er een uitgebreide review over geschreven. In december kreeg ik van Coca-Cola ook nog een superleuk kratje toegestuurd met Coca-Cola Regular, Zero, Light én Life. De eerste variant van Life die in Nederland is geproduceerd. Sinds januari zijn deze groene blikjes officieel overal verkrijgbaar en vorige week heb ook ik even een treetje aangeschaft. Gewoon, omdat het lekker is.

7. Tochtstoppers

Leuk dat jullie ook hiermee op mijn blog komen. Ik vertelde enthousiast tijdens Mijn Maand Oktober over dat ik bij Anneke – die een hele leuke blog heeft, neem zeker even een kijkje! – tochtstoppers had gezien en deze daarna ook had gekocht. Ik merk in deze koude maanden echt verschil, dus het is zeker een aanrader als je grote gleuven onder de deur hebt.

Tochtstopper

8. Hoeveel delen heeft Downton Alley/Downtown Abbey uitzending/Revieuwe boek Downton Abbey

Downton Abbey, nog zo’n geweldige serie! Al moet ik zeggen dat de eerste drie seizoenen duidelijk beter waren dan de nieuwere seizoenen, maar toch geniet ik nog steeds van de serie. Downton Abbey – niet DowntoWn Abbey – heeft momenteel vijf seizoenen en in september zal het zesde seizoen starten. De seizoenen worden in Nederland vaak in twee delen opgedeeld wanneer ze uitkomen op dvd, maar wanneer het hele seizoen uitgezonden is in Nederland komt er ook altijd een dvd met het gehele seizoen verkrijgbaar. Als het goed is is in Nederland het vijfde seizoen al uitgezonden. Het boek dat uitgebracht is heb ik nooit gelezen, dus daar kan ik helaas niks over vertellen. De serie is overigens ook te zien via Netflix en natuurlijk heb ik erover geschreven. p.s. ik heb ‘review’ niet verkeerd gespeld, ik neem de zoekopdrachten letterlijk over.

9. Carolina Dijkhuizen man/Carolina Dijkhuizen zoent met vrouw/Caroline is de mol

Blijkbaar zorgt Carolina Dijkhuizen, kandidaat binnen Wie is de Mol? (want Rik is de Mol, dat weet je toch?), voor ophef. Blijkbaar wordt getwijfeld over of ze een man heeft of misschien wel op vrouwen valt (of er in elk geval mee zoent). Maar misschien is ze ook wel bi? Ik heb in elk geval geen idee, haha. Dat houdt mij niet zo bezig. Ik ben vooral in de ban van Wie is de Mol? waar zij elke week in te zien is en daarom ook op Reviews & Roses genoemd wordt. Maar om antwoord te krijgen op je vraag zal je het haar toch echt moeten vragen, of nog even verder googlelen.

Wie is de Mol boekje

10. Hanzehogeschool degree

Hmm… ik denk dat je dan niet echt wat aan mijn blog hebt. Het enige dat een Hanzehogeschool degree te maken heeft met Reviews & Roses is dat degene achter deze blog – ik dus – haar bachelor op de Hanzehogeschool in Groningen heeft gehaald. Dit vertelde ik dan ook in mijn blogpost met 10 feitjes die je nog niet over mij wist. Mocht je trouwens iets willen weten over de opleiding Management, Economie en Recht (tegenwoordig Bedrijfskunde) stel je vraag gerust. Ik bijt niet, I promise!

Het valt mij op dat Reviews & Roses vaak lezers met vragen aantrekt. Mocht je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden dan mag je deze altijd stellen via het contactformulier, onder een artikel of via social media. Ook als het bijvoorbeeld over series gaat, ik weet er veel van en wie weet kan ik je vraag wel beantwoorden of in elk geval doorverwijzen naar iemand of een website die het antwoord zeker heeft.

Wat vind jij van de uitgelichte zoektermen?

Deze post is al 1579 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Opvallende zoektermen #2

  1. Ik geniet altijd van die zoekopdracht Posts, zo bizar waarmee mensen op je blog terecht kunnen komen. Ik moet eerlijk bekennen dat de neal caffrey/Matt boomer ook wel een zoekopdracht van mij had kunnen zijn!

  2. Hhaaha weer een geweldig lijstje.. vooral de laatste vind ik grappig: toch leuk dat ze door jouw lijstje op je blog belanden met die zoekterm. Enne Neal Caffrey: ik ben ook fan hoor 😉 X