Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #13 | Griep & Fotograferen

Een kijkje in mijn leven

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Kunnen jullie geloven dat we al ruim een maand in 2019 zitten?! Nog maar een paar dagen en dan vier ik alweer mijn 29e verjaardag, en over slechts anderhalve week wordt mijn vriend 30. Hiermee wordt februari hopelijk een stuk leuker dan januari. In de kerstvakantie had ik de griep, knapte een beetje op, om de eerste week terug op kantoor weer een andere griep te krijgen. Deze heeft uiteindelijk nog een week of drie geduurd. Het kwam echt op het meest onmogelijke moment – het was erg druk op kantoor. Al hoewel, dat is het al sinds september, dus technisch gezien was elk moment een onmogelijk moment geweest, haha. Maar helaas kun je niet zelf bepalen wanneer je de griep hebt en heb ik vooral veel tv gekeken. Waar de rest van januari uit bestond? Lees dan verder.

Bloggersdate

uit eten in Lelystad

Ik zou al tijden eens wat afspreken van Marjolijn, maar er kwam telkens wel iets tussen. Maar tijdens de kerstvakantie is het toch gelukt. We gingen gezellig naar Lelystad, waar we gezellig samen lunchten en hebben geshopt. Het broodje dat ik had gekozen was zo goed belegd dat ik het onmogelijk netjes kon eten, haha. Gelukkig was het wel erg lekker.

Fotograferen

Jessica

Op één van de dagen dat ik niet zo ziek was ging ik een lekkere frisse neus nemen met mijn camera om mijn nek. Dit verlangen naar het fotograferen van onder andere de natuur welde op toen ik tijdens de kerstvakantie verslaafd raakte aan het spel GuruShots. Hierover vertel ik volgende week meer, maar het komt er op neer dat je met jouw foto’s de strijd aangaat met andere (amateur) fotografen, en dat is echt ontzettend leuk! P.s. ik heb ook een Instagram account opgezet voor mijn fotografie. Volg je die al? @thetruekeytohappiness

Happy Birthday

Leuk toetje bij Kakelhof

Mijn lieve vader was jarig in januari en samen met onze familie en de beppes (oma’s) en pake (opa) gingen we uit eten bij een kippenrestaurant. Superleuk was dat hij een superleuk toetje kreeg! Samen met mijn broertje en onze partners gaven we mijn vader een show cadeau met muziek van Queen, in onze lokale schouwburg. Dit vindt pas plaats in april, dus hij heeft nog iets om naar uit te kijken.

Mijn moeder, die in april jarig is, heeft haar cadeau trouwens al gehad. Ik had in september of oktober gezien dat Charles Esten (beter bekend als Deacon uit Nashville!) naar Nederland kwam en vond dit het per-fec-te cadeau. Maar hij kwam in januari. Ach ja, dan geef je het cadeau toch iets eerder? Mag ik trouwens zeggen dat ik nog nooit zo jaloers ben geweest op een cadeau dat ik heb gegeven? :p

Sterren

Gelezen en Gekeken

Dit onderdeel in de ‘Kijkjes in mijn leven’ is per 2019 veranderd. Ik ga geen opsommingen meer geven van wat ik heb gelezen en gekeken. Wat ik wel ga doen is enkele favorieten opnoemen van deze maand. Hopelijk bevalt deze verandering jullie. 🙂

Films

Wat films betreft zijn dit Unbreakable en Split (recensies volgen). Die eerste had ik vroeger al eens gezien, en met het oog op Glass, wilde ik Split ook absoluut nog even zien. Door de griep ben ik nog niet in de bioscoop naar Glass geweest, maar ik hoop dit binnenkort nog wel even te doen.

Series

Wie is de Mol? is weer begonnen, en ook dit jaar zit ik er wel elke zaterdag voor. Ik vind het trouwens wel érg moeilijk dit jaar. Aan de ene kant denk ik dat Niels het is, maar aan de andere kant: een mol steelt toch geen joker? Verder heb ik de leuke superheldenserie Titans ontdekt, en ben ik wel erg gecharmeerd door Brenton Thwaites. In een geheel ander genre: een collega raadde mij The Sinner aan. Het was even wennen, maar ik was wel geïntrigeerd en heb in no-time het eerste seizoen uitgekeken. Ook keek ik eindelijk eens The Originals uit. Binnenkort maar eens beginnen aan Legacies!

Boeken

Op boekengebied heb ik een prima start gemaakt; ik las 4,5 boeken in januari. Eén ervan is het nieuwste boek van Gillian King dat ik mocht proeflezen. Het boek komt deze zomer uit, en ik raad je aan dit boek alvast op je verlanglijstje te zetten. Het is namelijk haar beste boek tot nu toe. Serieus, wauw!

Top 5 best gelezen blogposts

  1. Filmrecensie | Bohemian Rhapsody (2018)
  2. 5x Leuke subscription boxen
  3. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  4. Filmrecensie | To all the boys I’ve loved before (2018)
  5. Laat je wimpers stralen met de nieuwe Etos mascara’s

Deze post is al 2559 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Kijkje in mijn leven #13 | Griep & Fotograferen

  1. Merel

    Ik hoop voor je dat februari een iets fijnere maand wordt. Ik ben ook mega benieuwd naar Glass! Ga je daar een recensie over schrijven als je bent geweest?

    • Uiteraard ga ik daar een recensie over schrijven! 😀 Het duurt denk ik nog wel even, want ik denk dat ik pas eind februari naar de bioscoop kan. Je kunt de komende vrijdagen wel een recensie van Unbreakable en Split verwachten. 😀