Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #26 | Party Party Party

Een kijkje in mijn leven

Het is inmiddels alweer maart, maar zoals gewoonlijk kijk ik altijd nog even terug naar de maand ervoor. Wat heb ik allemaal meegemaakt in februari? Dat lees je hier in Kijkje in mijn leven #26.

Sexy George

George

Onze lieve George lag er weer enorm charmant bij voor voorbijgangers, haha. Ik kan niet geloven dat ze pas acht maanden bij ons zijn. We kunnen onze levens nu al niet meer zonder hen voorstellen. Nog altijd kunnen we met veel plezier naar ze kijken en stroomt mij hart nog steeds over van liefde voor deze harige beestjes. Of nou ja, extreem harige grote monsters, want ze zijn gróót en het hele huis ligt vol plukken haar, haha. Maar als ik eerlijk ben vind ik Fred en George juist door hun grootte en hun vacht extra leuk. Bovenal zijn ze echter de allerliefste beestjes die je maar kunt wensen, want ze hissen niet, ze klauwen niet, ze zijn gewoon oprecht goedaardige lieverds.

Dag van de AFAS Beheerder

Voor mijn werk ben ik begin februari naar de Dag van de AFAS Beheerder geweest. Hoewel ik eerst baalde dat het management had gekozen voor het personeelsmanagementsysteem AFAS in plaats van Youforce (ik had alleen kennis van Youforce), ben ik inmiddels content met de keuze. AFAS zelf vind ik sowieso een prachtig bedrijf, en ik vind het absoluut geen straf als ik in Leusden een cursus moet volgen. Maar het programma zelf is ook gewoon erg mooi (al zijn er natuurlijk altijd verbeterpunten) en heb ik zelf inmiddels ook heel veel kennis opgedaan over het programma waardoor ik er goed mee overweg kan.

Nieuwe vergrendelscherm op telefoon

Fred

Ik besloot Fred als vergrendelscherm op mijn telefoon te zetten. Kijk eens wat een knap koppie!

30 jaar!

In februari bereikte ik de magische grens van 30 jaar. Ik had een weekje vrij genomen, en op mijn verjaardag zelf ben ik samen met mijn moeder gezellig Groningen in geweest om te lunchen en shoppen. ‘s avonds heb ik heerlijk thuis gedineerd met mijn vriend en mijn ouders (en natuurlijk onze twee boefjes). Het grote feest zou de zaterdag erop plaatsvinden.

Back to the 90’s

30 jaar - verjaardag - back to the 90's

Voor mijn 30e verjaardag wilde ik heel graag een themafeest organiseren. Na lang wikken en wegen over het thema, ben ik uitgekomen bij Back to the 90’s. Ik ben immers in 1990 geboren en heb de 90’s dus geheel meegemaakt (al dan niet helemaal bewust in de beginjaren). Hoewel ik bang was dat niemand verkleed zou komen, kwamen ze dit gelukkig wel en wat was het leuk! Ik heb een heerlijke avond gehad, ben enorm verwend met leuke cadeaus (voornamelijk spelletjes, cadeaubonnen en lekkers van de Zuivelhoeve), en iedereen reageerde ook superenthousiast op de quiz die ik had georganiseerd. Het is absoluut voor herhaling vatbaar.

Het mooiste cadeau

Herinneringen pot

Het allermooiste cadeau kreeg ik vlak voordat het feest van start ging. Mijn moeder had vrienden, familie en collega’s gevraagd wat in te leveren voor een herinneringen pot. En wauw, wat zat deze vol! Ik was zo enorm verrast en kon niet geloven dat er zoveel mensen waren die dit voor mij wilden doen. Er zaten zoveel prachtige berichten in, en ja, bij een aantal heb ik ook wat tranen gelaten. Waaronder bij de allereerste die ik als “test” even voorlas; hij was van mijn vader en het is zo mooi om te lezen hoe hij mijn geboorte heeft meegemaakt en dat hij dezelfde herinneringen aan mijn jeugd koestert als ik.

Nogmaals enorm bedankt aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt, en bovenal aan mijn moeder die dit allemaal heeft georganiseerd, met hulp van mijn vriend en broertje voor het benaderen van mijn vrienden. Het is een cadeau dat ik de rest van mijn leven zal koesteren. Zeker ook de handgeschreven briefjes van mijn beppes (oma’s).

Er werd ook iemand 31

Uit eten Kyoto

Mijn vriend en ik schelen op zes dagen na precies een jaar. Dus de dag na het feest was hij jarig. We hebben echter besloten lekker rustig aan te doen en ‘s avonds nog even heerlijk uit eten te gaan met z’n tweeën. Een prachtige week, dat was het zeker.

Nog meer lekker eten

Uit eten M'n Zusje

Mijn vader was in januari jarig geweest en samen met mijn broertje en onze partners gaven we hem een etentje met ons zessen cadeau. Omdat mijn broertje besloot de muur te kussen en daar een hersenschudding aan over hield, moest het etentje even wachten, maar eind februari was het zover. We gingen héérlijk uit eten bij M’n Zusje in Drachten. Daar werden we fantastisch geholpen door Jolke, die de avond nog leuker maakte dankzij zijn manier van grappen en serveren. We hebben een prachtige avond gehad met de familie en hebben ons tonnetje rond gegeten. En bovenal belangrijk: mijn vader heeft het naar zijn zin gehad (het was immers voor zijn verjaardag).

Banenbeurs en drukte

Voor mijn werk stond ik op de Noordelijke Banenbeurs in het Martiniplaza. Een leuke, maar wel enerverende dag. Ik kom automatisch in een soort verkopermodus en trek de ene na de andere werkzoekende aan. Maar aan het eind van de dag was ik dood- en doodop. De volgende dag moest ik ook echt even lichamelijk en mentaal bijkomen. Op zo’n moment merk je dat het toch nog wat te druk is allemaal.

We zitten op mijn werk nog in een enorm drukke periode waardoor de werklast is verdubbeld, en dat merk ik wel. Gezien mijn historie met depressie ben ik sowieso erg voorzichtig en neem ik nu automatisch voorzorgsmaatregelen en staat Reviews & Roses hierdoor tijdelijk even op een lager pitje. Hopelijk zal ik tegen de zomer dit weer wat meer oppakken.

Sterren

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Door de drukte in februari heb ik maar één film gezien: Clueless. Die wilde ik graag zien voorafgaand aan mijn 90’s party, haha. Mijn vriend had de film nog nooit gezien, dus ik vond het fantastisch om deze film samen te kijken. Heerlijk om weer eens zo’n golden oldie terug te zien.

Series

Series heb ik wel enorm veel gekeken in februari. Een serie kijk ik toch net wat sneller dan een film omdat je die ook halverwege kunt pauzeren en later verder kijken, als dat nodig is. De meest opvallende series waren voor mij Locke & Key, Drive to Survive (seizoen 1), Love is Blind en The Stranger. Aan alle drie raakte ik helemaal verslaafd.

Boeken

Februari was een goede maand voor boeken. Ik luisterde Scarlet uit, las ook Wat als dit het is uit, ik las Lekker Stoer en maakte een begin in Heks & Jager. Wat fijn dat het lezen er eindelijk weer wat meer van komt. Recensies volgen.

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts

  1. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room!
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
  4. 5x Leuke subscription boxen
  5. Unboxing | Goodiebox – Go with the Glow

Sterren

 

Deze post is al 2094 keer gelezen


Geef een reactie