Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Wat ik deed | Juni 2016

Wauw, juni… Wat een maand. Ik dacht dat het een redelijk rustige maand zou zijn, maar uiteindelijk heb ik toch weer veel meer beleefd. Sommige dingen gingen helaas voor mij niet door (high tea + screening The Durrells), maar er werden ook leuke uitjes toegevoegd (Londen!). Met héél veel plezier kijk ik terug op juni 2016. Kijken jullie mee?

Pioenrozen

Ik begin er volgens mij verslaafd aan te raken; het kopen van verse bloemen. Ik kocht weer prachtige bloemen deze maand, waaronder deze mooie pioenrozen.

Heerlijk!

Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Het was begin van de maand ook heerlijk weer, dus konden we het badje ook weer eens buiten zetten. Ik vind het heerlijk om buiten in het badje te lezen.

Straks mijn broertje zien in zijn eerste toneelstuk <3

Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Mijn broertje doet aan toneel, dus op 11 juni zaten wij trots met heel veel familieleden in de zaal. En stiekem vond ik hem ook gewoon de beste van de zes spelers. #Trotsezus

Western Games

De dag erna hadden we een familiedag met mijn schoonfamilie. We deden Western Games bij De Postwagen in Tolbert. Nog best intensief ook! Ik had verwacht dat we het buiten zouden doen, maar het bleek uiteindelijk binnen gehouden te worden. Wel erg warm, maar uiteindelijk maar goed ook want het begon op een gegeven moment behoorlijk te regenen. Na de games gingen we gezellig uit eten bij het restaurant dat erbij hoort en hebben daar heerlijk gegeten.

Overspoelde straat

Een paar dagen later regende het trouwens nog harder. Onze straat overspoelde zelfs…

Nieuwe schoenen juni Van Haren

Eerder die dag besloot ik trouwens nog even nieuwe schoenen te kopen gezien mijn andere schoenen kapot aan het gaan waren. De Van Haren heeft goed aan mij verdiend, al hadden ze gelukkig mooie prijsjes.

Prosceco night

Me Before You, de verfilming van het boek Voor Jou door Jojo Moyes ging in juni in première en natuurlijk wilde ik daar zo snel mogelijk naar toe. Eerst wilde ik het boek nog snel lezen, en dat lukte. In minder dan een week las ik het boek en ruim twee dagen voordat ik met mijn moeder naar de zogenaamde Prosceco night ging had ik hem uit.

Uit eten bij De Lachende Koe Drachten

Maar eerst gingen mijn moeder en ik nog even samen uit eten bij De Lachende Koe. <3

Bioscoop met familie Now You See Me 2

Deze maand ging ik trouwens nog een keer naar de bioscoop. We wilden mijn vader met vaderdag dit jaar eens iets anders geven dan een magazine over Formule 1 of computers, en niet alweer een speciaal soort bier. Dus besloten we hem te verrassen door hem mee te nemen naar Now You See Me 2. Hij en mijn moeder hadden ook van deel één genoten dus dit leek ons een logische keuze. Gelukkig genoten we ook allemaal weer van dit tweede deel.

Toetje bij Il Lago

Niet alleen de bioscoop bezocht ik deze maand meerdere keren, ook ging ik meerdere keren uit eten. Op kantoor had ik al sinds ik in dienst kwam dezelfde kamergenoot en die heeft het bedrijf per 1 mei helaas verlaten. We zouden nog even uit eten samen en dat deden we deze maand. Ontzettend gezellig en we aten heerlijk bij Il Lago in Groningen.

Interview met Helen Vreeswijk

Tussendoor reisde ik ook nog eens af naar Kerk Avezaath om samen met mede-promoteamlid Melissa Helen Vreeswijk te interviewen! Je leest een deel van dit interview in het eerstvolgende Best of YA magazine (gratis op te halen bij je lokale boekenhandel). Een uitgebreidere versie zal ik rond dezelfde tijd hier op Reviews & Roses plaatsen.

Alle filmbloggers op een rijtje

25 juni is een dag waar ik héél lang naar uit heb gekeken. Het was namelijk de dag waarop vele filmbloggers samen zouden komen tijdens een Filmbloggers Get Together georganiseerd door De Filmkijker. En wat was het leuk!

Eenzaam en extreem ver weg

Onverwacht kreeg ik een superleuk mailtje van Patty van De Gouden Zebra. Ze wilde mij alsnog graag uitnodigen voor een superleuk event op 8 juli voor het boek Eenzaam en extreem ver weg. Ik voel mij ontzettend vereerd dat ik erbij aanwezig mag zijn. Ik zou geen glitterenvelop krijgen zei ze, maar wel het boek en de goodies. Uiteindelijk stuurde ze stiekem toch een glitterenvelop. Ik werd er zo vrolijk van! <3

Sokken Primark

Al sinds aangekondigd werd dat de Primark naar het noorden zou komen stond in de planning dat ik weer een dagje zou gaan shoppen met mijn moeder, en dat deden we eind juni dan eindelijk! Wat een gekte, serieus. We waren direct toen de Primark opende aanwezig, maar er was al een grote menigte. Ook vond ik sommige mensen nogal brutaal (niet de medewerkers, maar de winkelaars), echt absurd wat zo’n winkel in iemand los kan maken. Wel heb ik wat leuke items gescoord, waaronder heel veel sokken haha.

De laatste week van juni had ik even een weekje vakantie gepland omdat het de afgelopen periode zo druk is geweest op mijn werk en ik wel toe was aan even niks. Uiteindelijk kwam van dat ‘niks’ niet veel terecht, want die week was ik erg actief. Niet dat ik het erg vond, want we besloten namelijk een citytrip naar Londen te plannen. Mijn lichaam doet nog zeer van het hele dag op de been zijn, maar wat was het fijn om in Londen te zijn! Je leest er binnenkort nog alles over.

Nieuwe boeken

Deze maand kreeg ik trouwens absurd veel recensie-exemplaren binnen. Er was zelfs een week waarin ik de postbode zowat dagelijks zag. Niet dat ik klaag hoor. 😉 Omdat het er zoveel zijn plaats ik deze week voor het allereerst eens een bookhaul.

Stripes

Wat ik keek | Series: Full House, Mistresses (US), Heartland, Black-ish, Good Witch, Baby Daddy, Beauty and the Beast, Young & Hungry, Unbreakable Kimmy Schmidt, The Night Shift, Game of Thrones, UnREAL, Devious Maids, Are You the One?, The Detour.

Wat ik keek | Films: London Has Fallen, Gods of Egypt, Now You See Me, The Huntsman: Winter’s War, Me Before You, Eddie the Eagle, Now You See Me 2, Pitch Perfect 2, Already Tomorrow in Hong Kong, The Secret Life of Pets

Wat ik uitlas | Boeken: Grote kleine leugens – Liane Moriarty, Voor Jou – Jojo Moyes en Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts van juni

 1. 5x Leuke subscription boxen
 2. Unboxing | StyleTone Box Juni
 3. Filmrecensie | Me Before You
 4. Mijn Summer Reads
 5. Verslag | De allereerste Filmblog Get Together

Stripes

Volgende maand

In juli is mijn lieve broertje jarig, wat we uiteraard weer gezellig gaan vieren. Op 6 juli is het Eenzaam en extreem ver weg feestje. Het is helemaal in Leiden en pas ‘s avonds laat, maar hé, het gaat om dat het leuk en gezellig is! Mijn neef geeft een housewarming, mijn oma is jarig en verder staat er momenteel nog niks in de planning. Hopen op wat fijne zonuurtjes zodat ik lekker kan lezen in de tuin.

Wat hebben jullie gedaan in juni?

Deze post is al 2106 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Wat ik deed | Juni 2016

 1. Ok, dankzij die laatste foto hoef ik me niet meer schuldig voelen door het grote aantal recensieboeken die ik kreeg toegestuurd. Ik vind het echter wel nog steeds lastig dat ik niet al die boeken kan recenseren binnen de termijn die ik normaal hanteer. In juni ging ik naar een rommelmartkt, kwam ik samen met mijn nichtje voor het eerst in Roosendael, was er een trouwfeest in de familie, had ik heel wat superleuke bijpraat-afspraakjes met vriendinnen, een creatieve knutselmiddag en zelfs een heuse boekenverkoop in de plaatselijke bibliotheek. Al bij al heel wat leuke dingen dus.

  • Een aantal zijn ook zelf aangeschaft, maar het gaat mij ook niet redden alle recensie-boeken binnen een maand te lezen. Al hoop ik in de zomer wel meer te lezen dan anders.

   Het klinkt alsof jij ook een hele leuke maand hebt gehad! 😀

 2. Weer een mooi verslag, meid! Ik vind verse bloemen ook zo leuk. Het staat zo fleurig in huis! Helaas krijg ik dan erg last van hooikoorts. 🙁

 3. Je hebt zo te zien weer een geweldige maand gehad :), ik vind deze overzichtjes op je site altijd ontzettend leuk om te lezen. En Harry Potter sokken… zo cool!