Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Clever Ruse

Illumicrate - Clever Ruse

De Illumicrate is een box die ik nog niet zo vaak heb besteld, maar elke keer dat ik deze box bestel kijk ik er wel enórm naar uit. Over het algemeen bevat deze box namelijk de wereld aan leuke en originele goodies, en soms ook nog wel eens een extra boek. Toen ik de box afgelopen zaterdag binnen kreeg kon ik dan ook niet wachten met het openmaken van de doos. Kijk je mee naar wat erin zit?

Empress of All Seasons by Emiko Jean

Empress of All Seasons - Emiko Jean

Illumicrate | A beautiful, Asian-inspired standalone fantasy about a yokai fighting to be empress. Enjoy the exclusive cover, hardback, sprayed edge edition with signed bookplate.

Mijn mening | Ik had nog niet eerder van Empress of All Seasons gehoord, maar de flaptekst klinkt absoluut interessant. Ik had het wel leuker gevonden als de paginaranden een andere kleur hadden gehad dan zwart. Het past echter prima. De cover is trouwens echt heel anders dan het origineel. Dit rode vind ik mooi opvallend.

Wild Magic by Tamora Pierce

Wild Magic - Tamora Pierce

Illumicrate | Dive into our exclusive edition of this fantasy classic, the first of the immortals quartet.

Mijn mening | Er was al bekend dat er een extra boek in de box zou zitten. Dit boek ken ik echter niet, en ik had ook niet verwacht dat het zo’n dun boekje zou zijn. Aan de andere kant: soms is het ook wel fijn om even een dunner boekje tussendoor te lezen. Ik ga Wild Magic in elk geval eens uitproberen. Het boek blijkt overigens al jaren te bestaan, maar heeft dus een nieuw jasje gekregen.

Circus Top Banner by Illumicrate (exclusive)

Circus Top Banner

Illumicrate | Inspired by The Night Circus and Caraval. To be decorated and displayed.

Mijn mening | Ik vind deze banner er heel mooi uitzien. Toch ben ik niet helemaal tevreden. Want voor mijn gevoel kan ik zo’n banner ook wel bij bijvoorbeeld de Xenos kopen. Het was meer bijzonder geweest als er een quote op had gestaan zodat het daadwerkelijk een relatie had gehad met The Night Circus of Caraval.

Stag Amulet Necklace designed by Fable & Black (exclusive)

Stag Amulet Necklace

Illumicrate | This necklace will bring out your inner fire breathing bitch queen.

Mijn mening | Mijn eerste ingeving was dat deze ketting hoort bij de Schim & Schaduw-serie van Leigh Bardugo. Maar toen las ik in de omschrijving “fire breathing bitch queen”. En dat hoort toch bij de Throne of Glass-serie? Dus ik weet eventjes niet 100% zeker bij welke serie deze ketting hoort. Hij is wel van een goede en zware kwaliteit.

Diner Drink Cosy artwork by Gicatam (exclusive)

Diner Drink Cosy

Illumicrate | To all the drinks you want to keep warm, featuring this iconic scene.

Mijn mening | Haha, ik had dus géén idee wat dit moest voorstellen. Ik dacht eventjes dat het misschien een armband ofzo was. Maar vond het wel wat groot, zeg maar. In de omschrijving las ik gelukkig dat het is voor het warm houden van jouw drinken. Ik heb helaas geen bekers waar ik dit omheen kan doen, maar het artwork is wel leuk met deze iconische scène uit de To all the boys-serie van Jenny Han.

Mulan-inspired Scarf artwork by Feifei Ruan (exclusive)

Mulan-inspired Scarf

Illumicrate | A soft, silky scarf with a stunning interpretation of our favourite warrior girl.

Mijn mening | De foto die ik heb gemaakt is niet zo geweldig, maar de sjaal was dan ook moeilijk in zijn geheel te fotograferen haha. Het is echt een mooie zijdezachte sjaal. Jammer vind ik wel dat de achterkant niet bedrukt is.

Warcross Woodmark artwork by Chatty Nora (exclusive)

Warcross Woodmark

Illumicrate | Help get through the game with this rainbow key-inspired woodmark.

Mijn mening | Afgelopen september las ik met mijn leesclub Warcross, dus ik vind het erg leuk om hier iets van in de box te vinden. De verschillende kleurtjes passen inderdaad goed bij Warcross, en het is een mooie woodmark.

Extras

Extras

Illumicrate | Extras from The Poppy War, This Mortal Coil.

Mijn mening | Ik denk niet dat ik veel zal doen met de extraatjes, maar wie weet zal ik hetgeen in de envelop nog uitproberen. Er zit een handleiding in voor het maken van DNA origami. Verder zie je op de foto ook onder andere de brief van de auteur.

Conclusie

Illumicrate - Clever Ruse

De boekenseries waarvan items in de box zitten passen goed bij het thema Clever Ruse. Dat vind ik altijd fijn wanneer er gekozen wordt voor een themabox. Wel moet ik zeggen dat ik deze Illumicrate box iets minder vind dan de voorgaande Illumicrate boxen. Hij is iets minder gevuld, en de items vind ik iets minder spectaculair. Gelukkig ben ik wel nieuwsgierig geworden naar het boek in de box.

Wat vind jij van deze Clever Ruse box?

Deze post is al 915 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Unboxing | Illumicrate – Clever Ruse

  1. Do

    Mooie foto’s en leuke unboxing weer! Ik vind dit echt een leuke box! Het boek klinkt echt heel goed en ik vind de cover ook echt mooi. De kleuren van de sjaal zijn echt prachtig <3 Volgens mij is de ketting inderdaad geïnspireerd op Kingdom of Ash/Throne of Glass, maar ik snap de associatie met de Grisha trilogie ook!