Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Ontmoet de nieuwste leden van het Review Team

Meet the Team

Nadat ik jullie afgelopen voorjaar introduceerde aan Amarins, Kimberley en Melody, mag ik jullie vandaag voorstellen aan drienieuwe leden van het Reviews & Roses Review Team. Geen onbekenden in de blogwereld, dus mogelijk ken je ze al. Vandaag stel ik ze aan jullie voor.

Ontmoet Madelon

Madelon

Even voorstellen: Hi! Ik ben Madelon, misschien wel een oude bekende! Momenteel ben ik 29 jaar en ‘vroeger’ heb ik zelf ook al veel geblogd en mijn eigen boekenblog gehad! Toen ik echter mijn droom liet uitkomen en een eigen paard kocht, had ik er eigenlijk niet meer genoeg tijd voor en ben ik gestopt. Daarom vind ik het super leuk dat ik nu weer met Jessica mag samenwerken en weer mag bloggen, maar dan een stuk minder intensief! Naast dat ik dus graag lees en vaak bij mijn paard te vinden ben, heb ik een eigen bedrijf in paarden- & hondenfotografie. Mocht je het leuk vinden kun je mijn foto’s bekijken @madelonverwijmerenfotografie op Instagram.

Mijn favoriete boek: The Selection van Kiera Cass! Dat was echt mijn eerste echt grote boekenliefde en ik herlees de serie nog regelmatig 😝.

Mijn favoriete film: Oef, lastigere. Ik denk dan toch Charlie St. Cloud. Deze film is echt bijzonder mooi (al is het boek natuurlijk beter 😉)

Mijn favoriete tv-serie: Virgin River!

Een leuk weetje over mij: Ik heb altijd muziek gemaakt! Ik heb een paar jaar piano gespeeld, waarna ik ben overgestapt op de saxofoon. Dit heb ik jaren lang gedaan, ook in een orkest. Maar toen ik ging studeren ontbrak de tijd en zin er steeds meer aan. Maar als ik even tijd heb, speel ik af en toe nog wel even saxofoon.

Ontmoet Dieuwke

Dieuwke

Even voorstellen: Ik ben Dieuwke, 34 jaar en alweer 8 jaar getrouwd met Matthew. Samen hebben wij 2 kinderen, Lily (7) en Shane (4), 2 katten en een drabber van een hond Viper. Wonend in Julianadorp maar in Friesland zijn we ook regelmatig te vinden in onze stacaravan.
Voorheen jaren geblogd en geschreven maar mede door de kids en het leven lukte dit niet meer. Super leuk dat ik het op deze manier toch weer op kan pakken.
Momenteel ben ik helemaal into de fantasy/urban fantasy verhalen.

Mijn favoriete boek: Rode Letters – Anne Bishop

Mijn favoriete film: Harry Potter

Mijn favoriete tv-serie: Supernatural

Een leuk weetje over mij: Wij zijn thuis momenteel de achtertuin aan het verbouwen. Een mooie overkapping wat straks een heerlijk leesplekje gaat worden.

Ontmoet Ruby

Ruby Nussy

Even voorstellen: Mijn naam is Ruby, moeder van 3 jongens (een echte Boys Mom!) en ben woonachtig in Zeeland. Ik lees, fotografeer en wandel graag door de bossen, over de duinen of op het strand. Op mijn eigen website www.beachhouseboeken.nl plaats ik regelmatig lijstjes en recensies. En op mijn insta @beachhouseboeken plaats ik wat ik momenteel lees en welke recensies er geplaatst zijn.

Mijn favoriete boek: Ik ben een echte Feelgood lezer maar heb de laatste tijd Cosy Crime ontdekt en eerlijk gezegd vind ik de boeken in de serie ‘Hare Majesteit onderzoekt’ van S.J. Bennett erg goed.

Mijn favoriete film: The Intern met Anne Hathaway en Robert De Niro. Feelgood, grappig, tikkie drama maar een sterke vrouw als hoofdpersoon.

Mijn favoriete tv-serie: Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol en Hunted.

Een leuk weetje over mij: Ik ben gek op de Star Wars films! En de Marvel films is ook een guilty pleasure…


Ik wens Madelon, Dieuwke en Ruby heel veel plezier met het schrijven van recensies en artikelen voor Reviews & Roses. Welkom bij het Reviews & Roses Review Team!

Heb jij vragen voor deze dames? Stel ze hieronder!

Deze post is al 462 keer gelezen


Geef een reactie