Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #21 | Een mijlpaal & veel uitjes

Een kijkje in mijn leven

We zijn al bijna november, maar het Kijkje in mijn leven van september moet nog online komen… Oeps! Gelukkig heb ik hier een goede reden voor. Want mijn vriend en ik zijn namelijk eind september vertrokken naar Noorwegen, waar we 2,5 week hebben vertoefd. Dus alle andere dingen liepen hierdoor wat vertraging op. We hebben het echter fantastisch gehad, dus het was het helemaal waard. Kijk je mee naar mijn belevenissen van afgelopen september?

Reviews & Roses 5 jaar

5 jaar

Op 1 september 2019 bestond Reviews & Roses alweer vijf jaar; Wat een mijlpaal! Ik heb dit gevierd door de vijf dagen voorafgaand elke dag een artikel te plaatsen over hoe ik de afgelopen vijf jaar heb beleefd, leuke weetjes en meer. De klapper op de vuurpijl was natuurlijk 1 september zelf. Vanaf 5 uur ‘s nachts kwam elk uur een leuke winactie online. Heb jij wat gewonnen?

Ikea date

Ikea

Ik wilde al tijden weer eens even naar de Ikea. Het is hartstikke slecht voor mijn portemonnee, maar ik doe er altijd fantastische ideeen op. Het was weer even net als vroeger want ik ging samen met mijn ouders en mijn broertje, want onze partners waren aan het werk (iemand moet het geld dat wij uitgeven weer binnen brengen, xD). We waren met z’n vieren in de auto van mijn ouders, en er kon letterlijk niks meer bij, haha. Mijn broertje en ik hebben dat gat in onze hand niet van een vreemde…

Boekpresentatie Plantastic

Boekpresentatie Plantastic

Ik was last minute uitgenodigd voor de boekpresentatie van Plantastic. Ontzettend leuk, want dit boek stond al op mijn wensenlijstje. De presentatie zelf was relatief kort, maar was wel fantastisch opgetuigd. Er waren allemaal heerlijke hapjes, en het vond plaats bij het plantenasiel. De gasten waren via de uitnodiging ook gevraagd planten en potten te doneren (wanneer mogelijk), dus heb ik een boodschappentas vol potten meegenomen. Daar waren ze enorm blij mee. Ik heb mijn boek nog laten signeren en ben niet al te laat naar huis gegaan.

Oppassen op Belle

Belle

Onze buurvrouw ging op vakantie en vroeg of wij op haar kat wilden passen. Ze is inmiddels wat te oud voor een pension en wij hebben Belle altijd met liefde opgevangen wanneer ze gezellig bij ons in de tuin was (en binnen op visite kwam). Wat was het fijn om op haar te passen, want sinds Fred & George er zijn kwam ze niet meer bij ons op visite (ze had het niet zo op andere katten helaas). Vlak erna gingen wijzelf op vakantie, en kregen we een paar dagen nadat we terug waren treurig nieuws: de buurvrouw had Belle in moeten laten slapen. Belle heeft echter een prachtige leeftijd bereikt, want ze was al bijna 20. We zullen met veel liefde aan haar terug denken.

Leesclub Zonderling

Zonderling - Laini Taylor

Op 12 september vond de eerste leesclub na de zomervakantie plaats van mijn leesclub The Awesome Book Club. Tijdens het lezen bleek helaas het goudfolie van de cover te verdwijnen. Dit melde ik bij de uitgeverij en toen bleek dat dit een fout van de drukker was. Ze vroegen mij om mijn exemplaar naar hun toe te sturen, en kreeg een nieuw exemplaar van hun. Superlief! Zonderling vond ik overigens een leuk boek, en ik kijk dan ook uit naar het vervolg: Muze.

AFAS Succestival

AFAS Succestival

Voor mijn werk bezocht ik met een collega het AFAS Succestival. Tijdens dit festival konden weer meer leren over de verschillende onderdelen van hun systeem en hoe deze in gebruik te nemen. Hoewel het werkgerelateerd was en we een vol programma hadden met inspiratiesessies waaraan we wilden deelnemen, voelde het echt als een festival. Er waren foodstands, er werden plaatjes gedraaid en we hadden werkelijk práchtig weer. Dit zijn events die ik met liefde voor mijn werk bijwoon, haha.

Downton Abbey High Tea

High Tea

Mijn moeder en ik waren beiden gek op de tv-serie Downton Abbey. We waren dan ook enorm blij met de aankondiging van de film. Een recensie hiervan volgt nog binnenkort. De plaatselijke bioscoop bood de film samen met een high tea aan, en dat leek ons heel gezellig toe. Nou vonden we de high tea zelf wat tegenvallen (zeker voor de prijs die we betaald hadden), maar het was wél gezellig, en we hebben enorm genoten van de film.

Naar de dierenarts

Onze boefjes zijn helaas wat ziekjes. De Giardia bacterie blijkt actief te zijn geworden, waardoor ze diarree hebben. Jammer genoeg vlak voor onze vakantie waardoor ik niet helemaal met een lekker gevoel weg ging. Maar de medicijnen die we toe moesten dienen hebben we gelukkig nog wel zelf kunnen doen. Het is trouwens echt naar om die pilletjes toe te dienen; je moet zeg maar hun koppie vastpakken en dan het pilletje in hun strot duwen. En dit vergt nogal wat oefening…

Veel overgewerkt

Gezien de vakantie die steeds dichterbij kwam, en gezien ik een éénpitter ben, moest ik enorm veel voorbereiden op kantoor zodat alles wel gewoon door kon gaan terwijl ik weg was. Ik maakte behoorlijk lange dagen en was vrij uitgeput na mijn laatste werkdag voor de vakantie. Maar gelukkig heb ik alles goed kunnen afronden en is het soepel verlopen tijdens mijn vakantie. Doordat ik extra tijd doorbracht had ik helaas ook minder tijd voor het klaarzetten van artikelen op Reviews & Roses. Tijdens mijn vakantie zijn er hierdoor minder artikelen online gekomen dan jullie van mij gewend zijn. Hopelijk vergeven jullie mij. 🙂

Naar Noorwegen!

Noorwegen

Jaaaaaa, en toen was het eindelijk zover: we vertrokken naar Noorwegen. Ik ga hier nog een serie artikelen over schrijven, maar ik kan jullie al wel vertellen dat ik enorm verrast ben. Wat een prachtig land! Ik was wat sceptisch en wilde eigenlijk zelf niet naar Noorwegen; de wens kwam bij mijn vriend vandaan. Ikzelf wil tijdens een vakantie liever naar de zon. Maar Noorwegen heeft mij echt veranderd. Ik denk dat ik wel vaker een soort roadtrip wil maken. Het was echt fantastisch. We zijn thuisgekomen met 3000 kilometer op de teller, ruim 2800 foto’s op mijn SD kaartje en vooral een hele bijzondere ervaring.

Sterren

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zo niet eens meer weet welke films ik allemaal heb gezien in deze maand. Sinds dit jaar schrijf ik ze ook niet meer op, dus dat maakt het moeilijker om het terug te vinden, haha. Maar een topper was in elk geval de Downton Abbey film. Heerlijk!

Series

Ik keek de resterende afleveringen van seizoen 1 van Good Trouble en begon ook direct aan seizoen 2 (dat ik ook meteen uitkeek, haha). Wat een verrassend leuke serie. Daarnaast begon ook weer een nieuw seizoen van Expeditie Robinson en Chateau Meiland (hilarisch!).

Boeken

In september las ik niet zoveel, namelijk maar twee boeken: Het Schaduwjaar en Zonderling. Gelukkig wel beiden toppers! Van Zonderling verschijnt binnenkort nog een recensie.

Top 5 best gelezen blogposts

  1. Unboxing | Dutble Premium Blender Goodiebox
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
  4. 5x Leuke subscription boxen
  5. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room!

Wie is er nog meer naar de Downton Abbey film geweest?

Deze post is al 2094 keer gelezen


Geef een reactie