Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Augustus

Mijn Maand Augustus

Ik zeg het vaak, maar deze maand is echt voorbij gevlogen. Letterlijk, want ik ging op vakantie met het vliegtuig in deze maand, haha. Als ik terugblik op het begin van de maand lijkt het alweer veel langer geleden dan slechts het begin van deze maand. Maar ik heb echt een heerlijke maand augustus gehad! Kijk je mee?

Max Verstappen Gamma Racing Day 2015

De maand begon met op zondag 2 augustus een bezoek aan de Gamma Racing Day. Mijn ouders hadden gevraagd of mijn vriend en ik mee wilden met de gratis bonnen uit de folder en toevallig wilde mijn vriend sowieso al graag heen, dus we gingen. Achteraf gezien was het niet helemaal mijn ding. Ik heb ook een slechte rug dus ik kan ook niet zo lang zitten op een stoel zonder rugleuning, maar ik heb wel een aantal mooie foto’s kunnen maken, waaronder bovenstaande van Max Verstappen.

Unieboek Het Spectrum

Op 7 augustus vond de Best of YA Brainstorm plaats op het kantoor van Unieboek Het Spectrum en het was fantastisch leuk om daarbij aanwezig te mogen zijn. Mijn verslag van de Best of YA Brainstorm staat al online.

Facebook Cover Onverminderd met quote Reviews & Roses

Op de laatste dag van juli had ik een mail van Dagmar ontvangen met de vraag of ik Onverminderd in PDF wilde ontvangen en een quote aanleveren. Ik voelde mij zo ontzettend vereerd dat ik zelfs tranen in mijn ogen kreeg (ja, zo soft ben ik haha, je kunt mij snel ontroeren met zo’n mooie mail als die van Dagmar), je kunt het navragen bij mijn broertje die bij mij was toen ik het mailtje las. In augustus ontving ik het boek in PDF en ging er vliegensvlug doorheen. De quote heb ik inmiddels aangeleverd en is al gebruikt in de boektrailer voor Onverminderd, maar zal dus ook in het boek komen te staan dat op 15 september uitkomt (waaaaah, zo gaaf!). Mijn recensie van het boek kun je binnenkort ook verwachten hier op Reviews & Roses.

Zon en Maan over Reviews & Roses

Deze maand stond in het teken van overladen worden met complimentjes. Ik ben nog steeds een onzeker meisje, al heb ik van horen zeggen dat je dat niet altijd van mij af kunt lezen (wat ik als positief zie uiteraard), dus deze complimentjes doen altijd heel veel met mij. Ze ontroeren mij, geven mij meer zelfvertrouwen, maar ik zal er nooit aan wennen dat jullie zoveel lieve woorden voor mij en mijn blog over hebben. Zo heeft Emmy van Zon en Maan een nieuwe categorie geïntroduceerd waarin ze telkens drie bloggers in het zonnetje zet en ik waardeer haar woorden over Reviews & Roses en mijn keuzes zo ontzettend. Lieve Emmy, bedankt! <3 Ook kreeg ik van Dagmar complimentjes over de foto’s op mijn blog op de Zomer & Keuning pagina op Goodreads en verwees Muy Maaike zelfs iemand naar mij door via Twitter omdat ze vind dat ik altijd supermooie boekenfoto’s maak. Ik kan er niet aan wennen, het is zó lief! Ik geniet van deze heerlijke blogcommunity, en ben blij dat ik er onderdeel van uit mag maken.

Vrouw vermoord Drachten

Helaas was er ook iets minder leuk deze maand. Friesland kwam namelijk in the picture doordat een vrouw in onze wijk vermoord was door haar ex-vriend in haar woning. Het lijkt altijd zo ver weg als je het op tv ziet en nu was het gewoon om de hoek, en dat terwijl het zo’n nette buurt is hier dat je het gewoon ook niet verwacht. Ik kende haar niet, maar het idee dat ik gewoon rustig in bed lag te slapen terwijl een paar deuren verder zoiets gruwelijks gebeurde… Dit nieuws brak op de eerste officiële dag van mijn vakantie, dus het begon wel met een beetje een dubbel gevoel.

Lunchen De Lachende Koe Drachten

Ik ging ook heerlijk lunchen met mijn ouders bij De Lachende Koe. Het gebeurt niet vaak dat ik met beide ouders tegelijk iets kan doen op een doordeweekse dag, maar mijn vader en moeder hadden tegelijk vakantie met mij dus konden we dit mooi eens doen. Het was heel gezellig en het eten was heerlijk!

Dwaaleiland gewonnen

Ik won het boek Dwaaleiland bij Leesmee van Esmee, superleuk! Ik ben er nog niet in begonnen omdat ik nog een paar recensie-exemplaren heb liggen, maar ik wil er zeker binnenkort in beginnen want ik ben er heel benieuwd naar.

Trouwreceptie

Mijn neef ging trouwen en ze hadden een fantastisch gezellige trouwreceptie die avond!

Paper Towns prijzenpakket Sweet Movies

En het geluk hield niet op want bij Sweet Movies won ik een fantastisch prijzenpakket rondom de film Paper Towns, waaronder kaartjes voor de film die ik direct die dag dat het binnenkwam heb gebruikt met mijn vriend. Mijn recensie komt binnenkort online. De tas is ook al veelvuldig gebruikt, want hij is meegeweest naar Moviepark Germany in Duitsland en de tas heeft ook een week overleefd in Gran Canaria, dus het is een echte reistas!

Hoofdpersoon

De deadline voor de schrijfwedstrijd naderde dus ik moest echt aan mijn boek beginnen. De eerste week van mijn vakantie heb ik keihard geploeterd en ik ben tevreden over mijn verhaal. De eerste drie hoofdstukken die we in moesten leveren twijfelde ik echter nog over, maar ik heb het toch maar zo ingeleverd in verband met de deadline. Gezien ik weet dat een aantal auteurs waar ik tegenop kijk ook meedoen aan de wedstrijd schat ik mijn kansen laag in, maar hé, als je het niet probeert win je sowieso niet! Mijn hoofdpersoon is trouwens qua uiterlijk geïnspireerd op Holland Roden (zie foto).

Moviepark Germany, Minion

Met mijn vriend bezochten we de vrijdag voordat we op vakantie gingen nog Moviepark Germany. We hadden heerlijk weer en doordat de scholen alweer begonnen waren was het bij bijna alle attracties zo rustig dat de wachttijd maximaal een kwartier was. En ik kwam de Minions tegen, haha!

Gran Canaria

Op 23 augustus was het dan eindelijk zover; we gingen op vakantie naar Gran Canaria! Even een weekje heerlijk weg naar de zon. We hebben enorm genoten. Binnenkort zal ik er nog een aantal blogjes aan wijden en jullie er meer over vertellen. Bovenstaande foto maakte ik op de op één na laatste dag van onze vakantie vanaf de boot toen we meegingen op een excursie om wilde dolfijnen te spotten.

Feestweek

In de nacht van 31 augustus kwamen we thuis en die ochtend begon ik spectaculair met de feestweek van Reviews & Roses. Echt ongelofelijk hoeveel mensen al meedoen met de winacties. Maandag is de winactie voor Genade door Lisa Ballantyne online gekomen en sinds dinsdag maak je kans op twee bioscoopkaartjes voor de film American Ultra waarover later deze week nog een recensie zal verschijnen. Ook kun je vandaag tot 14.00 uur nog meedoen aan de Facebook en Twitter only actie waarbij je kans maakt op één van de twee extra exemplaren van Genade! En uiteraard komt om 10.00 uur weer een nieuwe winactie online. Deze zal in het teken staan van het thema beauty!

Zijn jullie ook op vakantie geweest? Zo ja, waarheen?

 

Deze post is al 1772 keer gelezen


Geef een reactie

12 responses to “Mijn Maand | Augustus

 1. Dat ziet er weer een super leuke maand uit. Ik vind het echt superleuk wanneer er een persoonlijk kaartje bij zo’n gewonnen boek zit. Wat tof trouwens dat je quote op het volgende boek van Rebecca Yarros zal staan. Deze week herkende ik een quote op de achterflap van Angelfall 3. Bleek het er inderdaad eentje van mezelf te zijn, maar ze hadden hem via Bol.com opgepikt.

  • Ja ik vind het zo leuk als er een persoonlijk kaartje bij zit! 😀 Ikzelf doe ook altijd een briefje of kaartje bij winacties die ik zelf verstuur, al zullen vele prijzen van de feestweek door de organisaties zelf verstuurd worden.

   Ik ben ook echt zo trots op dat mijn quote erin komt te staan, zo gaaf! Leuk dat jouw quote ook gebruikt is, maar jammer dat er bol.com bij staat 🙁

 2. Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug (behalve dan die moord wat overigens heel creapy is als het zo dichtbij komt). En wat betreft complimenten heb je ze denk ik dubbel en dwars verdiend hoor dame <3 En wat leuk dat je winactie zo goed wordt ontvangen, ik vind het ook altijd wel even spannend om een winactie te organiseren haha. X

 3. Al die complimenten die je krijgt, zijn niet voor niets, je bent een geweldige blogger met mooie boek foto’s en altijd lieve comments. Dus ga ze maar geloven 😉
  Het is natuurlijk ook niet voor niets dat je die pdf toegestuurd kreeg voor een comment <3 wat een eer is dat! Ik zou daarvan ook tranen in mijn ogen krijgen!

  Wat een heerlijke maand heb jij gehad, en vooral dat paper towns pakket! die rugzak lijkt me zo fijn! Logisch dat dat meteen een reis tas is geworden!

  • Ahw superlief van je Veerle, dankjewel! <3

   Haha ja die tas is echt fijn, ik miste de rits soms wel want gespen gaat niet zo snel haha, maar het is echt mijn reistas geworden 😀

 4. Hehe toevallig: die autocoureur waarvan je een foto hebt is de neef van een collega van me 😉 Holland Roden is zeker een goeie inspiratiebron, vind haar ook echt een superuitstraling hebben! Nu duimen maar dat we de shortlist halen, hé! Voor de Minions heb ik het dan weer niet XD