Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Juli

Mijn maand juli

De maand juli begint voor mij altijd heel feestelijk want mijn broertje is jarig op 1 juli! Dit jaar is het eerste jaar dat ik hem niet zag op zijn verjaardag zelf omdat hij andere plannen had, maar dat hebben we een aantal dagen later weer goed ingehaald. Ook de rest van de maand was heel feestelijk. Kijk je met me mee?

Zwembad met David Baldacci

Op 1 juli was het warm, heel warm. De hittegolf raasde door het land dus ik besloot snel even naar het centrum te gaan en kocht: een badje! Heerlijk! Ik gooide het vol koud water en koelde heerlijk af terwijl ik ondertussen De Voltooiing van David Baldacci las.

Magic Mike XXL

Diezelfde dag ging ik met mijn moeder naar de Ladiesnight bij onze plaatselijke bioscoop waar Magic Mike XXL in drie zalen gedraaid werd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heb genoten.

Zomer Books, Blogs & Borrel - #ZomerBBB

Op 2 juli was het snikheet, maar toch trotseerde ik – samen met een groot aantal andere dappere bloggers – de hitte door in de auto (die gelukkig airco had ^^) helemaal naar Utrecht af te reizen voor het fantastische Zomer Books, Blogs & Borrel event! Serieus, ik heb nog dagenlang nagenoten van dat interessante en bovenal mega gezellige event met heel veel andere bloggers.

Theo - Teen Wolf - S05E01

De dag erna had ik weer een Dry Needling behandeling. Daarna ging ik even bij mijn broertje op bezoek en keken we samen Teen Wolf.

3 juli 2014

3 juli was echter ook de dag dat de operatie aan een haarnestcyste alweer een jaar geleden was. Uiteindelijk zou blijken dat hechten geen goede optie was en de hersteltijd op zou lopen tot vier maanden… De haarnestcyste is gelukkig niet teruggekomen, maar ik heb de laatste weken toch wel weer erg last van de plek waar de wond zat. De huid zit te strak en is gescheurd en het litteken voelt erg hard en pijnlijk aan. Blegh… De herstelperiode heeft er echter uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik begon met Reviews & Roses, dus het heeft gelukkig ook iets positiefs opgeleverd.

Cadeautjes voor Fer

En op 4 juli was het cadeautjes tijd want we gingen mijn broertjes verjaardag vieren!

Roze kitten spaarpot van de Blokker

Hij wilde eigenlijk geld hebben omdat hij aan het sparen is voor zo’n dure lerarentas, maar dat vind ik niet leuk om te geven. Dus besloten we hem deels geld en deels een ander cadeautje te geven, + ook nog twee pakken taartmix. Omdat ik geld geven zo saai vind, stopte ik het in deze spaarpot. Ik ben blij dat ik mijn broertje zo goed ken, dat ik wist dat hij dit heel erg geniaal zou vinden haha.

TimeTurner Harry Potter

Daarnaast gaf ik hem deze TimeTurner replica uit Harry Potter. Hij vertelde mij bij het uitpakken dat hij altijd al één had willen kopen, maar ze te duur vond. Dus daar maak ik uit op dat het een goed cadeautje was! Yay! Ik kocht de TimeTurner bij MyMoviestuff. Pssst… Over een maandje is mijn blog jarig, wie weet kun je dan wel zoiets leuks winnen… 😉

Shoppen

De week erna draaide ik mijn werkdagen even om zodat mijn moeder en ik eens een dagje samen vrij waren (zij is namelijk altijd vrij op mijn werkdagen en andersom) en we gezellig konden gaan shoppen. We gingen naar Groningen waar we beide hele leuke dingetjes hebben gekocht.

Blossom Books stempels Proud Bookjunk

En ik kreeg ook nog de Blossom Books stempels van mijn lieve moeder cadeau! De mevrouw bij de Van der Velde deed er ook nog dit leuke Proud Bookjunk tasje omheen. Je kunt begrijpen dat ik hier heel gelukkig van werd. Ik ging het direct testen en tegenwoordig prijkt er een hele mooie post-it met een stempel van “Spread the booklove!” op de laptop van mijn vriend, haha.

Geboortekaartje

Ik kreeg een achternichtje! ^^ De vriendin van mijn neef beviel namelijk van een gezond dochtertje, en dus kocht ik dit leuke kaartje.

Boeken op nachtkastje

Deze foto plaatste ik op social media met de vraag welk boek jullie graag op jullie nachtkastje zouden willen hebben. Erg leuk om te zien hoe gevarieerd jullie antwoorden waren. Op Instagram waren Seeker en Niet te filmen! populair, maar op Twitter werden Losing it en De Voltooiing genoemd, en op Facebook Niet te filmen! en De Voltooiing.

Bloemen voor beppe

De maand juli is een grote feestmaand, want naast mijn broertje zijn ook mijn neef, oom en mijn beppe (oma) jarig in juli. Voor mijn beppe kocht ik deze bloemen. Ze is alweer 84 jaar geworden!

Verhuizen website

Reviews & Roses ging ook even offline omdat ik overstapte van host. Alles is helemaal goed overgezet en hier ben ik Jos van MijnSerie ontzettend dankbaar voor, want ikzelf durfde het niet aan (bang dat ik mijn website zou deleten ofzo haha).

Colleen Hoover - Onvoorwaardelijk

Die week las ik ook het fantastische boek Onvoorwaardelijk. Ik ben echt helemaal gek op de boeken van Colleen Hoover, wat kan ze goed vertellen!

Niet te filmen

Ook deed ik mee aan de OHMYBOOKATHON en het eerste boek dat ik daarvoor las was Niet te filmen! Mijn recensie verscheen vorige week maandag.

Minions

Yay! Eindelijk gingen we naar de Minions! Mijn recensie komt later deze week online.

Coca-Cola pet Pathé

Ik heb nog geen vakantie, maar mijn broertje zit nog op school en heeft wel vakantie, dus op één van mijn vrije dagen spraken we gezellig af. We hebben lekker bijgekletst, een ijsje gegeten, geshopt, op het balkon van zijn studentenhuis gezeten en zijn later die dag nog naar Ant-Man geweest in Pathé Groningen (waar ik ook een awesome Coca-Cola pet kreeg voor mijn Coca-Cola verzameling). Oftewel: een zeer geslaagde broer-zus date!

Ondertussen begint het aftellen op mijn werk totdat ik vakantie heb en ben ik druk bezig met de supergave feestweek die eraan komt in de week van 1 september. Ik wil jullie er zó ontzettend graag meer over vertellen, maar aan de andere kant wil ik het ook een verrassing houden… You’ll see!

Was deze maand ook feestelijk voor jullie?

Deze post is al 1492 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Mijn Maand | Juli

  1. Klinkt inderdaad als een feestelijke maand! Ik had een vrijgezellenfeest van één van mijn vriendinnen, maar verder was het voor mij niet zo’n feestelijke maand 😉

    Ben benieuwd naar je feestweek!

  2. Wauw, een boekbloggers-event, leuke cinema-bezoekjes, nieuw leesvoer en veel toffe feestjes. Jij hebt duidelijk een geweldige maand achter de rug. Die Timeturner ziet er super uit. Heb je hem eerst getest? 😉