Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

12x Voor op je verlanglijstje

Vandaag is het Black Friday, en ik vond het wel toepasselijk vandaag tips voor op je verlanglijstje te geven. Ikzelf ben een ramp in het maken van verlanglijstjes op die momenten dat erom gevraagd wordt. Voor het lootjes trekken met kerst, voor mijn verjaardag… En weet je, dan zijn die feestdagen voorbij, en plotseling weet ik van alles voor op mijn verlanglijstje. Of je trekt iemands lootje, maar hebt geen idee wat je diegene moet geven. Gezien ik ongetwijfeld niet de enige ben hierin, heb ik voor jullie een lijstje met tips opgesteld. De prijzen van de genoemde producten variëren van €1,- tot €100,- gezien ik niet in ieders portemonnee kan kijken, en er op deze manier voor iedereen en elke prijscategorie wel iets tussen zit. Prijzen kunnen namelijk enorm variëren afhankelijk van bijvoorbeeld merk, dus deze heb ik er niet bij opgenomen.

Subscription box

Subscription boxes

Zoals jullie wel weten ben ik gek op subscription boxen. En er zijn ook de wereld aan subscription boxen. Hierdoor kan je ze lang niet allemaal kopen. Des te leuker is het om er één cadeau te geven of te krijgen! Vaak zien jullie bij mij de Celebrate Books box voorbij komen, maar een boekenbox is echt niet de enige soort subscription box op de markt. Zo geef ik in mijn artikel 5x Leuke subscription boxen enkele leuke suggesties, zowel voor de boekenverslinder, de beauty queen als de geeks.

Sterren

Handlettering of Brushlettering items

Handlettering benodigheden

Ik  ben op dit moment helemaal into handlettering! Dit jaar heb ik dan zelf ook diverse items op mijn verlanglijstje staan voor het kunnen creeren van mooie ontwerpen. Zo wil ik zelf héél graag leuke kleuren Ecoline vloeibare waterverf, en heb ik ook een Water Brush Pen erop gezet. Ook fijn vind ik een aquarelblok, (zwarte) fineliners, en brushpennen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over handige boeken die je helpen bij het handletteren, zoals Handlettering doe je zo! en Kleur! Brushlettering voor iedereen.

Sterren

Totebags

Totebags

Totebags heb je nóóit genoeg. Zelfs niet als je vriendje je iets anders probeert wijs te maken… Inmiddels heb ik al een hele verzameling waarvan je een begin hebt kunnen zien in mijn artikel Mijn totebag verzameling #1. Blossom Books en Celebrate Books hebben momenteel enkele leuke totebags te koop, maar ik heb een tijdje terug ook zomaar een hele leuke gevonden bij de Blokker. Even goed je ogen open houden dus. 🙂

Sterren

Molboekje 2018

Molboekje 2017

Zitten jullie ook met smart te wachten op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Ik wel! Al jaren schaf ik elk jaar het Molboekje aan om al mijn aantekeningen in te maken. Maar ook leuk zijn de interviews en de extra informatie over de kandidaten en het land. Nieuwsgierig naar hoe zo’n boekje er meestal ongeveer uit ziet? Lees dan eens mijn recensie van het Molboekje 2017.

Sterren

Ecoco Cosmetic Glove

Ecoco Cosmetic Glove

Sinds deze handschoen in de StyleTone Box van augustus 2016 zat, kan ik niet meer zonder. En heb ik er ook enkele bijgekocht. Ik vond het gehannes met make-up remover en watjes sowieso al vervelend, dus was ik overgaan op reinigingsdoekjes. Maar altijd bleef ik zitten met het feit dat mijn ogen het niet zo leuk vonden en de huid eromheen geirriteerd aanvoelde nadat ik de make-up verwijderd had. De Ecoco Cosmetic Glove is hierop het een uitvinden. Je hebt geen middeltjes meer nodig. Alleen warm water! Hij reinigt net zo goed en mijn huid vind dit véél fijner!

Sterren

Het F*CK-it list book

FCK-it list book

In mijn recensie kon je al lezen dat dit boek mij positief heeft verrast. Het is namelijk niet zomaar een grappig cadeauboek, ik heb het gebombardeerd tot het zelfhulpboek voor iedereen die altijd teveel móét. Zet dit boek op je verlanglijstje als je wel wat meer zou mogen relaxen en hier wel wat tips voor kunt gebruiken.

Sterren

Een leuk spelletje

Boonanza

Ik ben gék op spelletjes. En extra leuk: wanneer je ze cadeau krijgt tijdens Sinterklaas of Kerst kan je het direct uitproberen! Mijn ontdekking van het jaar is het spel Boonanza; een heerlijk spel waarbij het een combinatie is van tactiek, onderhandelen, maar ook geluk (want trek je de goede kaarten?). In mijn artikel 5x De leukste spelletjes om mee te nemen tijdens je vakantie noem ik meerdere leuke spelletjes. Leuk voor bijvoorbeeld tijdens de kerstvakantie of je eerstvolgende spelletjesavond met vrienden of familie.

Sterren

Een leuk leesboek

Leeskussen

Ook altijd leuk om te ontvangen is een leuk leesboek. Uiteraard heb ik ook een aantal tips voor je. Onderstaande boeken zijn enkele waar ik dit jaar enorm van heb genoten. De linkjes leiden naar mijn recensie van het boek.

Sterren

Leuke kaarten of buttons met quotes

kaarten met boekige quote

Thuis heb ik een groot bord vol met hele leuke kaarten en op mijn tas zitten enkele buttons. Kaarten met mooie plaatjes of met mooie of grappige quotes. Inmiddels ben ik in samenwerking met mijn zwager aan het ontwerpen geslagen en deze kan je binnenkort ook kopen. De kaarten worden waarschijnlijk €1,- en de buttons €1,25. Binnenkort schrijf ik hier nog een post over, dus stay tuned!

Sterren

Cadeaubon

Cadeaukaart - Boekenbon - Giftcard - Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn een welkome oplossing als je niet exact weet wat je moet geven of vragen, of wanneer het totaalbedrag niet past binnen het budget. Denk bijvoorbeeld aan een Boekenbon, Bioscoopbon, Bol.com cadeaubon of zelfs een cadeaubon van de Karwei, bloemenzaak of een andere winkel waar ze cadeaubonnen verkopen.

Sterren

Een zelf ontworpen telefoonhoesje

Mijn nieuwe telefoonhoesje van Case24

Je kunt natuurlijk ook een zelfontworpen telefoonhoesje geven of vragen. Hartstikke leuk én persoonlijk. Wel even zorgen dat je ofwel doorgeeft wat voor telefoon je hebt, ofwel wat voor telefoon degene heeft aan wie je het geeft. Handige webshops hiervoor zijn Case24 en GoCustomized.

Sterren

Een activiteit

The Escape Hunt Experience - Game Room

Tot slot zou je ook kunnen gaan voor een leuke activiteit op je verlanglijstje. Bijvoorbeeld met het Holland Casino Try Out Pakket, of een Escape Room. Laatst vertelde ik jullie over vier verschillende Escape Rooms door heel Nederland, maar er zijn nog vele anderen te vinden als je er gewoon op googlet.

Wat gaat er op jouw verlanglijstje?

Sterren

In deze, en andere, artikelen vind je linkjes naar bol.com. Als je via deze linkjes iets koopt op bol.com krijg ik een kleine commissie. Een blog professioneel onderhouden is een dure hobby, en dankzij die commissie kan ik bijvoorbeeld een deel van de hostingkosten betalen. Het kost jou niks, maar je maakt mij er heel blij mee. Ontzettend bedankt als je hier gebruik van maakt! Lees meer in mijn disclaimer.

Deze post is al 2395 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “12x Voor op je verlanglijstje

  1. Do

    Leuk artikel! Ik kijk erg uit naar je kaarten en buttons, ze zien er erg mooi uit! <3 Ik vind boeken/boekenbonnen altijd erg leuk om te krijgen, helaas vieren wij dit jaar de feestdagen niet echt met cadeautjes, maar ik kan het nooit laten om toch iets kleins voor iedereen mee te brengen!