Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #16 | Feestjes & Kittens

Een kijkje in mijn leven

April, april, wat was je mooi! Niet alleen heb ik genoten van het prachtige weer, maar ook van alle leuke dingen die ik deze maand heb mogen beleven. Vandaag neem ik jullie graag mee op reis langs deze gebeurtenissen.

Cursussen volgen

AFAS

De maand begon met het volgen van drie cursussen verdeeld over vier dagen. Het bedrijf waar ik werk is overgegaan op AFAS, en om mijn werk goed uit te voeren had ik nog wat meer kennis nodig. De cursussen waren zéér interessant en ik heb er veel van opgestoken. Daarnaast worden we altijd goed verzorgd bij AFAS. Heerlijk eten, altijd verse thee beschikbaar, alles is supergoed georganiseerd. De cursussen waren pittig, maar ik heb er ook veel plezier aan beleefd.

The Awesome Book Club

The ABC

Deze maand was er ook weer een bijeenkomst van The Awesome Book Club. En niet zomaar één, want The Awesome Book Club bestond deze maand alweer twee jaar! Hiep hiep hoera! Het was ontzettend gezellig. Ik had een leuke quiz georganiseerd met leuke prijsjes, waarbij uitgeverij Young & Awesome het boek De jongen met twee namen had gesponsord, en ik van uitgeverij Dutch Venture Publishing een exemplaar van Tweedehands Vleugels weg mocht geven. De verjaardag was dus zeker geslaagd.

Workshop op 1 juni!

Young Adult Event Enschede
Copyright: Bibliotheek Enschede

Ik werd gevraagd een workshop te geven tijdens een YA event dat op 1 juni plaats zal vinden in Bibliotheek Eindhoven. Ontzettend leuk! Ik ga een workshop geven over het opzetten van jouw eigen leesclub, en ik heb er nu al zin in. Kom jij ook gezellig? Er is overigens nog véél meer te doen, en ik zal er ook staan met de Reviews & Roses Shop.

Happy B-day mem

Whitechapel

Mijn moeder is in april ook altijd jarig, dus natuurlijk hebben we dit ook weer gezellig gevierd. We zijn gezellig met z’n zessen uit eten geweest, en de dag erna vierden we het ook nog gezellig met de rest van de familie. We hebben met z’n zessen trouwens ook het spel Brieven uit Whitechapel uitgeprobeerd dat ik een tijd geleden had gewonnen. Het was even inkomen, maar uiteindelijk is het spel echt ontzettend leuk. 🙂

Yalfest 2019!

Jessica en Katja

Jaaaaa, Yalfest vond plaats op 21 april. Katja en ik gingen zoals elk jaar samen een weekendje weg, met als hoogtepunt Yalfest op de zondag. We hebben het samen weer zo ontzettend leuk gehad bij Bed & Breakfast Haarzuilens, en hebben op de zaterdag heerlijk gewandeld over het landgoed van Kasteel de Haar. Binnenkort schrijf ik nog een verslag over Yalfest om jullie er alles over te vertellen.

Kittens!

Kittens

Op tweede Paasdag kwam ik thuis van het fantastische weekend, om in de middag direct door te rijden naar Groningen. We gingen namelijk kittens bekijken! Stefan en ik worden officieel ouders van twee prachtige rode katertjes. Ze zijn driekwart Ragdoll en één kwart Maine Coon. Op 9 juli komen ze officieel bij ons wonen, dus we tellen de dagen al af. Wat duurt het nog lang! Haha.

Endgame

Avengers Endgame still

Natuurlijk keek ik ook Avengers: Endgame. Samen met enkele van mijn vrienden en mijn vriend keken we de film op Koningsdag. We hebben ontzettend genoten van de film, en uiteindelijk stroomden de tranen over mijn wangen. Bedankt trouwens allemaal voor de leuke reacties op mijn recensie. Ik heb er erg mijn best op gedaan om de recensie geschikt te maken voor zowel diegenen die de film nog niet hebben gezien, als diegenen die de film al wel hebben gezien. Dus het is ontzettend fijn om te merken dat dit gelukt is. <3

Sterren

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Er is natuurlijk maar één film die er echt uitsprong deze maand: Endgame!

Series

Op zich heb ik deze maand niet veel bijzonders gekeken. We zijn verder gegaan met The Big Bang Theory en Young Sheldon, Game of Thrones begon weer, en ik probeerde enkele series uit die op Netflix staan. Maar niks ervan was echt noemenswaardig. Het enige waarvan ik nog steeds in shock ben is dat stomme einde van de Luizenmoeder… Als je weet dat dit de allerlaatste aflevering van een serie zal zijn, dan eindig je die toch niet zo?!

Boeken

Ik las in april drie boeken, en hiervan springt Gewist er voor mij uit. Gewist is gescreven door Teri Terry, en zij was deze maand ook aanwezig op Yalfest. Het boek was verrassend leuk!

Top 5 best gelezen blogposts

  1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  2. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
  3. Filmrecensie | Dumbo (2019)
  4. 5x Leuke subscription boxen
  5. Unboxing | Dutble Premium Blender Goodiebox

Wat heb jij beleefd in april?

 

Deze post is al 2166 keer gelezen


Geef een reactie