Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #23 | Veel leuke uitjes

Een kijkje in mijn leven

Het jaar is alweer bijna voorbij. Vandaag kijk ik terug op de op één na laatste maand van het jaar 2019. Wegens omstandigheden op het werk ben ik extra gaan werken en is de werkdruk voor onze afdeling extra hoog. Hierdoor heb ik helaas minder tijd voor Reviews & Roses, en heb ik ook minder energie op dit moment. Vandaar ook dat diverse artikelen deze maand wat later online komen, zoals dit Kijkje in mijn leven. En toen werd ik dit weekend ook nog eens ziek. Dan merk je dat het allemaal even een beetje teveel is, en de weerstand ook lager. Maar laten we nog even terugblikken op de leuke dingen die ik in november heb mogen doen. Kijk je mee?

Leesclub 1 november

De maand begon met een nieuwe bijeenkomst van de leesclub. We bespraken The Queen’s Rising, in het Nederlands bekend als De terugkeer van de koningin. Mijn recensie van The Queen’s Rising lees je hier. Tipje van de sluier: ik vond het een fantastisch boek!

NK Filmquiz

NK Filmquiz

Reviews & Roses was uitgenodigd om mee te doen aan het NK Filmquiz in De Harmonie in Leeuwarden, als onderdeel van het Noordelijk Film Festival. Mijn team bestond uit mijn vriend en een aantal van onze vrienden, en ons doel was om niet laatste te worden. En dat is gelukt! We werden namelijk op twee na laatste. Yaaay! Haha. Het was een hele leuke en gezellige avond, en we hebben veel geleerd over films.

Quote

Quote Finale

Ik kreeg onverwacht de Nederlandse editie van Finale binnen, en bleek met een quote op de achterkant te staan. Zo gaaf!

Hobbybeurs in Leeuwarden

Handlettering Mokjes enzo

Mijn moeder vroeg mij mee naar de Hobbybeurs in Leeuwarden. Het leek mij leuk om weer even een moeder-dochter uitje te hebben samen, dus zei ik ja. Hoewel de kraampjes niet perse heel geweldig waren, waren er ook activiteiten die je kon doen. En dat vonden we wél erg leuk. Zo hebben we lekker aan handlettering gedaan en hebben we leuke kaarten gemaakt met was en een strijkijzer. Het was een gezellig uitje en wie weet gaan we volgend jaar wel weer.

Verjaardagen

Ook in november hadden we weer veel verjaardagen. Mijn pake en beppe (opa en oma) vierden hun verjaardagen samen door gezellig uit eten te gaan. Eén van onze vrienden die vorige maand jarig waren, vierde zijn verjaardag in een bar, waar we het heel gezellig hebben gehad. En drie andere vrienden hadden een feestje georganiseerd waarbij alles een verrassing was. De verrassing was een leuke activiteit: een interactieve GPS-tocht door Drachten. Het voelde een beetje als een schoolreisje, en het was superleuk! Extra leuk was natuurlijk dat ik in het winnende team zat, haha.

10 jaar samen

Nacho's - M'n Zusje

Stefan en ik waren 10 jaar samen! We hadden het al eerder dit jaar gevierd met onze extra vakantie naar Noorwegen, maar wilden de dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus gingen we gezellig uit eten bij M’n Zusje in Drachten. Door een extreme file op de weg van mijn werk naar huis kwam ik ook nog te laat. Dat was dus even goed balen, maar wat hebben we uiteindelijk héérlijk gegeten!

Cursus AFAS Cursusmanagement

En toen was de maand nog niet voorbij! Ik reisde in november ook nog af naar Leusden, voor een cursus voor mijn werk. We zijn druk bezig met het implementeren van AFAS Cursusmanagement, en ik vind het superleuk om te doen. Het is jammer dat het nu zo druk is, want ik zou er veel meer tijd aan willen besteden om alles er optimaal uit te halen.

Bioscoop

Ik zou samen met een collega naar de bioscoop gaan, maar ze moest helaas afzeggen. Gezien de kaartjes al gekocht waren, ging ik samen met mijn vriend naar Last Christmas. Je leest mijn recensie van Last Christmas hier. Ik heb genoten van de film, en gelukkig mijn vriend ook.

Kapper

Kerst komt eraan en dus besloot ik eind november nog even een afspraak in te plannen bij de kapper. Ik heb het in meerdere laagjes laten knippen en vind mijn haar nu echt véél beter zitten. Dit ga ik de volgende keer dus zeker weer vragen. Ook wist ze mijn haar zo te kneden dat mijn krullen spontaan terug kwamen. Dat krijg ik natuurlijk nooit weer voor elkaar haha, maar mijn krullen zijn er dus nog wel, haha.

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

De leukste film die ik deze maand heb gekeken is Last Christmas. De eerste kerstfilm van dit jaar voor mij! De film is hilarisch en tegelijkertijd een tranentrekker. Prachtig!

Series

In november keek ik het laatste deel van het eerste seizoen van Insatiable, alsook seizoen 2. Ik had verwacht dat deze serie niks voor mij zou zijn. Echter blijk ik de serie stiekem geweldig te vinden. Op naar seizoen 3! Verder genoot ik van Expeditie Robinson, Modern Family en The Good Place.

Boeken

Helaas heb ik weinig concentratie om echt veel te lezen. Uiteindelijk heb een ik een hele maand over één boek gedaan. Mijn recensie van The Burning Shadow zal nog verschijnen. Gelukkig is dat niet het enige boek dat ik heb gelezen, want ik las ook nog een boek voor mijn werk als manuscriptbeoordelaar. Hier mag ik helaas niks over vertellen, maar ik vind het een geweldig boek, en kan niet wachten tot het boek verschijnt!

Top 5 best gelezen blogposts

  1. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room!
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
  4. 5x Leuke subscription boxen
  5. Unboxing | Goodiebox – Go with the Glow

Sterren

Ben jij al eens op een hobbybeurs geweest?

Deze post is al 2585 keer gelezen


Geef een reactie