Kijkje in mijn leven #8

Kijkje in mijn leven augustus 2018

Hoewel we inmiddels vol in de feestelijkheden zitten omtrent de vierde verjaardag van Reviews & Roses, is het ook nog eventjes tijd om terug te blikken op augustus 2018.

#BBBookstagram

Augustus is standaard elk jaar de maand waarin de Blossom Books Bookstagram Challenge plaatsvindt. En natuurlijk doe ik elk jaar enthousiast mee.

Kattenspam

Kattenspam

Gewoon omdat het kan.

Met de leesclubleden naar The Darkest Minds

The Darkest Minds still

Toen ik The Awesome Book Club oprichtte had ik niet verwacht dat het zo goed zou gaan lopen. Zo goed zelfs, dat de leesclubleden vriendinnen zijn geworden. In de groepsapp werd voorgesteld om samen naar de boekverfilming The Darkest Minds te gaan, en zodoende gingen we eerst gezellig samen eten en daarna naar de film. <3

Trouwerij

Trouwerij

Mijn neef ging trouwen. Ik houd wel van trouwerijen en hoop dat ik er de komende tijd nog veel mag meemaken. Het was ook weer ontzettend gezellig, ondanks dat ik eigenlijk alleen de familieleden kende, haha.

Visite

Bloemkoolpizza

Mijn ouders kwamen even een avondje op visite en film kijken. Gezien we allemaal gezond bezig zijn zocht ik tussen de recepten van Jumbo naar iets gezonds en ontdekte zo bloemkoolpizza’s. Verrassend lekker!

FEEST

4 jaar

Augustus is voor mij ook belachelijk druk geweest, want ik was natuurlijk druk bezig met het regelen en schrijven van de winacties van september. Hierdoor kan het ook voorkomen dat er af en toe even een dagje geen artikel online komt. Simpelweg omdat ik geen tijd heb gehad om vooruit te werken. Gelukkig komt er wel elke dag een winactie online! 😀

Totebags

Maar dat is niet alles waar ik druk mee bezig ben geweest. De Reviews & Roses Shop wordt binnenkort namelijk aangevuld met leuke totebags met quotes en in allerlei verschillende kleuren!

To all the Boys I’ve Loved Before

To all the Boys I've Loved Before

Jaaaaa, deze fantastische boekverfilming kwam eindelijk op Netflix! Heb jij To all the Boys I’ve Loved Before al gezien? Ik heb hem direct die dag nog gezien en kreeg het zelfs voor elkaar dat mijn vriend meekeek!

Intratuin

Plant

Intratuin had een speciale kortingsavond, en daar moest ik natuurlijk even heen, haha. Uiteindelijk kochten we ook deze grote plant die amper in de auto paste. Dit was dan ook mijn uitzicht vanaf de bijrijdersstoel.

Herreniging

Ik had één van mijn beste vriendinnen van vroeger al twaalf jaar niet gezien. Na de middelbare school zijn onze levens een andere kant opgegaan en zijn we elkaar uit het oog verloren. Via social media raakten we weer aan de praat en besloten we eens af te spreken en bij te kletsen. Het was ontzettend gezellig en we pakten de draad weer op alsof we elkaar gisteren nog hadden gezien.

High Tea

High Tea

Mijn moeder en ik vinden het belangrijk om af en toe even wat moeder en dochter tijd in te lassen. Zodoende hielden we een gezellige high tea bij mij thuis. <3

Leesclub overleg

Ongeveer elk kwartaal houden de eigenaar van boek-en kantoorhandel Het Depot en ik een overleg over The Awesome Book Club. Helaas kwam daaruit naar voren dat zij de leesclub ná 6 september tot februari 2019 niet kunnen hosten. Wij zijn dus op zoek naar een tijdelijke andere locatie. Hebben jullie suggesties, neem dan graag contact met mij op. Bij voorkeur natuurlijk een gratis locatie in of rondom Drachten.

Zomer & Keuning Summer Event

Zomer en Keuning Summer Event

Ik was door uitgeverij Zomer & Keuning uitgenodigd voor het Z&K Summer Event. Dit bestond uit een brainstorm, en daarnaast kregen we ook nog wat exclusieve nieuwtjes te horen en werd het afgesloten met de boekpresentatie van Grenzeloos door Lis Lucassen. Hierover binnenkort meer.

Sterren

Wat ik keek en las

Je kunt merken dat ik deze maand weer hard aan het werk was, en minder tijd had voor boeken. Al moet ik zeggen dat de hittegolf er ook voor zorgde dat ik mij slecht kon concentreren en ik ook daardoor minder boeken heb gelezen. The Good Wife blijft verslavend, dus daar heb ik inmiddels wel bijna alle seizoenen van gezien haha. Heerlijk om in principe gewoon even één serie te volgen, in plaats van alles door elkaar. Qua films heb ik het deze maand niet slecht gedaan ook.

Series

Series

  • Are You the One – Seizoen 7, afl. 1 en 2
  • The Good Wife – Seizoen 3, afl. 15 t/m 22, – Seizoen 4 en 5 – Seizoen 6, afl. 1 t/m 10
  • Peaky Blinders – afl. 1 (het trok mij niet echt)

Films

Films

Boeken

Boeken

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in augustus (m.u.v. winacties)

Wat leuk om te zien dat de top 5 deze maand anders is dan anders. De nummers 2 en 5 staan normaal gesproken standaard op 1 en 2. De filmrecensie van August Rush is deze maand érg vaak bekeken. Zo vaak dat het de nummer één positie heeft gehaald deze maand. De film kwam in augustus op tv en is vooraf en naderhand vaak bekeken op Reviews & Roses. Mamma Mia blijft populair. Nadat ik de recensie vorige maand schreef kwam het direct binnen op nummer 4 en ook deze maand blijft de recensie in de top 5 best gelezen artikelen staan. Nieuw binnen gekomen is de filmrecensie van The Darkest Minds, welke deze maand in de bioscoop is verschenen.

  1. Filmrecensie | August Rush (2008)
  2. 5x Leuke subscription boxen
  3. Filmrecensie | Mamma Mia: Here We Go Again
  4. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  5. Filmrecensie | The Darkest Minds (2018)

Sterren

Volgende maand…

… is natuurlijk al begonnen. Reviews & Roses bestaat inmiddels 4 jaar en dat vier ik groots ruim twee weken lang! Verder wordt ook september weer een drukke maand. Zo heb ik het trouwfeest van mijn baas, een bijeenkomst van The Awesome Book Club. Ik ga naar de YA avond bij Boekhandel Binnert Overdiep op 21 september, waarschijnlijk ook naar de YA avond bij Van der Velde op 28 september. 23 september ben ik te vinden op YALFU, inclusief kraampje. En ook mag ik op 28 september bij het influencer event van Blossom Books zijn.

Tot slot wil ik eigenlijk ook nog meedoen aan de Color Run, maar het hangt nog een beetje af van het laatste advies van mijn fysio deze week. Ik heb namelijk hielspoorklachten, en de kans is groot dat ze zegt dat ik beter niet mee kan doen. 🙁

Ben jij in september ook te vinden op events?

Deze post is al 1979 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 3 september 2018 door Jessica

Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geef een reactie

4 responses to “Kijkje in mijn leven #8