Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special

Celebrate Books - Sarah J. Maas Special

Hoera, ook ik heb de Sarah J. Maas Special van Celebrate Books met het boek Hof van IJs en Sterren binnen. Het was vrij onmogelijk om geen spoilers voor de goodies tegen te komen gezien de bijna identieke box met daarin A Court of Frost and Starlight een maand eerder al uitkwam. Maar ik vond het dit keer ook niet zo erg. Ik was veel te nieuwsgierig om nog een maand lang af te wachten. Heb je nog niet gezien wat in de Nederlandse Sarah J. Maas Special box zat? Lees dan vooral verder.

Hof van IJs en Sterren

Hof van IJs en Sterren - Sarah J. Maas

Celebrate Books – Yes! Ook dit jaar is het gelukt om een Sarah J. Maas Special te maken. En daar zijn we ontzettend blij mee.

Mijn mening – Als ik dit boek niet ontzettend graag wilde hebben, had ik de box natuurlijk niet besteld. Dus het is vanzelfsprekend dat ik dit boek fantastisch vind. Heb je ook de details gezien op de cover? Ik zit er de hele tijd overheen te aaien. It’s so pretty! Ook ben ik superblij met de bijpassende boekenlegger – al kwam die niet zo mooi op de foto.

Lees ook:
Boekrecensie | Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas

Boekrecensie | Hof van Mist en Woede – Sarah J. Maas
Boekrecensie | Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J. Maas
Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special (NL)

Exclusief fleecedeken

Fleecekleed

Celebrate Books – Het draait natuurlijk allemaal om het nieuwe boek van Sarah J. Maas, A Court of Frost and Starlight. Speciaal voor deze box hebben we een exclusief fleecedeken laten bedrukken.

Mijn mening – Eigenlijk zou ik bij dit item kunnen volstaan met een emoticon met hartoogjes haha. Dit kleedje vind ik fantastisch! Er hebben al wel vaker fleecekleedjes in de Celebrate Books boxen gezeten, maar dit vind ik niet erg. Tot nu toe zijn ze elke keer weer fantastisch. Ook deze is weer prachtig.

Lipbalm

Geekyclean lipbalm Mor

Celebrate Books – De lipbalm is gemaakt door Geekyclean. We hebben verschillende varianten uitgestuurd. Welke variant heb jij?

Mijn mening – Ik heb niet zoveel met dit soort lipbalms. Ik heb ze liever in de stijl zoals die in de Glitter & Glamour box zat; een beetje vergelijkbaar met de Labello’s, die vind ik prettiger. Wel vind ik het altijd fantastisch wanneer er meerdere varianten zijn die je kunt krijgen. Zoals je kunt zien had ik Mor. Ik ben erg benieuwd welke je nog meer kon krijgen. Heb jij de box ontvangen met een andere variant? Laat mij dan vooral weten welke variant jij had.

Mok

Sarah J. Maas mok

Celebrate Books – De mok is een exclusief ontwerp van Another View.

Mijn mening – Heel eerlijk? Normaal gesproken ben ik groot fan van de ontwerpen van Another View. Maar deze vind ik helaas niet zo mooi. Ik denk dat het voor mij vooral de combinatie van de zwarte tekst met de rode doornen is. Dat vloekt voor mij met elkaar. De quote vind ik wel echt fantastisch, dus ik vind het jammer dat het ontwerp mij niet aanspreekt. Ik had denk ik liever alles zwart gehad, of de doornen achterwege gelaten. Of de doornen alleen op de achterkant bij de naam.

Kaart van Rhysand

Kaart Rhysand

Celebrate Books – De kaart van Rhysand is gemaakt door de bekende Taratjah. Wat houden wij van haar art!

Mijn mening – Dit is niet het beste werk van Taratjah, maar het is wel leuk. Ik had het overigens ook wel leuk gevonden als in plaats van voor Rhysand voor één van de andere personages was gekozen.

Boekenlegger

Boekenlegger Rhysand en Feyre

Celebrate Books – De boekenlegger is gemaakt door Bonnie McAllister.

Mijn mening – De stijl van dit artwork is niet mijn ding. Deze vind ik dus niet mooi. Wel is het mooi dat ze weer voor een boekenlegger zijn gegaan met parelmoerafwerking.

Kwartet

Kwartet

Celebrate Books – Ook vind je in deze box een deel uit het kwartet.

Mijn mening – Ik dacht dat ik dit kwartet al had, maar terwijl ik het terug begon te zoeken wist ik het niet meer zeker. Rhysand blijkt namelijk op meerdere kwartetten te staan. Dit is wel lichtelijk verwarrend, haha.

Extra

Extra

Mijn mening – Extra in de box zat uiteraard de quotekaart. Hij lijkt wel veel op een eerdere quotekaart, ik denk uit de vorige Sarah J. Maas Special, maar er is gelukkig wel gekozen voor een andere quote. Waar ik overigens niet altijd de spoilerkaart op de foto zet, heb ik dat nu wel gedaan. Die kaart vind ik echt prachtig en stiekem ook leuker dan het artwork dat in de box zat, haha. Deze krijgt een speciaal plekje in mijn boekenkast.

Conclusie

Celebrate Books - Sarah J. Maas Special

Ik ben natuurlijk megablij dat ik Hof van IJs en Sterren nu binnen heb! Qua items zijn vooral het fleecekleed, de boekenlegger die bij het boek hoort en de spoilerkaart favoriet. De quote op de mok is ook geweldig, maar helaas is het ontwerp dit keer niet helemaal mijn ding. O, en een nieuw kwartetsetje is ook altijd fijn.

Wat vind jij van de Sarah J. Maas Special?

Deze post is al 1192 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special

  1. Do

    Leuke unboxing weer! Ik heb deze box niet besteld omdat ik zelf niet echt fan ben van deze serie, maar ik vind het ook best jammer dat Rhysand op de meeste art-prints etc. staat, terwijl er volgens mij best veel andere leuke personages zijn! Ik vind het kleedje wel erg leuk en de quotekaart is ook erg mooi!

    • Ja, er zijn genoeg andere fantastische personages in deze serie. Vind dat deze serie juist ook zo kenmerken, de personages.

      Kleedje is echt fantastisch, en ook lekker zacht!