Categorieën: Activiteiten, Reizen / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Uit den ouden doosch #1 – Vakantie

Uit den ouden doosch

Inmiddels bestaat Reviews & Roses alweer meer dan 3,5 jaar. In die tijd zijn ruim 900 artikelen online gekomen. Door de jaren heen heeft Reviews & Roses echter ook vele nieuwe lezers erbij gekregen. De kans is dus groot dat je enkele – zeer leuke/handige/grappige/informatieve – artikelen hebt gemist. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek – Uit den ouden doosch – in het leven geroepen. Elke keer zal ik er een thema aan hangen en een aantal artikelen delen die binnen dit thema passen. Met het oog op de naderende zomer, is het thema van deze editie: vakantie. Heel veel leesplezier!

p.s. klik op de titel om naar het artikel te gaan.

Sterren

5x De leukste spelletjes om mee te nemen tijdens je vakantie

Leuke spelletjes voor op vakantie

Bij mij en mijn vriend gaat er geen vakantie voorbij zonder dat we spelletjes spelen. Helaas zijn niet alle spellen geschikt om mee te nemen op vakantie. Daarom zet ik de leukste spelletjes voor je op een lijstje.

Sterren

Gewoon doen | Citytrip Londen [Deel 1]

PicMonkey Collage - Gewoon Doen - Citytrip Londen

Mijn vriend en ik gingen in 2016 enkele dagen naar Londen! In twee dagen tijd hebben we héél veel bezienswaardigheden gepropt. In dit artikel vertel ik je hier uitgebreid over.

Lees ook:

Sterren

Mijn vakantie naar Gran Canaria

Gran Canaria - Bungalow 21-1 Canary Garden Club

Gran Canaria bezochten mijn vriend en ik in 2015 tijdens de zomervakantie. We zaten niet in een hotel, niet in een appartement, maar in een soort bungalow huisje. We hebben er enorm van genoten, en ook veel leuke dingen gedaan.

Sterren

Deze campings bezochten wij in Frankrijk en Italië in 2017

Camping Les Rives du Lac

Afgelopen jaar besloten Stefan en ik om weer eens een kampeervakantie te doen. Terwijl we door Frankrijk en Italië reisden hebben we diverse campings aangedaan. Wat de plus- en minpunten van deze campings waren, vertel ik je in dit artikel.

Sterren

Leuke uitjes in Toscane #4 | San Gimignano

San Gimignano

Eén van de campings die we in Italië bezochten, was een camping die lekker centraal lag. Van hieruit kon je diverse leuke plekken bezoeken. En waar we van te voren al van plan waren om in elk geval Florence te bezoeken, was ons bezoekje aan San Gimignano een onverwachte beslissing. Maar wel absoluut één van de beste beslissing, want wat is het daar mooi!

Lees ook de andere delen uit de ‘Leuke uitjes in Toscane’-serie:

Sterren

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Deze post is al 1615 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Uit den ouden doosch #1 – Vakantie