Categorieën: Blog Business / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Top 10 Meest Gelezen Blogposts uit 2016

Top 10 Meest Gelezen Blogposts uit 2016

2016 is het jaar waarin Reviews & Roses alweer twee jaar werd, en nu dus alweer bijna tweeënhalf jaar bestaat. Met wekelijks vijf nieuwe blogposts heeft dit blog al een aardig archief opgebouwd. Maar welke blogposts waren in 2016 favoriet? Ik ben Google Analytics ingedoken en heb gekeken wel tien blogposts die ik in 2016 geschreven heb (ik heb de artikelen van 2014 en 2015 in de all time top tien dus even eruit gefilterd) het meest gelezen zijn. Leuk feitje: alleen de nummers 1 en 2 hebben het gered tot in de in de all time top 10 van 2016. Tijd voor mijn top 10 meest gelezen blogposts geschreven en gelezen in 2016.

10. StyleTone Box | Maart 2016

StyleTone Box - Maart 2016

Mijn recensies van de StyleTone box worden ook elke maand nog goed bekeken. Waarom die van maart specifiek veel bekeken is weet ik niet, maar ik vind het wel één met de mooiste foto’s van dit jaar.

9. Boekrecensie | 54 Minuten – Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp - 54 Minuten

Een knaller van een boek, letterlijk. Al is het onderwerp eigenlijk niet iets om grappen over te maken. Dit boek greep mij aan mede doordat het een verhaal is dat zomaar werkelijkheid zou kunnen zijn met alle shootings van de afgelopen jaren. Absoluut een ontzettend indrukwekkend boek!

8. Filmrecensie | The Light Between Oceans

The Light Between Oceans still

The Light Between Oceans was een film waar ik naar uitkeek, en ik dacht zelfs dat ik het de leukste film van het PAC-festival zou vinden. Uiteindelijk was het niet helemaal wat ik ervan had verwacht en vond ik de film iets te lang.

7. Filmrecensie | Me Before You

Me Before You still

Man, wat heb ik gejankt bij het boek waar deze film op gebaseerd is (Voor Jou – Jojo Moyes). Bij de film huilde ik iets minder hard, maar de hele zaal zat wel te sniffen. Het blijft dan ook een prachtig verhaal en een mooie film. Hij staat dan ook in mijn top 10 films uit 2016.

6. Filmrecensie | Allegiant (Divergent #3)

Een prima film, maar helaas niet ijzersterk. De cijfers vielen zelfs zo erg tegen dat de filmmaatschappij de stekker uit de filmserie heeft getrokken. Er zal geen laatste deel komen met deze cast. In plaats daarvan komt er een tv-serie die het geheel zal afronden en verder zal gaan met een ander verhaal. Als ze geen afrondende film maken mogen ze wat mij betreft die serie achterwege laten. Ze hadden de filmserie in dat opzicht dan misschien beter niet kunnen verfilmen. Dit is een bittere nasmaak op een fantastische boekenserie.

5. Interview met… Helen Vreeswijk!

Interview met Helen Vreeswijk

Eind juni was ik bij Helen Vreeswijk thuis op bezoek met mede promoteamlid Melissa. We zaten er uiteindelijk anderhalf uur lang en kletsten er heerlijk op los. In september verscheen een deel van ons interview in het Best of YA Magazine en het andere deel hier op Reviews & Roses. Helaas ontvingen we eind oktober het treurige nieuws dat Helen is overleden. Ik zag in de statistieken dat direct veel naar artikelen over haar werd gezocht, de hele week was dit artikel het meest gelezen artikel van elke dag.

4. Boekrecensie | De Kroon – Kiera Cass

Kiera Cass - De Kroon

Begin mei kwam het laatste deel in de The Selection Series uit. Ik had het geluk dat ik de vertaling al mocht lezen zelfs voordat het boek in het Engels uit was gekomen. Aan de ene kant was ik erg blij dat ik het boek al kon lezen. Aan de andere kant baalde ik dat ik het boek al uit had gezien er geen nieuwe boeken meer komen.

3. Filmrecensie | Nerve

Nerve still

Nerve is een ontzettend leuke film. Helaas heeft hij mijn top 10 favoriete films uit 2016 net niet gehaald, maar het is wel zeker een aanrader. Ik mocht de film kijken tijdens de voorpremière in Het Ketelhuis in Amsterdam. Een leuke ervaring.

2. 5x Leuke subscription boxen

Subscription boxes

In een opwelling besloot ik een artikel te schrijven over diverse subscription boxen die in omloop zijn. Dit bleken jullie erg leuk te vinden, dus in 2017 komt er een vervolg. Ik heb al diverse andere boxen besteld en zal daar binnenkort wederom vijf leuke van uitlichten.

1. Filmrecensie | The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen)

The Secret Life of Pets still

Ik keek deze film ruim een maand voordat hij in de Nederlandse bioscopen te zien was. Ik was namelijk een paar dagen in Engeland met mijn vriend en het bleek dat de film daar al in de bioscopen te zien was. Vrijwel meteen toen de recensie online stond zag ik hoeveel bezoekers deze recensie trok. Meer dan welke filmrecensie dan ook. Meer dan een maand zag ik deze recensie dagelijks bovenaan staan met de meeste bezoekers. En ook nu nog wordt deze recensie nog regelmatig bezocht. Had jij deze nummer 1 verwacht?

Wat voor artikelen hoop jij in 2017 op Reviews & Roses te lezen?

Deze post is al 2103 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Top 10 Meest Gelezen Blogposts uit 2016