Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Wat ik deed | Januari 2016

Wat ik deed - Januari

Ongelooflijk, er is gewoon alweer een maand voorbij in 2016. Ik verbaas mij er elke keer weer over hoe snel een maand eigenlijk voorbij gaat. Januari is de maand waarin ik nog herstellende was van de operatie, maar ook de maand waarin ik merkte dat het herstel heel erg snel ging. Vanaf 18 januari ben ik thuis gaan opbouwen met werken en het zitten ging zo snel zo goed dat ik besloot in februari weer naar kantoor te gaan. Hoewel dit het maandoverzicht van januari is, wil ik daar toch even op ingaan. Het gaat hartstikke goed! Ik ben op 2 februari voor het eerst weer aan het werk gegaan op kantoor, en hoewel het zitten prima gaat, is het allemaal nog wel overweldigend. De grote hoeveelheid collega’s om mij heen (we hebben sinds kort extra collega’s op kantoor) en het geconcentreerd aan het werk zijn is erg vermoeiend. Ik ben het simpelweg niet meer gewend dankzij het thuis op de bank liggen en vrij weinig tot niks doen. Maar daar ga ik deze maand (februari) keihard aan werken en weer opbouwen totdat ik weer de oude (en hopelijk zelfs nog fitter) ben! Maar nog even terug naar januari. Hoewel ik niet veel beleefd heb, heb ik wel een paar erg leuke dingen meegemaakt.

Kaartje en rozen van vrienden

Begin januari ging mijn vriend met vrienden naar de nieuwe Star Wars film, maar vlak voordat hij wegging ging opeens de deurbel. Twee vriendinnen kwamen langs om mij gezelschap te houden en namen bloemen en een kaartje mee. Lief!

Frozen windows

De hel brak los, of nja eigenlijk juist het tegenovergestelde… Frozen kwam op bezoek. Het was letterlijk spekglad en ik was blij dat ik toch al thuis lag en niet de weg op hoefde. Mijn vriend deed op dag 2 één stap naar buiten en gleed direct onderuit, en het duurde minstens twee uur voordat hij de auto ontdooid had. De auto was namelijk een centimeter dik ingepakt in ijs. En zelfs ons raam was bevroren… De foto heb ik op dag drie genomen, toen was het nog steeds niet ontdooit, haha.

Hyacint

En toen was er één dag waarop heel veel gebeurde. In de ochtend kreeg ik eerst mijn moeder op bezoek en keken we een film. Toen ontdekte ik #vraaghetdeboekblogger op Twitter en deed enthousiast mee. Waarna ik net na drieën visite kreeg van mijn collega, die deze prachtige hyacint voor mij meenam inclusief het kerstpakket dat ik nog tegoed had (bestaande uit Het meisje in de trein en zo’n stokje met chocolade waar je chocolademelk van kunt maken). Het was ontzettend gezellig!

Blij bericht van Joost

Terwijl mijn collega zou vertrekken en nog even naar de wc ging keek ik even op mijn telefoon om vervolgens dit bericht te zien van Joost. Echt té lief! Het ging trouwens over het feit dat ik in het Best of YA promoteam zit dit jaar! Ik had mijn mail of de aankondiging op Facebook nog niet gezien, dus ik wist niet direct 100% zeker dat hij het daar over had (hoopte het wel!), en vervolgens was ik echt hysterisch blij!

De kroon van de Tearling

En alsof ik nog niet genoeg geluk had kreeg ik een dag later bericht dat ik dit boek heb gewonnen door te stemmen op de Book Love Awards van Oh My Book! Voordat ik het wist lag hij ook al op de deurmat en ik kan niet wachten erin te beginnen! Bedankt meiden! <3

Tulpen

Een paar dagen later kreeg ik ook bezoek van mijn leidinggevende en die nam deze mooie bos tulpen mee. Dat kwam goed uit, want een week ervoor vertelde ik mijn vriend nog dat ik zin had om weer tulpen in huis te halen. Ik heb ze trouwens direct gebruikt voor foto’s van de StyleTone Box van januari en diverse recensies die nog zullen verschijnen.

Helemaal op het eind van de maand maakte ik eindelijk kennis met het promoteam en gingen we op de foto en maakten we een geweldige video!

Stripes

De rest van de maand heb ik niet veel noemenswaardigs gedaan. Ik begon met re-integreren en dat was best vermoeiend, ik heb verder nog veel films en tv-series gekeken (ik ben eindelijk Smallville aan het uit kijken), en natuurlijk was mijn lieve vader jarig en ben ik dus voor het eerst weer even het centrum in geweest om cadeautjes te kopen. Ik baal wel nog steeds dat ik de WinterBBB van uitgeverij Z&K heb moeten opgeven omdat ik het simpelweg niet vol zou houden (ik werd al moe van het doen van boodschappen), maar ik ben wel heel blij dat ik langzaamaan steeds meer kan oppakken, dat ik weer naar kantoor kan afreizen en dus ook weer actiever kan bloggen. Althans, dat laatste probeer ik, maar als ik in de ochtend gewerkt heb, ben ik in de middag zo vermoeid dat ik misschien nog niet zo consistent blog als voor de operatie. Ik wil jullie trouwens bedanken dat jullie Reviews & Roses zo trouw zijn blijven volgen en dat jullie zoveel lieve berichtjes achter hebben gelaten, dankjewel!

Best gelezen blogposts van januari

  1. Nieuwe series #8 | Extra grote editie
  2. Boekrecensie | Misschien ooit – Colleen Hoover
  3. Mijn boeken in cijfers
  4. Persberichten #1 | Releases januari
  5. Challenges voor 2016

Houden jullie ook zo van bloemen?

Deze post is al 1544 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Wat ik deed | Januari 2016

  1. Ik vind het echt geweldig dat je herstel sneller en beter verliep dan je had verwacht. Jullie filmpje van het Best of YA Promoteam is echt heel leuk. En je bloemen zien er gewoon prachtig uit. Ik heb een zwak voor bloemen maar eigenlijk heb ik ze zelden in huis.