Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #20 | Leuke dingen doen

Een kijkje in mijn leven

Whoops september is al bijna voorbij, en mijn terugblik op augustus moest nog online komen. Daar blijkt dan ook uit hoe druk het momenteel is op mijn werk en privé. Ik kan echt merken dat de vakantie voorbij is en alle drukte en verplichtingen weer om de hoek zijn komen kijken. Hoe dan ook: geniet van deze – ietwat verlate terugblik op augustus 2019.

Vader-dochter dag

Mijn vader had vakantie en mijn moeder nog niet. En gezien ik zo vaak met mijn moeder iets afspraak, leek het mij leuk om dit ook eens te doen met mijn vader. Zodoende gingen we gezellig samen lunchen en keken we samen Avengers: Endgame. Heerlijk even zo’n vader-dochter dagje.

Familie-/kittendag

Kue

In de familieapp vertelde ik enthousiast over de katvriendelijke planten die ik had gekocht, gezien Fred & George onze planten aten. Mijn broertje bleek alle planten bij hem thuis ook al meegenomen te hebben naar het werk en zocht ook nog katvriendelijke planten. Hij vroeg mij om hulp en we maakten er een gezellig dagje van. Eerst kwam mijn broertje en zijn vriend naar Drachten, waar we gezellig naar de Intratuin gingen. En daarna gingen we met z’n vieren naar Groningen waar we even gingen kijken bij de grote broer van Fred & George, en speelden we een spelletje Cards Against Humanity.

Spelletjesdag Ronald & Jildou

Augustus was een leuke maand vol met bezoekjes. Zo kregen we ook mijn neef en zijn verloofde over de vloer voor een gezellige spelletjesavond! Heerlijk!

Verslaafd

Het Dorp

Moarke Het Dorp

Augustus was ook de maand waarin Stefan en ik verslaafd raakten aan Het Dorp. Wat een heerlijk spel. Eindeloos hebben we het gespeeld. Binnenkort schrijf ik hier nog even een stukje over. Fred & George deden ook gezellig mee. Mijn ouders hebben inmiddels een andere variant van het spel gekocht dat we binnenkort eens hopen uit te proberen, want ook daar beviel het spel érg goed.

Spider-Man bioscoop

Spider-Man

Stefan en ik brachten ook weer eens even een bezoekje aan de bioscoop. Mijn recensie van Spider-Man komt binnenkort nog online. Maar ik kan alvast verklappen dat ik hem ontzéttend leuk vond.

Kapper

Haar gekleurd

Ik ging naar de kapper en kleurde mijn haar! Ik wilde het slechts iets donkerder hebben zodat het niet een te extreme verandering zou zijn. Mijn eigen haarkleur vind ik iets te flets en licht, dus met iets donkerdere lokken oog ik zelf ook iets minder flets. Ik ben erg blij met het resultaat! Daarnaast maakte de kapper ook nog een mooie vlecht in mijn haar.

Gezelligheid met collega’s

Niet alleen kwamen mijn collega en haar vriend op kittenvisite, maar later in de maand ging ik ook gezellig samen met deze, en nog een collega naar de Subway tijdens onze pauze. Altijd fijn wanneer je het goed kunt vinden met collega’s! Hebben jullie ook fijne collega’s?

Logeerkat

George en Bo

Ook kregen we halverwege augustus voor drie weken een logeerkat. Inmiddels is ze alweer naar huis, de lieve Bo. Onze buurman ging drie weken naar Thailand en vroeg ons op zijn kitten te passen (3 weken ouder dan Fred & George). Dat wilden we wel, en wat ben ik gesteld geraakt op het beestje. Jup, balen dat ze weer naar huis moest, haha.

Lenzen Eye Wish

Ik ben de afgelopen jaren zeer ontevreden over de service van de Specsavers, en besloot rond te gaan kijken naar een andere opticien. De vriendin van mijn neef raadde Eye Wish aan. WAT EEN VERADEMING! Ze zijn iets duurder, maar ze zijn enorm klantgericht, en voor het eerst in drie jaar kijk ik met mijn rechteroog weer scherp. Jazeker, ze hebben er een nieuwe klant bij.

Sterren

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Spider-Man 2 was absoluut de leukste film die ik deze maand heb gekeken!

Series

Ik keek een groot deel van het eerste seizoen van Good Trouble, de spin-off van The Fosters. Wat een leuke serie! En ook keek ik het overgrote deel van het zesde seizoen van The 100; dit seizoen is eindelijk weer eens interessant. O, en dat was nog niet alles. Augustus was een goede maand voor series. Ik keek namelijk ook het laatste seizoen van Jane the Virgin. Af en toe niet even sterk, maar wat een prachtig einde.

Boeken

Ik blijf nog steeds een beetje achter met lezen, máár ik las wel enkele leuke boeken. Ik las namelijk De Genadigen van Margaret Owen en Toren van de Dageraad.

Top 5 best gelezen blogposts

  1. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. Unboxing | Dutble Premium Blender Goodiebox
  5. Gurushots | Mijn nieuwste verslaving

Hebben jullie fijne collega’s?

Deze post is al 2213 keer gelezen


Geef een reactie