Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Juni 2017 – Vrijbuiter, presentatie en doktersbezoek

We zijn officieel op de helft van 2017, en het is inmiddels heerlijk weer in Nederland. Ik heb voor mijn doen al een lekker bruin tintje (ja, ik ben nog wit, maar voor mijn doen ben ik poepie bruin…). Juni was een mooie maand. Kijk je mee?

Pinksterweekend

Pinksteren 2017

Juni begon natuurlijk met het Pinksterweekend. Dat betekent voor ons kamperen met de familie van mijn moeder kant! Hoewel ik ben opgegroeid met kamperen, is het nog steeds niet helemaal mijn ding. Maar ik vind het wel altijd erg gezellig met de hele familie en mijn neefjes en nichtje, en aanhang. Ik ben dit keer ook lekker verkleurd doordat we het dit jaar echt hebben getroffen met het weer. We speelden ook weer veel spelletjes, waaronder Boonanza, Regenwormen en The Unusual Suspects. Tijdens het opruimen van het bijzettentje hadden we trouwens per ongeluk de zaklamp laten hangen, dus moesten we hem weer helemaal uitrollen, haha. Op de foto zie je hoe mijn vriend de zaklamp zoekt.

Bezoekje aan de Vrijbuiter

Alida's Smulpaleis

Ik zei net al dat ik niet echt gek ben op kamperen, maar mijn vriend is dat wel. Dus na de afgelopen jaren een paar keer hotelletjes gedaan te hebben, gaan we dit jaar weer een keer kamperen. De laatste keer dat we dit deden was in 2013 toen we beiden nog thuis woonden en toen hebben we veel spullen geleend van onze ouders. Dit keer vonden we het tijd worden om zelf spullen aan te schaffen, waaronder een tent. Mijn eis: ik moet me er staand in kunnen omkleden. En dat kan! Heel fijn. Bekijk onze nieuwe tent op mijn Instagram. Naderhand aten we nog een lekker hapje bij Alida’s Smulpaleis.

Chocoladebroodjes

Danerolles Chocoladebroodjes

Ik ontdekte Danerolles! Dus op een zonnige zondag hadden we heerlijke verse chocoladebroodjes uit de oven. Nom nom nom!

Boekpresentatie ‘Helemaal het einde’

Boekpresentatie Helemaal het einde Lisette Jonkman

Op 16 juni nam ik mijn moeder mee naar Zwolle voor de boekpresentatie van het nieuwste boek van Lisette Jonkman. Het was een geweldig leuke boekpresentatie, waar ik zelfs toch ook nog een traantje heb gelaten. Alle foto’s van de presentatie vind je hier. Helaas had ik geen tijd om een verslag te schrijven van de presentatie, maar Katja gelukkig wel.

Vaderdag

Natuurlijk was het deze maand ook vaderdag. Gezien mijn ouders mijn pake en beppe op de camping zouden bezoeken (ze hebben daar een stacaravan), en mijn vriend daar nog nooit was geweest, zijn we met mijn ouders meegegaan. Naderhand ging mijn vriend naar zijn ouders, en ging ik nog even vaderdag vieren met mijn vader.

Leuke post

Blossom Books Post

Iedereen die zich hiervoor had ingeschreven kreeg leuke post van Blossom Books! Nu ben ik dus in het trotse bezit van een Levana boekenlegger! 🙂

Doktersbezoek

Helaas bracht ik eind deze maand ook een bezoekje aan de huisarts. Ik had een bultje dat opgeknapt was, en was heel erg bang dat dit weer een cyste zou zijn. Helaas bevestigde mijn huisarts dit. Hij verwacht echter dat deze uit zichzelf zou moeten helen en ik er niet aan geopereerd hoef te worden. Gezien mijn historie met cystes ben ik nog niet overtuigd, maar ik wacht het rustig af en blijf hopen dat hij gelijk heeft.

Heerlijk weer

Wat is het toch heerlijk weer! 😄 #CurrentlyReading #eenmiljoenwereldenmetjou

Een bericht gedeeld door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Het was deze maand ook heerlijk weer. Hoewel ik helaas ook een aantal keren gewoon moest werken op die dagen, zijn er ook dagen waarop ik wél vrij was. Die dagen bracht ik dan lekker door in de zon en met een goed boek!

Babykamer

Een vriendin en een vriend van mij verwachten begin augustus een lieve kleine jongen. De babykamer is inmiddels klaar dus kwamen we op bezoek om deze te bewonderen. Ik heb er geen foto’s van gemaakt, maar het is echt een hele mooie kamer geworden in de kleuren blauw en wit en één wand met nijntjes behang.

Weekje vrij

De laatste week van juni had ik even lekker een weekje vrij. Gezien wij dit jaar drie weken op vakantie gaan ben ik keihard aan het vooruit werken. We gaan kamperen (ja, ik heb toegegeven aan de wensen van mijn vriend), dus ik neem geen laptop of iets dergelijks mee, maar ik wil wel dat er iets online komt. Helaas, werd ik ook ziek en een beetje koortsig in deze week en heb ik dus lang niet alles kunnen doen dat ik wilde. Mijn keel voelde als schuurpapier en ik kon mijn neus snuiten zoveel ik wilde, hij bleef verstopt zitten…

The Awesome Book Club

The Awesome Book Club 29 juni op blog

Deze maand hadden we ook weer een nieuwe bijeenkomst van onze leesclub in Drachten. Dit keer waren er ook weer wat nieuwe gezichten bij, zo leuk! We lazen Onverschrokken door Lesley Livingston (waarvan binnenkort ook nog een recensie online komt).

Sterren

Wat ik keek en las

Series | Ik heb weer wat nieuwe series geprobeerd, dus binnenkort kun je ook weer een Nieuwe Series # lezen, en ik heb ook de seriefinale gezien van Switched at Birth en 2 Broke Girls | 2 Broke Girls (Seizoen 6), Better Call Saul (Seizoen 3), Black-ish (Seizoen 3), DC’s Legends of Tomorrow (Seizoen 1), Famous in Love (Seizoen 1), The Fosters (Seizoen 4), Kevin Can Wait (Seizoen 1), Modern Family (Seizoen 1), Nashville (Seizoen 5), Riviera (Seizoen 1), Speechless (Seizoen 1), Switched at Birth (Seizoen 5), Unbreakable Kimmy Schmidt (Seizoen 3), World of Dance (Seizoen 1), Younger (Seizoen 3),

Films | Ik denk dat ik mijn Movie Challenge van 100 films niet ga halen, deze maand zag ik ook slechts enkele films | The Covenant, Leve Boerenliefde, Wonder Woman, Ricki and the Flash

Boeken | Met boeken lezen gaat het echter zéér voortvarend! | Tienduizend Hemels Boven Jou – Claudia Gray, Glazuur – Lisette Jonkman, 9 November – Colleen Hoover, Een Miljoen Werelden Met Jou – Claudia Gray, Onverschrokken – Lesley Livingston

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in juni

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn. De top drie wisselt zoals elke maand alleen van plek, dit keer zijn zelfs alleen de eerste twee maar omgedraaid en is de derde plek onveranderd. Dit laatste geld ook voor de vierde plek. Nieuw in de lijst is echter mijn artikel met de challenges van 2017. Deze is deze maand uitzonderlijk vaak bekeken. We zijn halverwege het jaar, dus misschien zijn jullie nieuwsgierig naar mijn vorderingen in de challenges?

  1. Netflix Aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. De 5 leukste nummers van Kensington
  5. Challenges van 2017

Sterren

Volgende maand

We beginnen juli met de verjaardag van mijn broertje en zijn vriend (ja, ze zijn écht op dezelfde dag jarig!), maar met een speciaal tintje, want we gaan ze ook helpen verhuizen op die dag (ze gaan samenwonen, lief!). Ik kijk natuurlijk ook enorm uit naar onze zomervakantie en zal dus druk zijn met vooruit werken en dingen regelen.

Sterren

Waar gaan jullie heen op vakantie?

Deze post is al 4146 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Kijkje in mijn leven | Juni 2017 – Vrijbuiter, presentatie en doktersbezoek