Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Top 10 Meest gelezen blogposts uit 2015

Toen 2015 begon bestond Reviews & Roses pas vier maanden en stond dit blog nog echt in de kinderschoenen. Maar zoals ik afgelopen september al vertelde tijdens de eerste verjaardag van Reviews & Roses is dit blog enorm gegroeid, en dat komt natuurlijk mede dankzij de bezoekers. Op deze laatste dag van 2015 wil ik jullie daarom graag nog even enorm bedanken. Jullie zijn fantastisch! Maar wat lazen jullie dit jaar graag? Ik ben Google Analytics ingedoken en heb gekeken wel tien blogposts die ik in 2015 geschreven heb (ik heb de artikelen van 2014 in de all time top tien dus even eruit gefilterd) het meest gelezen zijn. Zijn jullie ook nieuwsgierig naar deze top tien meest gelezen blogposts uit 2015? Let’s go!

(klik op de titel om naar de blogpost te gaan)

10. Activiteit | The Escape Hunt Experience

The Escape Hunt Experience

Op Valentijnsdag bezochten mijn vriend en ik eindelijk The Escape Hunt Experience in Groningen. Ik wilde dit al sinds ik ontdekt had dat het bestond doen; met slechts een uur op de klok proberen te ontsnappen uit een kamer door het oplossen van puzzels en vinden van codes. Ik vond het helemaal fantastisch en raad het iedereen aan eens te proberen. Het leuke is dat het ons lukte en ik dit verhaal vol trots hier op Reviews & Roses kon vertellen. De eigenaar vond het artikel op zijn beurt ook fantastisch en heeft het enthousiast gedeeld en mijn artikel staat inmiddels ook uitgelicht op hun website. Ik kreeg ook de vraag of ik de nieuwe kamer die er half september bijgekomen is wilde testen, maar helaas heb ik na twee keer terug mailen geen reactie meer gehad. Desalniettemin staat het sowieso in de planning om weer een keer naar Groningen te gaan zodra mijn wond geheeld is en ik weer hysterisch door een kamer kan rennen/kruipen/etc. haha.

9. Boekrecensie | Wat ik nooit eerder heb gezegd – Celeste Ng

Wat ik nooit eerder heb gezegd - Celeste Ng - Lydia is dood

Dit boek is het eerste recensie-exemplaar dat ik ontving van A.W. Bruna Uitgevers, en het boek beviel mij veel beter dan ik aanvankelijk had verwacht. Blijkbaar waren jullie ook erg nieuwsgierig, want jullie hebben erg veel gegoogleled naar dit boek en zijn hierdoor vaak bij mijn recensie terecht gekomen. Hebben jullie het boek ook gelezen inmiddels?

8. StyleTone Box | April

Make Up Revolution - Radiant Light Breathe

De StyleTone Box unboxings worden ook altijd goed bezocht. Had ik er namelijk een top 15 van gemaakt dat had de unboxing van januari er ook in gestaan en vlak daarna ook andere maanden. Ikzelf vind het elke maand leuk dat er weer een verrassing op de mat valt en ik betaal er slechts €12,50 voor. Dat haal je er makkelijk weer uit. Zeker als je kijkt naar de awesome box van november! Bestel hier je eigen box.

7. Filmrecensie | Ja, ik wil

Ja, ik wil - still

Ik kijk niet vaak Nederlandse films, maar uiteindelijk ben ik toch gezellig met mijn moeder naar de Ladiesnight in de bioscoop gegaan waar op dat moment Ja, ik wil speelde. We hebben keihard gelachen tijdens de film en ik heb geleerd dat ik mijn vooroordelen met betrekking tot Nederlandse films af en toe gewoon even opzij moet zetten.

6. Welke series moet je kijken nu al je series een zomerstop hebben?

Welke series moet je kijken nu al je series een zomerstop hebben?

En toen was het opeens zomer en hadden al onze favoriete series weer een zomerstop. We weten het van te voren – het is immers elk jaar zo – en toch vallen we in een zwart gat. Wat moeten we nu kijken? Ik noemde een tiental series waaronder zowel nieuwe als terugkerende series. Inmiddels kan ik je vertellen dat je Killjoys niet hoeft te gaan kijken (té slecht), The Whispers is met een open einde gecanceld, en UnReal wordt helaas nog teveel ondergewaardeerd (maar is dus wel echt leuk)!

5. Boekrecensie | De Voltooiing – David Baldacci

De Voltooiing - David Baldacci

Een stukje hoger in deze top tien vinden we nog een boek dat ik als recensie-exemplaar mocht ontvangen van A.W. Bruna Uitgevers, namelijk De Voltooiing. Hoewel ik zeker ook wat te klagen had, vond ik het ook een leuk boek dat mij nieuwsgierig heeft gemaakt naar deel 2. Je zou het boek overigens ook kunnen kennen als The Finisher dat in twee delen uit is gegeven door uitgeverij Leopold.

4. Boekrecensie | The Heir – Kiera Cass

The Heir - Kiera Cass 5

Wat fijn dat ook een boek van Kiera Cass in de top tien staat. Vorig jaar heb ik de eerste drie delen verslonden en had ik het boek al als pre-order gekocht in oktober terwijl het pas in mei uit zou komen. Uiteindelijk viel hij nog voor de officiële verschijningsdatum op de mat, wat een mazzel! Ik vloog er doorheen en wacht sindsdien smachtend op het laatste deel, The Crown.

3. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste

Operatie Haarnestcyste

Wauw, toen ik dit artikel schreef had ik nooit verwacht dat het in de top drie zou komen te staan. Ik schreef in dit artikel over het proces voor, tijdens en na de operatie aan een haarnestcyste. Hier was ik op 3 juli 2014 aan geopereerd en destijds vond ik dat ik er maar weinig over kon vinden op het internet en keek ik er erg tegenop. Het herstel proces duurde ook nog eens vier maanden in plaats van zes weken zoals in het ziekenhuis gezegd was. Ik heb diverse vragen ontvangen en beantwoord en ben blij dat het artikel veel gelezen wordt. Helaas moest ik op 3 december 2015 weer deze operatie ondergaan omdat het terug was gekomen en ben ik momenteel herstellende. Gelukkig verloopt het herstelproces dit keer veel beter dan vorig jaar en daar ben ik dolgelukkig mee!

2. Tien animatiefilms die ook leuk zijn voor volwassenen

Puss in boots

Vroeger dacht ik altijd dat animatiefilms alleen voor kinderen waren. Maar toen ontdekte ik opeens hoe leuk ze eigenlijk waren en keek ik de ene na de andere en zal ik tegenwoordig veel sneller een animatiefilm zonder vooroordelen kijken. Ik zette tien animatiefilms op een rij die ook erg leuk zijn voor volwassenen.

1. Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen!)

Teen Wolf cast

Ik had totaal niet verwacht dat dit artikel dagelijks in de top vijf meest gelezen artikelen zou staan. Het is zelfs het meest gelezen artikel van heel 2015. Hier kun je echt de kracht van SEO zien, want dit artikel wordt continu gevonden via Google. Teen Wolf is zo’n beetje mijn favoriete serie en voor mijn gevoel nog lang niet bekend genoeg. Inmiddels heb ik een maatje gevonden in Katja die net zo over de serie kan fangirlen als ik (check dit als je bij bent tot en met S05E10) en hebben we samen al diverse andere bloggers aan deze serie weten te laten beginnen. #Proud. Daarnaast beantwoorde ik een aantal veel gestelde vragen over de serie en update ik het artikel af en toe met nieuwe informatie.

Wat voor artikelen zou jij volgend jaar graag terug willen zien op Reviews & Roses?

Deze post is al 1748 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Top 10 Meest gelezen blogposts uit 2015

  1. Leuk om te zien welke posts het meest gelezen werden.

    Ik vind je heel goed in leuke onderwerpen bedenken dus ik ben benieuwd waar je ons het komende jaar allemaal mee verrast. 🙂