Categorieën: Boeken, Films, Persoonlijk, Tv-series / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #38 | Jarig & een coronatest

Een kijkje in mijn leven

Maart is al bijna voorbij, maar jullie hebben nog een Kijkje in mijn leven tegoed van februari. De maand begon voor mij nogal raar. Een dierbare collega van mij was net overleden en de eerste week bestond voor mij vooral uit rouwen en verwerken. Het bedrijf waar ik werk is er goed mee omgegaan ondanks dat we allemaal thuis moeten werken. We kregen de kans om via Microsoft Teams een bijeenkomst te houden waar iedereen herinneringen deelde, en de familie en het bedrijf hebben geregeld dat we bij de begrafenis een erehaag mochten vormen (uiteraard met voldoende afstand). Dit heeft enorm geholpen met de verwerking van haar te vroege overlijden.

Snag Tights

Snag Tights

Ik had al zo vaak reclames gezien van Snag Tights. Sterkere panty’s en geschikt voor mensen met wat grotere maten. Op basis van het opmeten van diverse zaken kun je jouw maat bepalen. Hoewel ze goed zitten, denk ik achteraf dat ik misschien wel een maatje kleiner had kunnen kiezen. Verder zijn het inderdaad mooie stevige panty’s in mooie kleuren en ze zitten heerlijk. De verpakking is trouwens ook megavrolijk; superleuke gestreepte zakjes in felle kleuren.

Sneeuw

Fred

In januari hadden we al een beetje sneeuw gehad, in februari kregen we een dik pak! Onze boefjes vonden het in eerste een beetje gek spul, maar hadden daarna het grootste plezier in de witte fluff. Ik heb heerlijk foto’s van ze kunnen schieten.

Coronatest

In februari voelde ik mij wat ziek en was ik enorm verkouden. Mijn vermoeden was dat het gewoon kwam door de maandenlange drukte op mijn werk waardoor ik al op reserves liep, en het overlijden van mijn collega maakte dat ik gewoon helemaal op was. Toch heb ik mij voor de zekerheid op corona laten testen. Wauw, wat een vervelend iets zeg! Vooral wanneer je zo’n wattenstaaf in je neus geduwd krijgt, pfff, het tintelt echt heel raar bij je ogen. Gelukkig is het allemaal voor een goed doel.

Mijn verjaardag

Verjaardagscadeaus

Februari is ook de maand waarin mijn vriend en ik jarig zijn. Dit jaar hebben we het alleen gevierd met onze ouders over verschillende dagen. Het is een gek idee dat ik vorig jaar mijn 30e verjaardag nog heb gevierd in een grote zaal met alle vrienden en familie, en dat we slechts een maand later te maken kregen met Covid-19 en alles daaromheen. Destijds had ik nooit verwacht dat het zo lang zou duren. Hoewel het gek verjaardag vieren is zo, heb ik ervan genoten en ben ik goed verwend. Van mijn vriend kreeg ik een prachtige nieuwe cameratas en een schoonmaakkit voor de lenzen, en van mijn ouders kreeg ik twee delen van de Bridgerton-serie. Mijn broertje en zijn partner stuurden mij ook nog een cadeau, vet lief, met daarin nog twee delen uit de Bridgerton-serie. <3

The ABC

In februari vond ook een nieuwe bijeenkomst van The Awesome Book Club plaats. Helaas nog steeds digitaal, maar niet minder gezellig. Dit keer schoof ook mijn lerares Engels van de middelbare school aan, zo leuk! We lazen Het onzichtbare leven van Addie LaRue en gemiddeld kreeg het boek 3,9 sterren. Mijn recensie volgt binnenkort nog hier op Reviews & Roses.

Kattenfoto’s

Fred en George

Gewoon omdat het leuk is: hierbij enkele foto’s van onze lieve boefjes.

Sterren
Gelezen en Gekeken

Films

Five Feet Apart

Voor mijn gevoel kijk ik de laatste tijd vrij weinig films, maar ik blijk in februari toch echt drie films te hebben gekeken. In februari keek ik: Five Feet Apart, Casanova’s en Beyond the Edge. Hiervan was Five Feet Apart by far de allerbeste film. Maar ik raad je wel aan je tissues erbij te pakken want ik heb heel wat af lopen janken. Casanova’s was oké, maar niet spectaculair. En met Beyond the Edge was iets héél bijzonders aan de hand…

Series

Fate The Winx Saga

In februari heb ik sowieso veel tv gekeken. Zo begon ik aan de tv-serie Fate: The Winx Saga. Een serie waarvan ik niet wist wat ik kon verwachten, maar welke ontzettend leuk bleek. We gingen verder met Criminal Minds seizoen 5 en 6, maar ik pakte ook Supernatural weer op bij seizoen 12. Daarnaast keken we ook nog de volgende realityshows: De slechtste chauffeur van Nederland, Hunted Vips en natuurlijk keken we elke dag Big Brother.

Boeken

Het onzichtbare leven van Addie Larue - V.E. Schwab

Ik las ook veel in februari. Ik zit in een heerlijke leesflow waar ik ontzettend blij mee ben. Zo las ik Ademloos en Storm and Fury van Jennifer L. Armentrout, Het onzichtbare leven van Addie LaRue door V.E. Schwab, De Academie van Astrid Boonstoppel en Dickens Kerstverhaal van Merel Leene/Charles Dickens. Allemaal heerlijke boeken waar ik stuk voor stuk van genoten heb. Vooral Addie LaRue wist enorm te verrassen.

Sterren
Top 5 best gelezen blogposts
  1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  2. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room
  3. 20x Complete boekenseries waar je nu aan kunt beginnen
  4. Lifehack | Je tweepersoonsdekbed verschonen in een handomdraai
  5. Persoonlijk | De impact van een vitamine D tekort

Volg Reviews & Roses op Facebook & Instagram

Deze post is al 3321 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Kijkje in mijn leven #38 | Jarig & een coronatest