Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Juli 2017 – Vakantie!

Kijkje in mijn leven juli 2017

Begin juli lijkt inmiddels al wel echt maanden geleden, zo vliegt de tijd. Zelfs het begin van onze vakantie lijkt alweer eeuwen geleden, terwijl die pas halverwege juli begon. We hebben veel gedaan deze maand, dus ik heb weer een mooi overzicht kunnen samenstellen om jullie een kijkje in mijn leven te geven.

Happy Birthday!

Harry Potter plank

De maand begon met niet alleen de verjaardag van mijn broertje, maar ook met de verjaardag van mijn someday zwager. Jup, ze zijn op dezelfde dag jarig. Nee ze zijn geen tweeling, ze schelen exact een jaar! Maar dat was niet alles, want ze gingen op hun verjaardag verhuizen en wij hielpen mee. Ik kreeg de leiding over onder andere de keukenindeling en de boekenkast – en maakte een speciale Harry Potter plank met daarop de speciale editie welke ik mijn broertje cadeau gaf.

Ziek

Medicijnen

Ik voelde mij al alles behalve fit tijdens de verhuizing, maar de dagen erna had ik het pas écht te pakken. Ondanks dat ziek zijn mij echt niet uitkwam zo vlak voor mijn vakantie – er was nog zoveel om af te ronden – moest ik mij na anderhalve dag snotterend en hoestend op kantoor te hebben gezeten, toch echt ziek melden. Meh.

Bios

Popcorn

Ik wil eigenlijk vaker naar de bioscoop gaan. Because, why not? Maar vaak komt het er niet van. Maar het is ons deze maand gelukt twee keer een bezoekje aan de bioscoop te brengen. Nou ben ik helaas geen fan van de bioscoop in Drachten – de stoelen staan zo dat je helaas altijd problemen hebt als er iemand voor je zit, en ze draaien films die ik graag wil zien soms gewoon helemaal niet – maar het is de dichtstbijzijnde dus gaan we daar altijd naartoe. We keken Baby Driver en Spider-Man: Homecoming.

Familiedag

Vlak voor onze vakantie hadden we ook nog de familiedag van mijn vriends familie. Het was heerlijk zonnig, dus we hebben het echt getroffen. We hebben gebarbecued en volleybal gespeeld, en het heel gezellig gehad.

Kapper

Leuk kapsel - Lang haar

Vlak voordat we op vakantie gingen, bracht ik ook nog snel even een bezoekje aan de kapper. Ze stak het vervolgens erg leuk op! Helaas heb ik dit hierna nooit meer voor elkaar weten te krijgen, haha.

Cadeautje

The story of Ferdinand

Vlak voordat we op vakantie gingen verstuurde ik ook nog wat post. Dit boek stuurde ik naar mijn broertje en kreeg op vakantie een foto met bedankje toegestuurd – en hij zette het ook op Instagram. Ik kan er altijd zo van genieten om juist zomaar eens een cadeautje te geven, in plaats van alleen op vaste momenten in het jaar. Vroeger toen we op vakantie gingen en in souvenirwinkeltjes kwamen dan kwamen we vaak dingen tegen met namen erop. Mijn naam, Jessica, was er vrijwel altijd wel – al soms uitverkocht omdat het een populaire naam is -, maar de naam van mijn broertje was er bijna nooit. Dus wilde ik hem dit kinderboek met zijn naam graag geven. Ik las het boek ook en vond het ook nog eens heel goed bij mijn broertje passen. Het boek wordt trouwens ook verfilmd.

Vakantie!

Jessica in Italie Toscane

En toen was het alweer tijd voor onze vakantie. We vertrokken op zondagochtend 16 juli en kwamen tegen vijf uur aan bij camping le Brabois, waar we alleen even zouden overnachten voordat we weer verder zouden reizen. We zijn kort in Frankrijk geweest, en het langst in Toscane, Italië – het gebied dat we echt wilden bezoeken dit jaar. Op 30 juli kwamen we tegen vijf uur ‘s middags weer thuis aan. Waarschijnlijk schrijf ik er binnenkort nog wel een artikel over.

Een mooie tuin

Onze Tuinzonnebloem

Toen we thuiskwamen stond ons een grote verrassing te wachten. Mijn ouders hadden tijdens onze vakantie onze achtertuin aangepakt. Al het onkruid weg, het grind weer mooi schoon, en zelfs leuke nieuwe plantjes in de tuin en zonnebloemen op tafel. Zo lief! Het moet een hele klus zijn geweest.

Een baby

En op de ochtend van 31 juli werden we verblijd met het nieuws dat de eerste baby binnen onze vriendengroep de avond ervoor geboren was. Zó leuk! Ik kan niet wachten tot we de kleine jongen kunnen ontmoeten en vertroetelen. Aanstaande zaterdag gaan we gezellig op kraambezoek!

Sterren

Wat ik keek en las

Series | The Arrangement (uitgeprobeerd), Black-ish (seizoen 3), Friends with Benefits (uitgeprobeerd), Game of Thrones (seizoen 7), Kevin Can Wait (seizoen 1), Modern Family (seizoen 1 en 2), Nashville (seizoen 5), Suits (seizoen 5 en 6), Teen Wolf (seizoen 6), This is Us (seizoen 1), World of Dance (seizoen 1), Younger (seizoen 4)

Films | Jem and the Holograms, Step Up Revolution, The Breakfast Club, CHIPS, Spider-Man: Homecoming, Baby Driver

Boeken | Tot je weer ademen kunt – Jessica Winter, Kies voor mij – Jennifer L. Armentrout, Verleiding – Erin Watt, Een van ons liegt – Karen M. McManus

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in juli

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn. De top drie is onveranderd ten opzichte van vorige maand. Maar ook de rest van de top vijf is redelijk gelijk aan overige maanden.

  1. Netflix Aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. Challenges van 2017
  5. De 5 leukste nummers van Kensington

Sterren

Volgende maand

Augustus wordt de maand waarin we de zoon van onze vrienden leren kennen, maar ook de maand waarin weer een nieuwe Awesome Book Club is. Mijn moeder en ik gaan een cursus bloemschikken doen in Groningen en we gaan ongetwijfeld nog veel meer leuke dingen doen. Helaas is de vakantie ook voorbij en zal er ook weer gewerkt moeten worden.

Zijn jullie al met vakantie geweest? Hoe was het?

Deze post is al 3725 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Kijkje in mijn leven | Juli 2017 – Vakantie!