Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Kies voor mij – Jennifer L. Armentrout

Kies voor mij - Jennifer L. Armentrout

Ik heb een gratis recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over het boek of de inhoud van mijn recensie.

Boekrecensie | Kies voor mij – Jennifer L. ArmentroutKies voor mij door Jennifer L. Armentrout
Serie: Wait for You #5
Verschenen: 11 april 2017 bij Zomer & Keuning
Format: Paperback, aantal pagina's: 331
Genre: New Adult
Lees ook: Wacht op mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Val voor mij, Vertrouw op Mij, IJskoud, Obsidian, Onyx, Het probleem met voor altijd, Obsidian, Vurig, Onyx, Opal, Origin, Opposition, Als morgen niet bestaat, The Darkest Star, The Burning Shadow, From Blood and Ash, Droom van mij, The Brightest Night, Witheet, Steenkoud, Storm and Fury, Rijk van Vlees en Vuur, Kroon van Gouden Beenderen, Schaduw in het Vuur
Rating: 5 Stars | Goodreads

Stephanie gelooft in de liefde, maar heeft de ware nog niet gevonden. Nick, die ze kent uit het mixed martial arts-wereldje en die als barman werkt bij Mona's, is dat zéker niet. Toch ontwikkelt ze tot haar eigen verbazing gevoelens voor hem... en dan blijkt ze ook nog eens zwanger van hem te zijn. Dat nieuws zet hun levens op z'n kop, want ze hadden allebei nog lang niet de intentie om een gezinnetje te stichten. Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg - en echt genoeg - om samen bewust voor deze levensverandering te kiezen?

Gek op deze boeken

De boeken van Jennifer L. Armentrout zijn fijn. Zo fijn, dat ik niet perse de moeite doe om op de achterflap te kijken waar dit deel eigenlijk over gaat. Ik heb het ongetwijfeld wel gelezen toen ik het vorige deel net uit had, maar toen ik Kies voor mij oppakte wist ik het niet exact meer, behalve dat Nick en Stephanie de hoofdrol zouden spelen in dit deel. Wat ik hierdoor ook miste, is de leuke verrassing die mij stond te wachten op de achterflap. Namelijk een quote van mij! Zo leuk, dankjewel uitgeverij Zomer & Keuning, ik vind het een hele eer.

Kies voor mij - Jennifer L. Armentrout

Met gemak in een dag uit

Toen ik bij de kapper zat en begon in Kies voor mij zei ik nog tegen de kapper “deze lees je waarschijnlijk met gemak in een dag uit”. En dat bleek ook wel toen ik eenmaal begon te lezen. Ik wilde continu doorlezen, terwijl ik eigenlijk druk bezig moest zijn met de laatste voorbereidingen voor onze zomervakantie. Telkens zei ik tegen mijzelf dat ik na dit hoofdstuk zou stoppen, maar dan gebeurde er weer iets waardoor ik toch door wilde lezen. Tsjah… en niet veel later was het boek alweer uit.

Winden er geen doekjes om

Wat mij bij deze personages direct opviel is hoe direct ze zijn. Ze winden er in het begin totaal geen doekjes om. Beiden kun je trouwens nog kennen van de vorige delen in de Wait for You-serie, want ze zijn hiervoor al bijpersonages geweest. Uiteraard kun je ook de hoofdpersonen uit de vorige delen weer voorbij zien komen in dit deel, en zien we zo een stukje van ieders toekomst.

Kies voor mij - Jennifer L. Armentrout

Een zwangerschap

Hoewel het onderwerp one night stand wel eerder eens voorbij is gekomen in deze boekenserie, zien we dit keer een andere uitkomst. Wat de achterflap al verklapt: een zwangerschap. Dat geeft dit boek een andere lading, en ik vond hem zeer welkom. De manier waarop de personages hiermee omgaan en hoe ze met elkaar omgaan is erg mooi om te lezen. Je kan dit boek dan ook moeilijk – tot eigenlijk gewoon niet – wegleggen.

Conclusie

Kies voor mij is weer een heerlijk boek in de Wait for You-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoe graag je ook wilt zeggen dat je stopt na “dit hoofdstuk”, het gaat je niet lukken. Nick en Stephanie zijn geweldig om over te lezen en ik leefde helemaal met ze mee. Het verhaal kakt nergens in en zal je blijven boeien. Ik baal dat ik hem alweer zo snel uit heb, en kan dan ook niet wachten tot het volgende deel!

Koop bij bol.com RR

Deze post is al 2416 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Boekrecensie | Kies voor mij – Jennifer L. Armentrout