Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Misschien Nooit – Colleen Hoover

IMG_1688 - Misschien Nooit - Colleen Hoover

Ik heb een gratis recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over het boek of de inhoud van mijn recensie.

Boekrecensie | Misschien Nooit – Colleen HooverMisschien Nooit door Colleen Hoover
Serie: Maybe #1.5
Verschenen: 25 juni 2016 bij Zomer & Keuning
aantal pagina's: 112
Genre: New Adult
Lees ook: Sterrenhemel, Onvoorwaardelijk, Misschien Ooit, Oprecht, 9 November, Nooit Meer, Uitzonderlijk, Misschien Nu, It Starts with Us / Vanaf Nu, Slammed, Point of Retreat, This Girl, Too late / Vuurgevaarlijk
Rating: 5 Stars | Goodreads

Misschien nooit van Colleen Hoover is een liefdesverhaal – al zou je het ook een lustverhaal kunnen noemen – vanuit het mannelijk perspectief van Warren. Hij is zo’n type waar we niet op willen vallen, maar het gebeurt tóch. Warren is namelijk een tikje vuig, een tikje uitgekookt en een tikje... nou ja, meer dan een tikje knap. De perfecte match voor Hooters-serveerster Bridgette, die ook niet op haar mondje is gevallen. Het vonkt en knettert deze hele novelle lang tussen hen, en dat alles vanuit het onweerstaanbare perspectief van Warren. Misschien nooit is een must-read voor alle fans van Colleen Hoover en vooral Misschien ooit.

Misschien Nooit

Herinneren jullie mijn recensie van Misschien Ooit nog? Ik was helemaal omver geblazen door deze Colleen Hoover. Maar nu is er een vervolg! Oké, eigenlijk is het niet echt een vervolg, het is een novelle. Maar hij bevat wel 112 pagina’s! Misschien Nooit is alleen verkrijgbaar als e-book.

IMG_1679 - Misschien Nooit - Colleen Hoover

Warren

Misschien Nooit is een novelle over Warren, een personage dat ik ook in Misschien Ooit al fantastisch vond en veel om gelachen heb, en nu helemaal. We weten allemaal dat hij en huisgenoot Bridgette een setje zijn en chemie met elkaar hebben, maar echt logisch was het niet altijd als Bridgette de zoveelste belediging naar zijn hoofd slingerde.

Bridgette

In Misschien Nooit leren we een hele andere kant kennen van Bridgette. In Misschien Ooit kennen we haar voornamelijk als één grote bitch, maar in Misschien Nooit zien we wat er achter die façade schuilgaat. We zien hoe Warren en Bridgette elkaar leren kennen, hoe ze naar elkaar toegroeien en hoe ze eindigen.

Een diepere laag

Het zit allemaal zó mooi in elkaar. Ik had tijdens het lezen van Misschien Ooit echt niet verwacht dat dit prachtige verhaal ondertussen ook speelde en dat er een dusdanige diepere laag aan te pas kwam. Al had ik het natuurlijk wel kunnen raden als je mij eraan had herinnerd dat dit natuurlijk wel een Colleen Hoover boek is…

IMG_1674 - Misschien Nooit - Colleen Hoover

Voor en tijdens Misschien Ooit

Wat ook leuk is, is dat het zich dus deels afspeelt tijdens het verhaal in Misschien Ooit en je dus ook bepaalde scènes herbeleeft, maar dan vanuit een het perspectief van Warren. Ook zie je nu wat er voor en na die scènes gebeurt.

Conclusie

Misschien Nooit blijkt een ontzettend lief verhaal te zijn dat zich deels voor Misschien Ooit en deels tijdens Misschien Ooit afspeelt. Misschien Nooit is het type novelle dat echt een toevoeging is. Het bevat de kenmerkende heerlijke schrijfstijl van Colleen Hoover. Het bevat een sterk, maar ook sexy en humoristisch verhaal. En je hebt hem in no-time uit. Het mooie is dat het verhaal echt perfect samenvalt met Misschien Ooit. Het is een verdieping van de bijpersonages waarvan we in Misschien Ooit zijn gaan houden en echt interessant om te lezen als je Misschien Ooit ook hebt gelezen (zo niet, begin er dan aub snel in!).

Koop bij bol.com RR

Deze post is al 2386 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Boekrecensie | Misschien Nooit – Colleen Hoover