Persberichten #20

Geplaatst op 15 augustus 2017 door Jessica in Boeken, Films, Tv-series / 6 Comments

Persberichten

Dagelijks ontvang ik vele interessante persberichten. Voor deze maandelijkse vaste rubriek screen ik al deze persberichten en kijk ik welke mogelijk interessant zijn voor jullie of waar ikzelf enorm enthousiast over ben. Deze licht ik uit in dit persberichten overzicht.

Stripes

Series Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

Big Little Lies - Seizoen 1
Koop op DVD

Big Little Lies – Seizoen 1

Conflicten, geheimen en verraad in de steengoede nieuwe HBO serie

Media Tornado – Warner Bros. Home Entertainment presenteert vandaag het complete eerste seizoen van de nieuwe HBO serie Big Little Lies. Naast Academy Award®-winnaressen Reese Witherspoon (Wild, Legally Blonde) en Nicole Kidman (Moulin Rouge, The Others) vertolken ook Laura Dern (Wild, Twin Peaks), Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Insurgent) en Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan, True Blood) een glansrol in deze hitserie. De zwarte komedie, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liane Moriarty, is een briljante vertelling van drie moeders wiens levens helemaal niet zo perfect zijn als ze lijken.

Releasedatum: 9 augustus 2017
Kijkwijzer: 12; geweld, angst, seks en grof taalgebruik
Speelduur: 7 afleveringen van 45 minuten

Lees ook: Boekrecensie | Grote kleine leugens – Liane Moriarty
Lees ook: Nieuwe Series #12

Stripes

Rectify Seizoen 4
Koop op DVD of Blu-Ray

Rectify seizoen 4 vanaf 15 augustus op DVD & VOD

Your Media Wave – Vanaf 15 augustus is het vierde en tevens laatste seizoen van de indrukwekkende serie Rectify op DVD en VOD verkrijgbaar. De serie is van de makers van Breaking Bad en bedacht door Oscarwinnaar Ray McKinnon (Sons of Anarchy). In de Amerikaanse dramaserie staat het leven van een man centraal die na negentien jaar ‘deathrow’ wordt vrijgelaten door een foutief vonnis. Rectify scoort maar liefst een 8,4 op IMDB en is een absolute must-see!

Speelduur: 8 x 50 minuten Taal: Engels gesproken – Nederlands ondertiteld Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 12 – Geweld – Alchohol/drugs CAP: €24,99 VERPAKKING DVD: 2 DVD Stackpack Slipcase
VERPAKKING BLU-RAY: 2 Blu-Ray Multibox Slipcase

Stripes

Films Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

Going in Style
Koop op DVD of Blu-ray

Samen strijden voor de oude dag Going in Style

Media Tornado – Warner Bros. Home Entertainment brengt op 9 augustus de film Going in Style uit op Blu-ray en DVD. Oscar® winnaars Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin kruipen in de huid van de drie vrienden Willie, Joe en Al. Ondanks dat ze jarenlang hard hebben gewerkt, ziet hun toekomst er niet rooskleurig uit op financieel gebied. De drie mannen voelen zich gedwongen om buiten de gebaande paden te gaan zodat ze zonder zorgen kunnen leven. Deze komische en hartverwarmende film mag je niet missen!

Releasedatum: 2 augustus 2017 via VOD en 9 augustus 2017 op Blu-ray en DVD
Kijkwijzer: 6; geweld, angst en grof taalgebruik
Speelduur: 96 minuten

Stripes

Dance AcademyDance Academy de film vanaf 7 september in de bioscoop

Your Media Wave – Dansliefhebbers opgelet! Vanaf 7 september verschijnt de eerste bioscoopfilm van de populaire serie Dance Academy. Tara Webster (Xenia Goodwin) gaat naar New York om haar droom als professioneel balletdanseres te verwezenlijken. De balletwereld is echter keihard en Tara moet alles op alles zetten om niet teleurgesteld terug te keren naar Sydney. Dance Academy de serie wordt in Nederland uitgezonden op ZAPP. De film wordt Nederlands gedubd uitgebracht door Just4kids en Just Film Distribution.

Bekijk hier de trailer.

Stripes

The Sense of an Ending
Koop op DVD

Bioscoophit The Sense of an Ending 26 september op DVD, Blu-ray en VOD

The Publicity Company – Dinsdag 26 september brengt Lumière de bioscoophit The Sense of an Ending uit op DVD, Blu-ray en VOD. Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Matthew Goode en Emily Mortimer spelen hoofdrollen in de verfilming van Julian Barnes’ bekroonde roman over liefde, spijt en een vergeten jeugd.

Tony Webster, een gescheiden man van middelbare leeftijd, leidt een kalm leventje totdat hij op een ochtend een aangetekende brief van zijn advocaat krijgt. Sarah Ford, de moeder van Tony’s eerste vriendinnetje Veronica, is overleden. Zij laat hem onverwacht een erfenis na: het dagboek van zijn studiegenoot en beste vriend Adrian. Tony doet zijn uiterste best zich alles van vroeger te herinneren, maar in hoeverre zijn de herinneringen betrouwbaar? Terwijl hij dieper in zijn verleden graaft, begint het allemaal terug te komen: zijn eerste liefde, het gebroken hart, het bedrog, de spijt, de schuldgevoelens. Kan Tony de waarheid onder ogen zien en verantwoordelijkheid nemen voor de afschuwelijke gevolgen van de acties die hij zo lang geleden heeft genomen?

Vanaf 26 september op DVD, Blu-ray en video-on-demand via Pathé Thuis, iTunes en Ziggo.
DVD: UK, 2016 / 108 min. / taal: Engels / ondertiteling: Nederlands / formaat: 16×9 / audio: Dolby Digital 5.1.
Blu-ray: formaat: 1080x24p / audio: dts-HD Master Audio 5.1.

Stripes

Macht, verraad en eer in King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur
Koop op DVD | Blu-ray | 3D Blu-ray | 4K Ultra HD Blu-ray

Media Tornado – Behold the new born king. Arthur wordt geboren als zoon van de koning van Londinium, het latere Londen. Wanneer de koning wordt vermoord staat Arthur’s oom Vortigern klaar om de troon te bestijgen en met strenge hand te regeren. Al zijn herinneringen diep weggestopt leeft Arthur een teruggetrokken bestaan, tot het moment dat hij als volwassen man wordt gedwongen om te proberen een zwaard uit een steen te trekken. Hij kan zich niet langer verschuilen achter zijn onzichtbaarheid. Trots als hij is strijd hij tegen zijn oom om de macht over het koninkrijk terug te krijgen. King Arthur: Legend of the Sword van regisseur Guy Richie is een epische avonturenfilm boordevol actie en is vanaf 13 september verkrijgbaar op Ultra HD, (3D) Blu-ray Combo Pack, DVD en via VOD.

Releasedatum: 13 september 2017
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld en angst
Speelduur: 126 minuten

Stripes

Boeken verschenen of te verschijnen banner

Stripes

Een zomer in Parijs - Denise Grover Swank
Koop als Paperback

Een zomer in Parijs

Uitgeverij Callenbach – Begin augustus verschijnt bij uitgeverij Callenbach Een zomer in Parijs, door Denise Grover Swank. Een hartverwarmende young adult over de 16-jarige Sophie, die tegen haar zin in naar Parijs wordt gestuurd. Eenmaal aangekomen komt haar hele leven op z’n kop te staan. Wordt dit wellicht toch de mooiste zomer van haar leven?

Een zomer in Parijs | Denise Grover Swank | paperback | 384 pagina’s | ISBN 9789026622304 | € 19,99 | eISBN 9789026622311 | €9,99

Stripes

Veel liefs Lara Jean - Jenny Han
Koop als Paperback

Het onverwachte derde deel in de heerlijke serie over Lara Jean

Hét vervolg op Aan alle jongens van wie ik hield en PS Ik hou nog steeds van je

Let op: het persbericht bevat spoilers als je de eerste twee delen nog niet hebt gelezen!

Uitgeverij Moon – Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Waar gaat ze studeren? Wat als haar relatie met Peter onder haar keuze lijdt? Als je hoofd en je hart verschillende dingen zeggen, waar luister je dan naar?

Veel liefs, Lara Jean * Jenny Han * ISBN 978 90 488 3881 3 * 288 pagina’s * paperback * prijs € 19,99 * 31 augustus 2017

Lees ook: Boekrecensie | Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han
Lees ook: Boekrecensie | PS Ik hou nog steeds van je – Jenny Han
Lees ook: Interview met… Jenny Han

Stripes

Levensbloed - Gena Showalter
Koop als Paperback

Doodgaan is nog maar het begin…

Op 22 augustus verschijnt bij HarperCollins Holland Levensbloed van Gena Showalter.

Let op: het persbericht bevat spoilers als je Eerste leven nog niet hebt gelezen!

HarperCollins Holland – Je eerste leven is nog maar het begin… Na je dood kies je voor Myriad of Troika, twee rijken die in een eeuwige strijd met elkaar verwikkeld zijn. Myriad en Troika hebben om Tenley gevochten vanwege de bijzondere kracht die ze bezit. Beide rijken zijn ervan overtuigd dat degene die haar ziel wint meer macht zal krijgen. Met haar laatste adem heeft Tenley uiteindelijk gekozen voor Troika, het rijk van licht en liefde. Dat heeft echter grote consequenties. Niet alleen verkeert ze nog steeds in gevaar, maar ook staat ze nu lijnrecht tegenover Killian, de jongen die bij Myriad hoort en die ze maar niet kan vergeten. Ondertussen dreigt Killian zijn eeuwige leven te verliezen. Hij heeft nog maar één kans op redding: Tenley verslaan in een spel dat zij nog nooit gespeeld heeft…

Levensbloed – Gena Showalter – ISBN 978 94 027 2740 7 – PB €17,99 / e-book €12,99

Lees ook: Boekrecensie | Eerste leven – Gena Showalter
Lees ook: Interview met… Gena Showalter

Stripes

Hij hij en ik - Kristan Higgins
Koop als Paperback | e-book

Een ontroerende, grappige roman voor de fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella

HarperCollins Holland – Op 11 juli verschijnt bij HarperCollins Holland de feelgoodroman Hij, hij en ik van Kristan Higgins, ster van de chicklit.

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond haar verloofd het tijd. Tijd om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen.

Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten en in de anonimiteit van de grote stad haar wonden likken. Maar nu heeft haar familie haar nodig, en zit er dus maar één ding op: terugkeren naar Blue Heron.

Hij, hij en ik – Kristan Higgins –- ISBN 978 94 027 2570 4 – PB € 17,99 / e-book € 9,99

Stripes

Bullet Journaling

4 prachtig gebonden Bullet Journals voor de planners, creatievelingen en lijstjesmakers
Bullet Journaling
Koop nr. 1 | nr. 2 | nr. 3 | nr. 4

LS Amsterdam – Een Bullet Journal is een agenda, planner, logboek en to-dolijst ineen. Maar ook een Journal waarin je kunt handletteren, kleuren en doodlen. Deze vier Bullet Journals zijn gemaakt door ontwerper en illustrator Natascha Kranenburg, bekend van haar blog Planning Routine.

Natascha Kranenburg geeft op haar blog de mooiste voorbeelden en voorzetjes om je Bullet Journal zo overzichtelijk mogelijk in te delen. Zo ook in deze Bullet Journals: de eerste pagina’s zijn reeds door Natascha ingevuld. Van Index tot jaar- en verjaardagskalender en van een prachtige start-doodle tot een What makes me happy-lijst: Natascha helpt de bullet journaler de eerste drie maanden op weg.

Bullet Journaling | Natascha Kranenburg | € 16,99 per Bullet Journal | Gebonden | 249 pag.
Eerste drie maanden voorgedrukt | Incl. losse handleiding | Verschijnt op 28 augustus a.s.

Stripes

Kom jij op 14 en 15 september Sophie Jackson ontmoeten?

Zomer & Keuning – Het is zover! De laatste puntjes staan op de i en de voorpret op kantoor is al in volle gang. De hoogste tijd om meer details met jullie te delen! Op 14 september zal Sophie Jackson namelijk samen met een klein groepje lezers om 16:00 een vaartocht door Amsterdam maken: genoeg tijd om al je vragen te stellen, lekker te kletsen en je boeken te laten signeren, dus! Tickets koop je HIER. Kun je er op 14 september niet of zit de vaartocht vol? Geen nood! Op 15 september zal Sophie Jackson vanaf 19:00 aanwezig zijn bij boekhandel Haasbeek in Alphen a/d Rijn. Speciaal voor dit boekhandelsbezoek is een evenement aangemaakt op Facebook. Laat je ons weten of je komt?

Lees ook: Boekrecensie | Stuk van jou – Sophie Jackson
Lees ook: Boekrecensie | Stil van Jou – Sophie Jackson

Stripes

Zomer en KeuningJennifer L. Armentrout komt op 20 oktober naar Nederland!

Zomer & Keuning – En daar wil jij natuurlijk bij zijn! Inmiddels zijn we bezig met de laatste details: hoog tijd om alle informatie met jullie te delen! Ter ere van het auteursbezoek van Jennifer L. Armentrout organiseren we namelijk een exclusief evenement waar je al je vragen aan Jennifer kunt stellen, je boeken kunt laten signeren en je je kunt vermaken met alle leuke activiteiten en stands. We hebben zoveel leuks voor jullie in petto! Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis: in de goodiebag zal o.a. Vertrouw op mij zitten!

CG! presents Jennifer L. Armentrout
Waar: Winkel van Sinkel – Ottonezaal, Kromme nieuwegracht 62 te Utrecht
Wanneer: 20 oktober 2017
Hoe laat: 19:00 – 21:00 (inloop vanaf 18:30)

Tickets zijn vanaf nu te koop via deze link!

See you there!

Lees ookBoekrecensie | Wacht op mij – J.Lynn
Lees ookBoekrecensie | Ga voor mij – J. Lynn
Lees ookBoekrecensie | Blijf bij mij – Jennifer L. Armentrout
Lees ookBoekrecensie | Val voor mij – Jennifer L. Armentrout
Lees ookBoekrecensie | Kies voor mij – Jennifer L. Armentrout

Stripes

Series op tv banner

Stripes

The Walking Dead vanaf 23 oktober terug op FOX

Nieuw seizoen start met 100ste aflevering, binnen één dag na première in de VS

Persbericht FOX

FOX – Op 23 oktober gaat het nieuwste seizoen van ‘The Walking Dead’ in première op seriezender FOX. De première is zoals gebruikelijk binnen 24 uur na de eerste uitzending in Amerika te zien. De nieuwe afleveringen van het achtste seizoen zijn vanaf dan elke maandagavond om 22.00 uur te zien op FOX.

100ste Aflevering
Het achtste seizoen van ‘The Walking Dead’ start met de honderdste aflevering van de hit-serie. Evenals de voorgaande seizoenen telt ook dit seizoen in totaal zestien afleveringen. De eerste acht afleveringen zijn vanaf 23 oktober elke maandagavond te zien om 22.00 uur op FOX. De overige acht afleveringen volgen vanaf februari 2018.

Stripes

Films overig nieuws banner

Stripes

Logan Lucky posterPremièrekaarten ‘Logan Lucky’ met Channing Tatum in Pathé Tuschinski

The Publicity Company – Vrijdag 18 augustus, 19.00 uur is in Pathé Tuschinski, Amsterdam de feestelijke black tie première van de misdaadkomedie Logan Lucky in aanwezigheid van hoofdrolspeler Channing Tatum. Pathé verloot onder houders van een Pathé Unlimited (Gold) Card 75 x 2 premièrekaarten. Hiervoor kun je je tot dinsdag 15 augustus, 18.00 uur aanmelden via www.pathe.nl/loganlucky.

75 x 2 premièrekaarten

Winnaars lopen over de rode loper naar het feestelijke evenement met vele bekende Nederlanders. De verplichte dresscode is black tie. Na de première is er een afterparty in Pathé Tuschinski. Wie nog geen Pathé Unlimited Card heeft en wel voor de premièrekaarten in aanmerking wil komen, kan een Card aanschaffen via www.pathe.nl/loganlucky. Voor de premièrekaarten kun je je tot uiterlijk dinsdag 15 augustus, 18.00 uur aanmelden, ook via www.pathe.nl/loganlucky. Winnaars ontvangen per mail een officiële uitnodiging voor de première met verdere instructies.

Stripes

Overig banner

Stripes

Comic Con AmsterdamPamela Anderson en Michael Madsen aanwezig bij Comic Con Amsterdam

Zaterdag 2 en zondag 3 september in RAI Amsterdam

Triple P Entertainment – Op zowel zaterdag 2 als zondag 3 september zijn beide sterren aanwezig in RAI Amsterdam. Tijdens de popcultuurconventie Comic Con Amsterdam kunnen bezoekers tegen betaling met Anderson en Madsen op de foto en/of een handtekening halen.

Acteurs
Comic Con Amsterdam heeft naast deze twee supersterren meer Hollywoodsterren weten vast te leggen voor het weekend van 2 en 3 september. Eerder is aangekondigd dat onderstaande acteurs acte de présence geven tijdens Comic Con Amsterdam:

 • RJ. Mitte – Breaking Bad
 • Billy Boyd – Lord of the Rings
 • Kim Coates –Sons of Anarchy, Resident Evil, Silent Hill, Waterworld
 • David Warner – Titanic, Star Trek, TRON, Planet of the Apes, Doctor Who
 • Lyndsy Fonseca – Nikita, Agent Carter, Kick Ass
 • Ben Hardy –X-Men Apocalypse, EastEnders
 • Charlotte Hope – Game of Thrones
 • Ellie Kendrick – Game of Thrones, Misfits
 • Colin Baker – Doctor Who
 • Andrew Lee Potts – Primeval
 • Hannah Spearritt – Primeval
 • Camille Coduri – Doctor Who
 • Samuel Anderson – Doctor Who
 • Sarah Douglas –Superman, Conan, Stargate SG-1
 • Michael Dudikoff –American Ninja-films

Tickets
Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €15,-) of een weekendkaart (vanaf €27,50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Tickets zijn verkrijgbaar via de online ticketshop van Comic Con Amsterdam, klik hier. Daarnaast zijn tickets ook in alle Primera-winkels in Nederland te koop.

Lees ook: Verslag Amsterdam Comic Con 2016

Stripes

Welke persberichten trokken jouw oog?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie

6 responses to “Persberichten #20

 1. Do

  Yay! Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te lezen. Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar Big Little Lies, dus ik denk dat ik de dvd box wel aan ga schaffen. (Ik kijk liever niet illegaal) Die nieuwe bulletjournals zien er echt leuk uit!