Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Wat ik deed | Augustus 2016

Augustus 2016 was alweer de 24e maand in het bestaan van Reviews & Roses. Gek hoe de tijd voorbij gevlogen is, maar ik hoop dat ik nog heel lang kan blijven bloggen! Augustus was qua belevenissen vrij rustig en helaas moest ik het leuke bloggersevent van A.W. Bruna afzeggen, maar ik heb genoten deze maand. Kijk je mee?

IMG_2870 - Blossom Books brief bij Verdermeer box

Op 1 augustus om zat ik iets voor achten gespannen te wachten terwijl de seconden wegtikten. Om 20.00 uur mochten we namelijk een mail sturen als we een Verdermeer-box wilde kopen. Er waren maar 65 beschikbaar dus je moest er snel bij zijn. Maar het is gelukt; op 2 augustus kreeg ik bericht dat ik één van die 65 ben! Mijn unboxing is hier te vinden.

Starbucks Zwolle

Samen met Lily An van Ongevraagd Filmadvies ging ik gezellig wat drinken in Zwolle en kletsen over het schrijven van boeken en onze blogs. Hoewel ik haar helaas niet gesproken had tijdens het Filmbloggers uitje, hebben we hier honderduit gekletst en vloog de tijd voorbij. Zo fijn als je op één lijn zit met iemand!

Suicide Squad still

Samen met vrienden ging ik naar Suicide Squad. Awesome film!

Cadeau Katja

Katja is pas jarig in december, maar vierde haar verjaardag alvast halverwege augustus. Ze hield een zomers boerenfeest en we kregen allemaal zo’n rode zakdoek die we om ons haar bonden, geweldig! Het was een supergezellige verjaardag. Helaas had ik ook wat pech; de elektrische (bedden)pomp hield er na twee seconden mee op en vervolgens bleek mijn luchtbed ook nog lek te zijn dus heb ik het bed nog twee keer opnieuw moeten oppompen midden in de nacht. Gelukkig maakte de gezelligheid het helemaal waard! Haar cadeautje (zie foto) had ik ingepakt met dit leuke pakpapier omdat ik het zo ideaal vond voor iemand die zoveel van reizen houdt als zij.

Kleding doneren

Ik mestte mijn kledingkast eindelijk eens uit en heb enorm veel weggegeven. Heerlijk dat alles wat ik nu in de kast heb hangen daadwerkelijk kleding is dat ik pas en ook daadwerkelijk draag.

Google Streetview

Ik ben beroemd! Mijn vriend ontdekte ons op Google Streetview, haha.

Ik keek er al tijden naar uit: Amsterdam Comic Con! Helaas viel het een klein beetje tegen, maar ik heb mij gelukkig wel vermaakt. Meer lees je binnenkort in een compleet verslag. Bovenstaande filmpje heb ik gemaakt bij de Netflix booth.

Dansfilms

Ik organiseerde een dansfilmweek op Reviews & Roses en dus stond een hele week alle artikelen in het teken van dansfilms. Gemist? Lees dan de artikelen alsnog hier: De invloed van dansfilms op mijn leven, Muziek in dansfilms, Vervolgen en Remakes, Dansfilms door de jaren heen + drie aanraders en Mijn favoriete dansfilm.

Tuin inkopen

Mijn vriend en ik hebben eindelijk de tijd om bezig gaan in de tuin, en dat deden we dus ook! Na twee dagen goed ploeteren hebben we nu wel een heel voldaan gevoel.

Header logo

Ik onthulde het nieuwe logo van Reviews & Roses. Wat vinden jullie ervan?

Spelletjes

Het was alweer een tijdje geleden dat we een spelletjesavond hadden gehouden, dus appte een vriendin of het niet eens tijd was om weer gezellig samen spelletjes te spelen. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen week later waren we gezellig aan het spelen. ^^

Stripes

Wat ik keek | Series: Full House, Mistresses (US), UnREAL, Are You the One?, Devious Maids, Young & Hungry, Good Witch, Heartbeat, The Fosters, Agents of S.H.I.E.L.D.

Wat ik keek | Films: Honey, Make it Happen, Black Swan, The Boss, Shall We Dance, Center Stage, Honey 2, Dance-off, High Strung, Suicide Squad, X-Men: Apocalypse, Dirty Grandpa, Now You See Me 2

Wat ik las | Boeken: Staalhart – Brandon Sanderson, Misschien Nooit – Colleen Hoover, Ik jou ook – Mariëlle de Visscher, Liefde en Gelato – Jenna Evans Welch, Liever met Lef – Dagmar Valerie

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts die zijn geplaatst in augustus (exclusief winacties)

  1. StyleTone Box | Augustus 2016
  2. Het nieuwe logo van Reviews & Roses + aankondiging feestweek
  3. Gewoon doen | Citytrip Londen [Deel 1]
  4. Wat ik deed | Juli 2016
  5. Filmrecensie | Suicide Squad

Stripes

Volgende maand

September is een feestmaand en daar zitten we eigenlijk al middenin zodra dit overzichtje online komt. Reviews & Roses is op 1 september namelijk 2 jaar geworden en viert dit met een feest 10-daagse! Aaaah, is het niet geweldig?!

Wat september verder in petto heeft voor mij? Vakantie! Ik heb namelijk ein-de-lijk vakantie en daar genieten we optimaal van. Ik heb een uitnodiging ontvangen voor de screening van de film Nerve in Amsterdam, dus daar zullen jullie snel een recensie van vinden. Ik mag Laure Eve én Jenny Han interviewen, dus die interviews lees je hier uiteraard ook weer terug! Ik ga naar Yalbal (het boekenbal voor Young Adults, kaartjes zijn nog verkrijgbaar) en naar het Hapjes en Sapjes event, en last but nog least: ik ben op 23 september aanwezig bij het YA-event van boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen! Komt allen!

Zie ik jou op een event in september?

Deze post is al 1500 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Wat ik deed | Augustus 2016

  1. Het ziet eruit als een fijne maand, Comic Con en spelletjes <3 De meningen over Suicide Squad zijn erg verdeeld. Ik vond het verhaal te slap en te bizar, maar ik heb er wel van genoten 🙂
    & ik hou van maandoverzichten, je inspireert me om de mijne weer eens anders aan te pakken 🙂