Kijkje in mijn leven #3 | Katten, Quotes en Totebags

Hallo april! Maart is afgelopen, dus het is alweer tijd voor kijkje in mijn leven. Maart was een aparte maand met zowel hoge als hele lage temperaturen. Van mij mag de lente nu wel echt aanbreken. Ik word vrolijk van de kleurrijke bloemetjes en het voorjaar, dus kom maar op! Maar eerst nog even terugblikken op maart. Wat heb ik meegemaakt?

Aanmelden workshops Yalfest

Op 1 maart was het zover dat we ons konden aanmelden voor de workshops van Yalfest. Ze hebben er dit jaar interessante workshops tussen zitten. Ikzelf heb gekozen voor ‘Werken met boeken’ en ‘Ondernemen’. Wie van jullie zie ik daar?

Verjaardagen

Ook deze maand hadden we weer enkele verjaardagen, en feliciteerden we mijn zwager en een goede vriend. Helaas was ik niet helemaal fit, maar gelukkig kon ik wel even heen.

Bioscoopbezoek

Game Night still

Ik heb als doel om vaker naar de bioscoop te gaan. De laatste tijd merk ik dat ik meer uitkijk naar nieuwe films dan dat ik er thuis snel één voorzet, maar het is ook gewoon leuk om wat vaker een “uitje” te hebben. In maart zagen we Game Night en Black Panther in de bioscoop. De recensies staan inmiddels online.

The Awesome Book Club

The Awesome Book Club leest Everless

Op 15 maart vond weer een bijeenkomst plaats van The Awesome Book Club. We bespraken Everless, en je leest hier alles over wat we ervan vonden – mijn persoonlijke recensie lees je hier.

1-jarig jubileum

The Awesome Book Club Limited Edition Totebag

Gezien de allereerste bijeenkomst van The Awesome Book Club op 20 april alweer een jaar geleden is, hebben we speciaal voor dit jubileum Limited Edition tasjes laten drukken. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van €3,-. Mocht je er ook één willen hebben, laat het mij even weten, of kom op 3 mei naar The Awesome Book Club bijeenkomst waar we Nooit Meer, door Colleen Hoover, gaan bespreken.

Boekenfestijn

Boekenfestijn

Samen met mijn moeder ging ik op de vrijdagavond naar het Boekenfestijn in Leeuwarden. Ik had afgesproken met mezelf dat ik mij zou inhouden. Dat is niet gelukt, haha. Ik kwam thuis met 15 boeken! Alhoewel, er zaten er eerst nog véél meer in mijn mandje, dus dan valt 15 nog wel mee, haha.

Boekenleggers

Boekenleggers

Ik heb door mijn geweldig getalenteerde zwager boekenleggers laten ontwerpen voor Reviews & Roses en ze zijn zó mooi geworden! Op dit moment zijn ze verkrijgbaar bij boek- en kantoorhandel Het Depot te Drachten, boekhandel Van der Velde te Drachten en boekhandel Van der Velde te Sneek. Ook krijg je de boekenlegger bij elke bestelling in de Reviews & Roses Shop. Wil jouw favoriete boekhandel ook graag de boekenleggers ontvangen om weg te kunnen geven? Laat ze dan even contact met mij opnemen; dan stuur ik ze een setje toe.

Een nieuwe Colleen Hoover

Nooit Meer - Colleen Hoover

Zo gaaf! Ik mocht een quote aanleveren voor het nieuwste boek van Colleen Hoover, getiteld Nooit Meer. Dit boek is zo ontzettend sterk. Echt een eer om een quote hiervoor aan te mogen leveren.

Nieuwe Totebag in de shop!

Book Addict totebag zwart

Ik wil graag nieuwe items toevoegen aan de Reviews & Roses Shop, en binnenkort zal de eerste hiervan in de shop verschijnen: een totebag! Via Instagram en Facebook vroeg ik jullie welke kleur totebag jullie het leukst vonden, en waar ik verwachtte dat de felle gele kleur populair zou zijn, bleken de donkere kleuren juist enorm in trek te zijn. De meest genoemde kleur was uiteindelijk zwart. Deze zullen jullie medio half of eind april in de shop kunnen verwachten, en zal €5,- gaan kosten.

Engelse YA-Avond Sneek

Gezelligheid bij de YA-bijeenkomst bij @vanderveldeboekensneek. #YA #Meeting #Books

Een bericht gedeeld door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Last minute besloot ik naar de YA-avond in Sneek te gaan waar Engelstalige YA boeken in the picture zouden staan. Het was ontzettend gezellig!

Het begin van een lang weekendje

Nala

De op één na laatste dag van maart was mijn eerste dag van een lang weekend vrij. Heerlijk als feestdagen op werkdagen vallen. Mijn vriend had ook vrij op de vrijdags, en we gingen even lekker naar het centrum. Deze kleine dame – niet van ons btw, maar van één van onze buren – liet ons echter niet zonder slag of stoot vertrekken, haha.

Intratuin

Intratuin

Op de laatste zaterdag van de maand had ik zin om even een tripje te maken naar de Intratuin. Ik wilde namelijk nog graag een soort kruiper plantje dat straks mooi bij de kast langs naar beneden kan hangen. Ik vroeg mijn moeder of ze zin had om mee te gaan en zo trokken we er gezellig samen op uit. Natuurlijk kwamen we met veel meer thuis dan de bedoeling was. Maar het is allemaal zo leuk en vrolijk voor in huis, dus ik keur het goed.

Sterren

Wat ik keek en las

Op het gebied van tv-series ben ik grotendeels overgegaan op het kijken van één serie tegelijk. Zo heb ik DC’s Legends of Tomorrow ingehaald door alleen die serie te kijken, en dit geldt ook voor The 100 en Kevin (Probably) Saves the World. Maar blijkbaar plan ik toch meer tijd in voor series dan ik had verwacht, want ik had deze maand ook nog tijd voor het kijken van diverse andere series. Ook op het gebied van lezen ging het als een speer. Als je in een lekkere leesflow zit, ga je gewoon als een malle door elk boek heen, haha. De verdeling tussen werk, blog en privé gaat inmiddels ook iets beter, dus er is meer tijd voor ontspanning. Zelfs de films bleven deze maand niet achter!

Series

p.s. dat ik een seizoen noem bij series betekent niet dat ik het hele seizoen heb gezien – soms wel – maar dat ik in elk geval één of meer afleveringen uit dat seizoen heb gekeken. Als ik alleen de eerste aflevering van de serie heb gezien staat erachter: pilot.

 • The 100 – Seizoen 4
 • A.P. Bio – Seizoen 1
 • Chicago Fire – Seizoen 6
 • Chicago PD – Crossoveraflevering met Chicago Fire
 • De Slechtste Chauffeur van Nederland – Seizoen 4
 • De Luizenmoeder – Seizoen 1
 • Fresh off the Boat – Seizoen 4
 • Kevin (Probably) Saves the World – Seizoen 1
 • Krypton – Pilot
 • Legends of Tomorrow – Seizoen 1, 2 en 3
 • Life Sentence – Seizoen 1
 • Lucifer – Seizoen 3
 • Riverdale – Seizoen 2
 • Wie is de Mol? – Seizoen 18

Films

Boeken

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in maart

Deze maand op zich weinig veranderingen in de top 5 populairste artikelen op Reviews & Roses. De nummers 1, 2, 3 en 5 stonden de vorige keer ook in de top 4, maar dan op een andere plek. Nieuw in de lijst in mijn recensie van Game Night, een film die eind februari in première is gegaan en echt superleuk is.

 1. 5x Leuke Subscription Boxen
 2. Serie in de Spotlight | The Good Doctor
 3. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
 4. Filmrecensie | Game Night (2018)
 5. De 5 leukste nummers van Kensington

Sterren

Volgende maand…

… dan is YALFEST! Het duurt nog even gezien het pas aan het eind van april plaatsvindt, maar ik heb er zó-veel zin in! En natuurlijk is mijn lieve moeder jarig, yay!

Deze post is al 2505 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 3 april 2018 door Jessica

Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geef een antwoord

6 responses to “Kijkje in mijn leven #3 | Katten, Quotes en Totebags

 1. Je nieuwe profielfoto is super leuk. Volgens mij heb ik je dat nog niet laten weten. Die boekenleggers is trouwens ook heel mooi geworden. Bij YALFest BE zijn er geen workshops maar een weekje later bij het Clavis Book Cafe ga ik wel meedoen aan een Workshop Handlettering en aan eentje over Bookstagram-foto’s. Ik was zelf op de voorlaatste dag van de maand ook (in mijn geval voor het eerst) in een Intratuin. Niet om planten te kopen maar om samen met mijn nicht van een lekkere High Tea te genieten. 🙂

  • Superlief! Je bent de eerste die er wat van zegt. <3

   Wat jammer dat er geen workshops zijn bij Yalfest BE, maar wel ontzettend leuk dat er een Yalfest BE zal zijn en je via Clavis alsnog leuke workshops gaat doen.

   En een high tea is ook altijd goed, heerlijk!

   Mocht je trouwens een boekhandel in België o.i.d. kennen die mijn boekenleggers zou willen ontvangen om weg te geven, dan kan ik jou altijd een aantal sturen om aan hen door te geven (en dan kan je er zelf ook één voor jezelf tussenuit halen). Mocht je dat leuk vinden, mail me dan even je adresgegevens (of die van de winkel in kwestie). 🙂

 2. Do

  Leuk om te lezen/zien weer! Ik vind je nieuwe boekenleggers en totebag echt heel mooi. Ik ben wel blij dat het tasje een donkere kleur krijgt, mijn lichte totebags worden toch wat sneller vies. Ik ben heel erg benieuwd naar je recensie van Restore Me, ik heb onlangs alle vorige delen (voor de eerste keer) gelezen en ik vond ze echt super!

  • Leuk om te horen! Ja, de donkere totebags bleken toch wel favoriet, dus zwart it is. 😀
   Mijn recensie van Restore Me verschijnt rond de releasedatum van Heel me, maar donderdag kun je in mijn kwartaaloverzicht al de conclusie lezen.

   Wat leuk dat je de serie recent voor het eerst gelezen hebt! Het zijn echt favorieten van mij. <3