Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Wat ik deed | Maart 2016

Maart ging ik hoestend in en ging ik helaas ook weer hoestend uit. Hebben jullie die vervelende griep en verkoudheid inmiddels ook gehad? Ik hoop van niet, maar velen uit mijn omgeving hebben er last van gehad. Gelukkig hebben we veel om naar uit te kijken, want de krokusjes staan in bloei en het warme zonnetje schijnt steeds vaker. Heerlijk lente! Maar eerst nog even terugblikken op maart, kijk je mee?

The Choice bioscoopkaartjes

De maand begon ik goed met mijn moeder in de bioscoop. Bij een Tag en Win actie op Facebook bij Adorable Books won ik twee kaartjes voor The Choice, en gezien ik mijn moeder getagd had nam ik haar natuurlijk mee. Het was ook echt weer tijd voor een moeder-dochter uitje. Wat ik van de film vond lees je in mijn recensie.

Best of YA Magazine 2016 - 1

Aaaah! De Best of YA magazines kwamen binnen. Dit jaar ben ik één van de zes promoteamleden en in dit eerste magazine van het jaar zouden we voorgesteld worden aan de hand van onze foto en vijf steekwoorden. Ik heb direct een aantal naar boekhandel Van der Velde in Drachten gebracht, maar ik heb ook de overgebleven boekjes van de helaas inmiddels gesloten Bruna opgehaald. Dus ik heb nog heel veel! Mocht je weten dat ik naar een event ga waar jij ook heengaat, en heb je het magazine nog nergens kunnen vinden? Laat het mij weten, dan neem ik een paar mee!

Joehoe ^^ Nu nog hopen dat ik het hoesten 3 uur in kan houden… #gonnabeaproblem

Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

In maart bezocht ik de bioscoop nog veel vaker, want ook bezocht ik samen met mijn vriend Allegiant en Batman v Superman!

Lobsters - Tom Ellen and Lucy Ivison

Ik startte met mijn missie om van elke Yalfest auteur één boek te lezen vóór Yalfest! Tot nu toe staat de stand op 1 (Lobsters). Ik ben nu bezig in een recensieboek, maar heb het echt superdruk en tussendoor kwakkelt mijn gezondheid dus het lukt helaas gewoon niet. Ik heb me erbij neergelegd. Grotendeels in elk geval, want ik wil sowieso nog graag Vrees Me door Tahereh Mafi lezen.

Mijn Film Alfabet

Voor het eerst deed ik mee met een blogathon. Er zat behoorlijk wat tijd in dat artikel, maar wauw, wat is het leuk om aan zoiets mee te doen! Lees hier Mijn Film Alfabet!

Wenskaart Tulips Happy Birthday

Ik ontwierp tijdens een relaxmomentje een paar wenskaarten en heb ze af laten drukken. Ik vind ze erg leuk geworden en gebruik ze inmiddels ook veel voor verjaardagen. Wat vind jij ervan?

Boekenfestijn aankopen

Maart is een volle maand qua activiteiten, maar één week spande de top: ik was elke dag de hele dag in touw. Maar ik moest en zou een bezoekje brengen aan het Boekenfestijn, dus dat deed ik ook. Samen met mijn moeder. Bekijk mijn Boekenfestijn buit.

Cafe Donner

De dag erna reisde ik af naar boekhandel Donner in Rotterdam, want daar zouden we als promoteam in gesprek gaan met de boekhandelaar. We hadden iets eerder afgesproken zodat we nog samen konden lunchen en bijkletsen. Het eten was eigenlijk belachelijk duur, maar wel erg lekker. Het broodje had ik trouwens al half op voordat ik mij bedacht er een foto van te maken.

Kluis Boekhandel Donner

Het gesprek vond uiteindelijk plaats in de kluis van Donner! Ik was er al één keer eerder geweest en vond het nu ook weer een fantastische locatie. Credits van de foto gaan naar Simone van Boekhandel Donner.

Lasergamen Heerenveen
Ik heb de gezichten even blurry gemaakt omdat ik niet zeker weet of ze zo duidelijk met hun gezicht op mijn blog willen komen.

Diezelfde week hadden we ook de housewarming van vrienden van ons, én gingen we met de vriendengroep lasergamen en uit eten. Het was supergezellig! Ik ben trouwens ook gek op lasergamen. We speelden in totaal drie potjes, en ik speelde zo fanatiek dat ik er nog een week spierpijn van heb gehad, maar het was het waard. Team rood (mijn team) won alle drie potjes.

We hadden trouwens alle stelletjes uit elkaar gehaald, dus het was natuurlijk nog een extra strijd qua individuele posities in de top twaalf (althans, mijn vriend en ik vinden het leuk om elkaar in te maken). De ultieme tip tegen relatieproblemen naderhand? Het voor elkaar krijgen bij een onevenredig aantal potjes (3) toch gelijk te staan! Na het eerste potje eindigde ik namelijk 3e en hij 4e (ik stond boven hem). Het tweede potje eindigde ik 8e en hij 5e (hij stond boven mij), en het derde potje eindigden we letterlijk met evenveel punten en haalden een gedeelde 3e plaats. Hoe krijgen we het voor elkaar? Haha.

ZBOX - Albus Dumbledore - Funko POP

Na twee keer eerder de ZBOX te mogen recenseren kocht ik hem dit keer zelf. Ik wist vrij zeker dat ik deze box leuk zou gaan vinden. Het leukste was natuurlijk de Funko POP! Bekijk mijn unboxing.

Samsung Galaxy S6 GoCustomized

Binnenkort loopt mijn abonnement af, dus was het tijd om een nieuw mobieltje uit te zoeken. Ik ging voor de Samsung Galaxy S6 gezien ik een Samsung aanhanger ben en de Galaxy S mobieltjes telkens erg fijn vind. Hierdoor pasten mijn oude hoesjes niet meer dus heb ik een nieuwe ontwikkeld en besteld bij GoCustomized, waar ik eerder al eens over schreef. Wat vinden jullie ervan? Extra leuk is trouwens dat waar ik om vroeg in mijn recensie, nu gewoon mogelijk is (sluiting aan de voorkant en plaatje rondom). Happy me!

I was there! 🙂 #dutchcomiccon

Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

En waar ik al maanden naar uitkeek: Dutch Comic Con. Ik had een weekendkaart, maar besloot uiteindelijk alleen de zaterdag te gaan. Ik had jullie beloofd te vertellen over deze (voor mij) eerste keer, dus dat deed ik ook.

300 volgers

Last but certainly not least: ik haalde 300 volgers op Bloglovin’! Serieus, wauw! Helemaal te gek! Ik wil iedereen die Reviews & Roses volgt op Bloglovin’, maar ook iedereen die dit blog op een andere manier trouw volgt, bedanken. Ik vind het zo fantastisch om te merken dat jullie mijn blogjes leuk vinden. Het is een constant lichtpuntje iedere dag. Dankjewel!

Stripes

En dat was maart alweer. De maanden vliegen voorbij! Zelf vind ik het momenteel niet erg, want ik hou van de lente en zomer, die kunnen mij dus niet snel genoeg komen. April wordt een hele mooie maand. Ik ben namelijk al sinds februari iets leuks aan het plannen voor mijn moeder die deze maand 50 wordt, maar gezien ze mijn blog leest – hoi mem! *zwaait* – kan ik jullie er pas in het verslag van april over vertellen.

Daarnaast is het natuurlijk de maand van Yalfest! Dat wordt een druk weekend want op vrijdag ga ik eerst naar een persconferentie, blijf ik vervolgens logeren bij mede-promoteamlid Joost, gaan we de volgende dag naar een event met “onze” auteurs Helen Vreeswijk en Buddy Tegenbosch en stomen we daarna direct door naar iets leuks waar wij speciaal als Best of YA promoteamleden bij aanwezig mogen zijn. Die avond logeren we met het hele team bij Nanouk om de volgende dag te genieten van Yalfest!

Ook heb ik een weekje vakantie aangevraagd omdat het de afgelopen periode erg druk is geweest, en ook deze maand is het erg druk op mijn werk en werk ik regelmatig extra. Ik ben dus behoorlijk toe aan wat rust en die ga ik dan ook nemen. Natuurlijk is het ook Koningsdag dus ongetwijfeld gaan we met vrienden gezellig eten, en sluit ik de maand af met een gezellige BBQ op het kantoor van MijnSerie.nl!

Stripes

Best gelezen blogposts gepubliceerd in maart

 1. Filmrecensie | Allegiant (Divergent #3)
 2. StyleTone Box | Maart 2016
 3. Een (kleine) persoonlijke update
 4. Ook je tweedehands boeken koop je bij Jouw Marktkraam
 5. Nieuwe series #9

Stripes

Wat ga jij doen met Koningsdag?

Deze post is al 2213 keer gelezen


Geef een reactie

20 responses to “Wat ik deed | Maart 2016

 1. Waar heb je gegeten in Rotterdam dat het zo duur was? In Donner zelf? Ik ben wel benieuwd. Ik heb daar zelf nog niet gegeten.

  Gefeliciteerd met je 300 volgers! 😀

 2. Oh man, lasergamen lijkt me zo cool, ik moet echt eens wat vrienden overhalen om dat te gaan doen! En wat tof, zo’n zelfontworpen telefoonhoesje! Mijn abonnement loopt ook binnenkort af, dus misschien moet ik ook eens op die site kijken, al kies ik meestal van die hipster telefoons waar alleen maar saaie zwarte hoesjes voor te vinden zijn…

 3. Yay, gefeliciteerd met je 300 volgers! Klinkt als een leuke maand (: Ik heb die Funko-poppetjes nooit gesnapt, maar Dumbledore is wel heel schattig haha!

  • Dankjewel! 😀

   En ik zou ze ook niet kopen hoor, zonde van mijn geld, maar om te krijgen in zo’n box vind ik ze wel leuk. Dumbledore is inderdaad érg schattig en hij staat heel leuk in de woonkamer ^^

 4. Wat een heerlijke maand heb je achter de rug gehad zeg. Afgezien van het ziek zijn heb je allemaal hele toffe dingen gedaan. Ik heb nu de griep te maken: echt niet leuk maar ja het het enige wat je kunt doen is uitzieken hea haha 😉 Hoe dan ook wens ik je een prachtige maand april toe dame

 5. Weer een fantastische maand als ik het zo lees en vond het erg leuk dat je meedeed aan de blogathon. De volgende staat al weer in de planning, dus hoop dat je daar ook aan meedoet.

  Erg fleurig hoesje voor je nieuwe telefoon 🙂