Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win The Darkest Star door Jennifer L. Armentrout {Afgelopen}

Begin juli mocht ik aanwezig zijn op de releaseparty van The Darkest Star door Jennifer L. Armentrout. Het eerste deel in een spin-off serie van de LUX-serie. Ik heb het boek inmiddels gelezen en heb er enórm van genoten. In de goodiebag zat een exemplaar van The Darkest Star, maar ik had ook al een recensie-exemplaar. En hoewel het niet raar is om dubbele boeken in mijn boekenkast te zien staan, geef ik deze aan één van jullie.

Over The Darkest Star

The Darkest Star - Jennifer L. ArmentroutThe Darkest Star door Jennifer L. Armentrout
Serie: Origin #1
Verschenen: 23 juli 2019 bij Zomer & Keuning
Format: PaperbackAantal pagina’s: 415
Genre: FantasySciencefictionYoung Adult
Lees ook: Wacht op mijGa voor mijBlijf bij mijVal voor mijKies voor mijVertrouw op MijIJskoudObsidianOnyxHet probleem met voor altijdObsidianVurigOnyxOpalOrigin
Goodreads

‘The darkest star’ is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In ‘The darkest star’ komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc ‘gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. ‘The darkest star’ is een fantasyverhaal vol romance en suspense, met ook nog die heerlijke Armentrout-humor.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de twee vragen juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Deze post is al 1118 keer gelezen


Geef een reactie