Categorieën: Blog Business / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Top 10 Meest Gelezen Blogposts uit 2017

Top 10 Meest gelezen blogposts 2017

Nadat jullie de afgelopen dagen al konden lezen welke films, boeken en muziek toppers waren voor mij dit jaar, is nu echt de laatste dag van 2017 aangebroken. Vandaag vertel ik jullie welke blogposts die ik in 2017 heb geplaatst, favoriet waren.

Ik ben Google Analytics ingedoken en heb gekeken welke tien blogposts die ik in 2017 heb geschreven heb het meest gelezen zijn dit jaar. Ik heb de artikelen die ik geschreven heb in  2014, 2015 en 2016 er dus even uit gefilterd.

Leuk feitje: alleen de nummers 1 en 2 in onderstaande top 10 staan ook in de all time top 10 van best gelezen blogposts op Reviews & Roses.

Oké, tijd voor mijn top 10 meest gelezen blogposts, geschreven en gelezen in 2017.

10. Boekrecensie | F*CK-it List Book

FCK-it list book

Op nummer 10 vinden we mijn recensie van het F*CK-it List Book. Een boek dat onverwacht bij mij enorm in de smaak viel, en ook bij jullie. Ik heb van menigeen gehoord dat ze het boek naar aanleiding van mijn recensie ook hebben gekocht. Dat vind ik echt enorm leuk om te horen! Deze recensie is trouwens pas eind november online gekomen, dus het is best knap dat hij nog in de top 10 is gekomen. Het artikel is dan ook echt heel goed bezocht en stond dagenlang op nummer 1 van de meest gelezen artikelen die dag.

9. Unboxing | StyleTone Box Maart – We’re All Mad Here

StyleTone Box Maart 2017

Het was mij in de statistieken al vaker opgevallen dat mijn unboxings van de StyleTone Box goed gelezen werden. Zo ook de unboxing van de maart box. Toch nam ik dit jaar ook de beslissing om te stoppen met het kopen van de StyleTone Box. Ik haalde er niet meer het plezier uit dat ik er ooit uithaalde, en de producten lagen mij inmiddels vaker niet dan wel. Uit deze maart box heb ik uiteindelijk slechts de blend brush gebruikt. En het is niet dat ik de box te duur vond, hij kost slechts €12,50, maar als je er geen plezier uit haalt is het eigenlijk toch wel zonde geld. Het is immers op jaarbasis toch €150,- die je ook kunt besteden aan dingen waar je wél echt plezier uithaalt.

8. Filmrecensie | Christmas Inheritance (2017)

Christmas Inheritance

Wauw, dit is wel echt een klapper hoor. Deze recensie verscheen slechts twee weken geleden op Reviews & Roses! Recensies die ik heb geplaatst in januari maken technisch gezien meer kans om in de top 10 van 2017 te eindigen omdat het artikel het hele jaar door gelezen kan worden. Dit in tegenstelling tot een artikel dat pas is geplaatst half december. De Netflix Original kerstfilms waren echter zulke toppers dat er met man en macht gegoogled is naar recensies van deze films. Ik weet ook zeker dat als ik een recensie had geplaatst van A Christmas Prince, dat deze ook in de top 10 was geëindigd. Ikzelf keek echter eerst Christmas Inheritance, én vond hem eigenlijk best wel vermakelijk. Watch out Hallmark!

7. Waarom 13 Reasons Why jouw nieuwe binge-verslaving wordt

13 Reasons Why still

Dit artikel blijft een bijzondere. Waarschijnlijk niet om de reden die jullie denken, want de reden is namelijk dat ik de eerste vier afleveringen als screener had ontvangen van Netflix. Voor mij een heel bijzonder moment, want tot die dag had ik nog nooit eerder een screener ontvangen voor een tv-serie. En dit was er ook nog eens één van Netflix! Echt een mijlpaal voor mij als blogger. Dankzij die screeners kon ik jullie vertellen waarom 13 Reasons Why echt op je te-zien-lijst gezet moest worden.

13 Reasons Why is voor mij echt dé verrassing op tv-serie gebied dit jaar. De serie is zo heftig en maakt echt impact. Er komt ook een tweede seizoen aan, en daarover heb ik nog mijn twijfels. Moeten ze dat wel doen? Het wordt lastig om het eerste seizoen te overtreffen. Toch ben ik nieuwsgierig, dus zal ik zeker starten met seizoen 2 zodra de nieuwe afleveringen te zien zijn op Netflix.

6. Filmrecensie | Beauty and the Beast (2017)

Beauty and the Beast still

Ah ja, dé film waar menig sprookjes- en boekliefhebber naar uitkeek: Beauty and the Beast. Of fans van Dan Stevens, want hij was toch ook wel een reden dat ik naar de film uitkeek, haha. Ik keek de film in de bioscoop samen met mijn moeder, en we hebben echt genoten van dit live-action sprookje.

5. Boekrecensie | Bijna echt gebeurd – Liane Moriarty

Liane Moriarty - Bijna echt gebeurd

Liane Moriarty is een populaire schrijfster, en heeft inmiddels nog meer bekendheid verworven doordat haar boek Grote kleine leugens is verfilmd tot tv-serie (Big Little Lies). Haar populariteit zal dan ook ongetwijfeld de reden zijn dat mijn recensie van haar boek Bijna echt gebeurd zo goed gelezen is. Bijna echt gebeurd is momenteel ook mijn favoriete boek van de in het Nederlands verschenen boeken van Liane Moriarty. Het boek staat ook in mijn top 10 favoriete boeken van 2017. De covers zijn overigens altijd prachtig!

4. Mooie dekbedovertrekken van dekbed-discounter.nl

 

Lekker Lui Lezen kussen

Ik wist wel dat dit artikel veel gelezen was, maar had niet verwacht dat ik het zo hoog in de top 10 tegen zou komen. Inmiddels zie ik trouwens overal reclame voorbij komen van Dekbed Discounter. Terwijl ik het helemaal niet kende voordat ze contact met mij opnamen. Ik bestelde een dekbed en heb het bestelproces de kwaliteit van het dekbed gerecenseerd. Inmiddels is het dekbed Alexander het meest gebruikte dekbed bij ons thuis, en zijn we nog steeds erg blij met de kwaliteit. Ook op de lange termijn kun je dus genieten van deze mooie dekbedden. Je ziet het dekbed trouwens ook nog onverwacht terugkomen in mijn recensie over het Lekker Lui Lezen kussen zoals je hierboven kunt zien op de foto (deze foto vond ik mooier omdat ik hier meer stylish te werk ben gegaan, haha).

3. Filmrecensie | Everything, Everything (2017)

Everything Everything still

En dan zijn we aangekomen bij de top 3 best gelezen artikelen uit 2017! Everything, Everything is een film waar menigeen enorm naar uitkeek. Ikzelf had het boek niet gelezen waarop de film is gebaseerd, maar was wel net zo nieuwsgierig. Uiteindelijk wist de film de verwachtingen niet helemaal waar te maken, het kreeg dan ook slechts drie sterren van mij.

2. Filmrecensie | La La Land (2016)

La La Land still

Jaaaaaaaa! Deze film keek ik nog nét in 2016, maar de recensie verscheen toch echt in 2017. La La Land vond ik echt een geweldige film en de muziek heb ik ook nog regelmatig geluisterd dit jaar. De recensie is vooral begin 2017 enorm vaak gelezen. Heb jij La La Land inmiddels al gezien?

1. Challenges van 2017

Challenges van 2017

Oké, eerlijk zeggen, wie had gedacht dat mijn artikel over de challenges die ik dit jaar aan ben gegaan op nummer één zou staan? Ik niet, haha. Maar het was mij wel opgevallen dat zeker ook de laatste weken dit artikel weer heel vaak gelezen is. Misschien ter voorbereiding op ieders eigen challenges voor 2018? Of omdat jullie nieuwsgierig zijn welke challenges ik aan ben gegaan en of ik ze wel ga halen? Of ik ze heb gehaald vertel ik jullie volgende week!

Voor nu wens ik jullie een fantastische laatste dag van 2017 en een geweldige start van 2018.

Vertel me, wat voor artikelen hoop jij in 2018 terug te zien op Reviews & Roses?

Deze post is al 1498 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Top 10 Meest Gelezen Blogposts uit 2017