Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Maart 2017

Heerlijk, de lente is begonnen en deze maand hebben we al wat hele mooie dagen mogen hebben. Ik word altijd een stuk vrolijker wanneer het heerlijke zonnetje schijnt, en dat geldt ook voor anderen merk ik om mij heen. Waarom kan het niet altijd lente zijn? Vandaag heb ik voor jullie weer een overzichtje van leuke dingen die ik deze maand heb gedaan. Kijk je mee?

Leesclub

Brainstorm Leesclub

Ik had het al benoemd in mijn maandoverzicht van februari, maar het was officieel 1 maart toen ik samen met boek- en kantoorhandel Het Depot om de tafel ging om officieel een leesclub op te starten. Via social media heb ik de naam van de young adult leesclub bekend gemaakt: The Awesome Book Club. Afgekort The ABC! Ook ben ik deze maand druk bezig geweest met het ontwikkelen van beeldmateriaal voor de leesclub, waaronder het logo. Binnenkort schrijf ik er nog een artikel over, maar ik heb ook een speciale pagina aangemaakt voor The Awesome Book Club. Like ook de Facebookpagina en meld je aan voor het event als je van plan bent langs te komen.

Comic Con Rotterdam + Verjaardag + FairyLoot

Comic Con Ahoy

Op 4 en 5 maart was er een Comic Con in Rotterdam. Gezien ik dit jaar én niet naar Dutch Comic Con én niet naar Amsterdam Comic Con kan door andere afspraken, wilde ik toch graag naar deze. Voor het eerst had ik ook mijn vriendje weten te strikken om mee te gaan. Jammer genoeg viel het enorm tegen.

Maar het feit dat we op tijd weg besloten te gaan, betekende dat we de verjaardag van vrienden van ons nog konden halen. En tussendoor wist ik ook nog één van de laatste FairyLoot boxen van maart te bemachtigen – de jubileumeditie!

Guitar Hero Live

Guitar Hero Live

Een week later hadden we weer een verjaardag, dit keer die van het broertje van mijn vriend. Hij kreeg Guitar Hero Live cadeau en daardoor bleven we extra lang, én kwamen de volgende dag terug. Wat een héérlijk spel!

Koekjes

Koekjes

Mijn broertje bakte koekjes omdat zijn vriend en hij hun ouders aan elkaar voor zouden stellen. Ik appte of mijn moeder wat mee mocht nemen, en gelukkig kon dat geregeld worden, haha. Mijn broertje en ik wonen (helaas) al drie jaar niet meer thuis, dus ik mis zijn baksels enorm.

Stemmen

Stembureau 2017

Deze maand was het weer tijd om te stemmen. Ook ik ben naar de stembus geweest!

Boekenfestijn

Boekenfestijn 2017

Ik kan het niet geloven, maar we waren het bijna helemaal vergeten. Half maart was het Boekenfestijn in Leeuwarden. Snel besloten mijn moeder – met wie ik altijd samen het Boekenfestijn bezoek – en ik toch nog heen te gaan. Dit was mijn uiteindelijke buit aan boeken. Daarnaast kocht ik ook nog leuke kaarten en inpakpapier.

Best of Romance Event

Sarah Jio signing books

Op 25 maart vond het Best of Romance lezersevent plaats, en daar was onder andere Sarah Jio aanwezig om te kletsen over haar nieuwe boek De Geheimzinnige Tuin en deze te signeren. Ik zal er binnenkort nog een verslagje over schrijven.

Weekje vrij

Eind maart had ik heerlijk een weekje vrij, en daar was ik ook echt aan toe. Gezien april megadruk wordt heb ik alvast proberen ietsje vooruit te werken met artikelen voor komende maand, bezocht de bioscoop, en genoot van het weer. Ook bezocht ik mijn opa, die deze maand naar een speciaal tehuis voor mensen met dementie, alzheimer en andere geheugenproblemen verhuisd is. Ik vind het erg moeilijk om te zien dat hij achteruit gaat, maar ik vond het wel een leuk bezoek. Daarnaast besloot ik mijn haar te kleuren! Het is chocoladebruin gemengd met brownie waardoor er roodtinten doorheen zitten (die zijn wat minder duidelijk op de foto). Wat vinden jullie ervan?

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast still

Ik zei het net al, maar ik ging dus naar de bioscoop. Naar Beauty and the Beast! Ik keek er al zó enorm lang naar uit. Ik had de kans om hem al eerder te zien, maar ik zou hem samen met mijn moeder zien op de openingsavond dus heb ik vol spanning gewacht tot 29 maart. Mijn recensie van Beauty and the Beast staat inmiddels online.

Stripes

Wat ik keek/las

Series | 13 Reasons Why (seizoen 1), Are You the One? (Seizoen 5), Are You the One: Second Chances (Seizoen 1), Baby Daddy (Seizoen 6), The Big Bang Theory (Seizoen 10), Brooklyn Nine-Nine (seizoen 2 en 3), Dancing with the Stars (Seizoen 24), Dr. Ken (Seizoen 2), The Flash (Seizoen 3), The Fosters (Seizoen 4), Fresh off the Boat (Seizoen 3), Legion (Seizoen 1), Nashville (Seizoen 5), New Girl (Seizoen 6), The Real O’Neals (Seizoen 2), Riverdale (Seizoen 1), De Slechtste Chauffeur van Nederland (Seizoen 3), Speechless (Seizoen 1), Supergirl (Seizoen 1), Superstore (Seizoen 2), Switched at Birth (Seizoen 5), The Vampire Diaries (Seizoen 8), Wie is de Mol? (Seizoen 17), Young & Hungry (Seizoen 5)

Films | Trolls, Logan, Sing, Beauty and the Beast en Belle en het Beest

Boeken | Cinder – Marissa Meyer, Did I Mention I Miss You? – Estelle Maskame, Poison – Sarah Pinborough, Onverwacht – Rebecca Yarros, Rood – Pierce Brown

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts in maart

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn. Deze maand zien we drie artikelen die er bijna altijd in staan, maar de nummers vier en vijf zijn nieuw.

  1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  2. 5x Leuke subscription boxen
  3. Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)
  4. Unboxing | FairyLoot – Myths and Monsters
  5. Mijn ervaring | Dutch Comic Con 2016

Stripes

Volgende maand…

April… Pfiew, dat wordt een drukke maand! Ik sprak op 1 april tijdens de boekpresentatie van het nieuwe boek van Marina Folkers. Ik had mijn vriend voor zijn verjaardag Prison Escape cadeau gedaan, en dat vindt deze maand eindelijk plaats. Mijn lieve moeder is jarig. Mijn vriend en ik gaan naar het cabaret – wat we cadeau hadden gekregen voor onze verjaardag. De eerste leesclub van The Awesome Book Club vindt plaats. Eind deze maand vindt Yalfest plaats én mag ik aanwezig zijn bij de persconferentie én heb ik een exclusief interview met Victor Dixen. De maand sluit ik af met een gezellige Koningsdag. Je leest er volgende maand álles over!

Wat ga jij doen in april?

Deze post is al 1372 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Kijkje in mijn leven | Maart 2017