Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Mei 2017 – Primark, The ABC en Boonanza

Kijkje in mijn leven mei 2017

Jongens, we zijn alweer juni! Dit betekent dat de zomer dichterbij komt, en eigenlijk hebben we al heel wat mooie dagen gehad om van te genieten. Ik hou van de zomer, het mooie weer, het feit dat iedereen dan vrolijker is – waaronder ikzelf. Heerlijk! Maar laten we ook nog even terugblikken op mei. Wat heb ik toen allemaal gedaan?

Verjaardagen

Fileparkeren

Begin mei vierde ik nog een aantal verjaardagen. Op vijf mei gingen we eten bij de opa en oma van mijn vriend gezien zijn oma dan altijd jarig is. En op 7 mei reisde ik af naar Eline om haar verjaardag te vieren met een aantal gezellige mensen. Ik moest fileparkeren en dat was mij verrassend goed gelukt. Dus heel enthousiast stuurde ik een foto naar mijn vriend, haha.

Primark

Primark

Ik had opgemerkt dat ik zin had weer eens naar de Primark te gaan, en zo gezegd zo gedaan. Mijn moeder wilde dat namelijk ook wel, dus op een vrije dag gingen we gezellig samen naar de Primark in Groningen. Mijn hoofddoel? Lekker veel sokken, want ik was toe aan een nieuwe sokken garderobe. En ik ben geslaagd, dus doel behaald!

The Awesome Book Club

The Awesome Book Club - Tweede bijeenkomst

Ook deze maand hadden we weer een bijeenkomst van The Awesome Book Club. Sommigen die er de vorige keer wel bij waren konden dit keer helaas niet, maar zo was ook andersom het geval. Het was weer enorm gezellig! Deze keer vond ik het ook extra leuk, want ik mocht van Best of YA een gesigneerde bookplate van Sarah J. Maas weggeven (nogmaals dank! <3). Hiervoor maakte ik een leuke quiz met vragen over Hof van Doorns en Rozen (het boek van deze maand) en Sarah J. Maas. Hierna werd door meer dan de helft van de groep Onverschrokken als volgende boek gekozen. Ben jij er ook bij op 29 juni?

Tuinposter

TuinposterOpMaat.nl

Ik ontving deze tuinposter en ik verbaas mij nog steeds over hoe schérp de foto is. Prachtig! Hij is trouwens mooier in het echt dan op de foto hierboven hoor.

Moederdag

Bloemetje Superflora

Het was in mei ook moederdag, dus natuurlijk ging ik ook gezellig bij mijn moeder op bezoek. Ik gaf haar een mooi bloemetje, en een mok van de Primark die ze zo leuk vond. Deze laatste heb ik weten mee te smokkelen zonder dat ze het gezien heeft toen we er waren. Zo leuk, haha.

Firebird

Firebird trilogie

Deze beauties mocht ik deze maand ontvangen van HarperCollins Young Adult. Ze zochten recensenten die de hele serie wilden recenseren, en ik was * schaam schaam * nog altijd niet aan deze serie begonnen. Inmiddels heb ik het eerste deel uit en kan ik zeggen dat ik dit eerste deel verbazingwekkend interessant vond. De recensie volgt snel!

Gezelligheid met vrienden

Regenwormen

Deze maand hebben we ook met onze vrienden afgesproken en hebben we lange avonden buiten gezeten. We speelden spelletjes, en ik raakte helemaal verslaafd aan het spel Boonanza. Dat ik er redelijk goed in blijk te zijn zal er vast mee te maken hebben, haha. Ik snapte overigens eerst helemaal niks van het spel en wilde het al bijna opgeven, totdat ik opeens begon te begrijpen hoe het werkt. Ook heb ik het spel Regenwormen de laatste tijd vaak gespeeld met mijn vriend.

En verder

Ik heb niet overal foto’s van gemaakt deze maand, maar ik ben ook nog uit eten geweest met mijn collega’s. Hoewel ik in Groningen werk, werd dit keer gekozen voor een locatie vlakbij mijn thuis, want ze hadden gekozen voor de Lachende Koe in mijn woonplaats. Heerlijk gegeten.

Helaas heb ik de Filmbloggers Get Together moeten missen doordat ik helaas ziek was. Ik denk dat het een combinatie was van al twee weken rondlopen met hoofdpijn, sowieso al niet fit zijn en vervolgens iets teveel zon. Misselijkheid en buikpijn waren helaas ook van de partij. En dan is 3 uur heen en 3 uur terugreizen helaas niet te doen.

Stripes

Wat ik keek/las

Series | 2 Broke Girls ( Seizoen 6), American Ninja Warrior (de Celebrity Red Nose Day editie), Are You the One: Second Chances (Seizoen 1), Baby Daddy (Seizoen 6), Better Call Saul (Seizoen 3), The Big Bang Theory (Seizoen 10), Dancing with the Stars (Seizoen 24), Dr. Ken (Seizoen 2), The Flash (Seizoen 3), Fresh off the Boat (Seizoen 3), Girlboss (Seizoen 1), Girlfriends’ Guide to Divorce (Seizoen 3), Good Behavior (Seizoen 1), Jane the Virgin (Seizoen 3), Kevin Can Wait (Seizoen 1), The Real O’Neals (Seizoen 2), Riverdale (Seizoen 1), Speechless (Seizoen 1), Superstore (Seizoen 2), Switched at Birth (Seizoen 5), Young & Hungry (Seizoen 5), Younger (Seizoen3)

Films | The Space Between Us, My Life in Ruins, A Dog’s Purpose, Ex-Machina, The Boss Baby

Boeken | A Court of Wings and Ruin – Sarah J. Maas, Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas, Phobos² – Victor Dixen, De Slang van Havilah – Jeroen van Unen, Duizend Stukjes van Jou – Claudia Gray

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts in mei

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn. De top drie blijft bestaan uit dezelfde artikelen, maar dan op een andere plek. Deze wisselen elkaar elke maand eigenlijk af. Op nummer 4 ook een artikel dat regelmatig in deze top 5 te vinden is. En als afsluiter van de top 5 een nieuweling: mijn recensie van Beauty and the Beast (2017). Geen idee waarom die juist deze maand zoveel gelezen is, but I don’t mind!

  1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  2. Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen!)
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. De 5 leukste nummers van Kensington
  5. Filmrecensie | Beauty and the Beast (2017)

Stripes

Volgende maand

Ik zal vast in herhaling vallen, maar jeetje, over een maand is het eerste halfjaar van 2017 alweer voorbij! Wat ik in deze zesde maand ga doen? Sowieso gaan we zoals elk jaar met de familie kamperen. Uiteraard vind ook deze maand weer een leesclub plaats die ik voor moet bereiden, allereerst door nog even het boek te lezen, haha. Ook heb ik een weekje vrij in de laatste week van juni, waar ik echt enorm naar uit kijk.

Wat zijn jouw plannen voor juni?

Deze post is al 1831 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Kijkje in mijn leven | Mei 2017 – Primark, The ABC en Boonanza

    • Haha, misschien geven wij het in verloop van tijd ook wel een nickname. Hij gaat in elk geval mee tijdens ons kampeerweekend met familie (ja, ik heb hem snel nog even besteld haha). 😀